اگه قبول نشید چطور میتونید برید؟
منظورتون دقیقا چیه؟
چی رو بیشتر توضیح بدم؟؟
.
اگه قبول نشید چطور میتونید برید؟
منظورتون دقیقا چیه؟
چی رو بیشتر توضیح بدم؟؟
.
منظورم این پسته :
سرورالدين: داوطلبان كنكور فني ـ حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند
تمام داوطلبان آزمون سراسري 89 كه حتي اساميشان جزو پذيرفتهشدگان نبوده، ميتوانند در مقطع كارداني در مؤسسات غيرانتفاعي تحصيل كنند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي از هم اكنون قبولند
تمام داوطلبان كنكور فني و حرفهاي كه در آزمون شركت كردهاند، ميتوانند با مراجعه به دانشگاهها و مؤسسات غيرانتفاعي ثبتنام كنند. محمدحسين سرورالدين، رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با بيان اينكه تمام داوطلبان كنكور89 نيز در دانشگاههاي كشور پذيرش ميشوند، گفت: داوطلباني كه در زمان اعلام نتايج كنكور 89 اسامي آنها جزو پذيرفتهشدگان نبوده نيز ميتوانند به مؤسسات غيرانتفاعي براي ثبتنام مراجعه كنند. وي افزود: داوطلباني كه اسامي آنها در ليست قبوليهاي كنكور89 نبوده است، ميتوانند با مراجعه به دانشگاههاي غيرانتفاعي در مقطع كارداني ادامه تحصيل دهند.
بله میتونید ادامه تحصیل بدید...
حتی اگه قبول نشدید
دوستان سلام من تو قسمت پاسخگویی سایت سنجش این قضیه موسسات غیر انتفاعی رو پرسیدم گفت حقیقت نداره![]()
بارها در بخش های مختلف خبری گفته شده . حالا سنجش میگه نه؟!!!!!
جالبه!
البته سیستم پاسخگویی اش که عتیقه است هر چی ازش میپرسی جوابش یا بله است یا خیر انگار روبات پشتش نشسته حالا من چیکار کنم از کی باید بپرسم![]()
تماس بگیر::
88802710-021 تا 19
88923595-021
موفق باشید
بله امروز میاد من پرسیدم اینجور جواب داد :داوطلب گرامی: بر اساس پیش بینی های بعمل امده اسامی پذیرفته شدگان نهایی و فهرست معرفی شدگان چند برابر ظرفیت رشته های نیمه متمرکز تا اخر روز سه شنبه مورخ 4/8/89 از طریق سایت سازمان سنجش قابل دسترسی می باشد. در هر صورت من که قبول نمیشم اون قضیه غیر انتفاعی هم انگار درست نبوده منم هرچی زنگ میزنم جواب نمیده![]()
اینم اخرین خبر در سایت سنجش:
قابل توجه داوطلبان آزمون دورههاي كارداني نظام جديد (آموزشكده هاي فني وحرفه اي و موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال 1389، برای مشاهده اعلام نتایج این آزمون از ساعت 20 چهارم آبان ماه به همین آدرس مراجعه نمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)