1844 قدرت 435 اسبه شیرین![]()
1844 قدرت 435 اسبه شیرین![]()
کاماز و ماز الان از تکنولوژی مرسدس استفاده میکنن زیاد هم ماشینهای بدی نیستن
ماز همیشه کشنده های خوبی رو تولید میکرد نرم و با دوام بودن ولی خب زیبایی خاصی نسبت به کامیونهای دیگه اروپایی ندارن و خیلی زمخت هستن .
کاماز هم بیشتر کامیونهایی با پایه نظامی تولید میکنه نمیشه گفت بد هستن برای جاده های بد و حمل بارهای سنگین خوب عمل میکنن .
بهتره بگم یکی از بادوامترین کامیونها رو کاماز میسازه (از نظر شاسی ) تو مناطق سرد سیر هم که حرف ندارن .
آخه من کاتالوگ اش رو دیدم زده بود 420 اسب خودم هم تعجب کردم
![]()
من تا جایی که اطلاع دارم ماز . کاماز ماشین های زیاد جالبی نیستن و تنها مزیشون به جای هوای خیلی سرد میخوره از نظر رفاه و راحتی زیاد خوب نیستن ولی این جدید رو نمیدونم موتورش همون 1844 با 420 اسب بخار هستشبا توجه به گفته های نماینده ای که اونجا برای جواب دادن سوالات بوده گفته 440 که فکر میکنم همون 435 رو منظورش بوه!1844 قدرت 435 اسبه شیرین
رامین جان باید یک نکته رو یاداور بشم متاسفانه در مورد کاماز شما اشتباه کردی ماشین های قدیمی این شرکت خوب بود ولی در حال حاضر اصلا خوب نیست به طور مثال همین سری که وارد ایران شده با این که این ماشین ها مدل بالایی دارن اما داخلش مثل بنز های قدیمی میمونه و داخلش فلزی هست!و خیلی هم اذیت میکنه راننده ها رو!کاماز و ماز الان از تکنولوژی مرسدس استفاده میکنن زیاد هم ماشینهای بدی نیستن
ماز همیشه کشنده های خوبی رو تولید میکرد نرم و با دوام بودن ولی خب زیبایی خاصی نسبت به کامیونهای دیگه اروپایی ندارن و خیلی زمخت هستن .
کاماز هم بیشتر کامیونهایی با پایه نظامی تولید میکنه نمیشه گفت بد هستن برای جاده های بد و حمل بارهای سنگین خوب عمل میکنن .
بهتره بگم یکی از بادوامترین کامیونها رو کاماز میسازه (از نظر شاسی ) تو مناطق سرد سیر هم که حرف ندارن .
ماز هم ماشین های خوبی داره چون تکنولوژی این شرکت مربوط به اروپا هست به طور مثال موتور بنز گیربکس و.. هم مربوط به بنز و اتاق رو از شرکت مان گرفتن!
من که گفتم کاماز اصلا ماشین زیبا و راحتی نیست نرم هستش ولی راحتی نداره کاماز ولی برای کارهای معدن و به اصطلاح جاهای بد خوبه نه واسه هوای گرم جنوب که نمیشه به بدنه ماشینم دست زد
رامین جان درست متوجه نشدین گفتم این ماشین کلا مشکل داره جدا از بدنه به طور مثال موتور این ماشین خیلی راننده ها رو اذیت میکنه!
اینم مشخصات فنی انگار من اشتباه دیده بودم که موتور اش 420 همون 435
شاید به خاطر اون v420 که رو جلو پنجره اش زده این فکرو کردم
![]()
جالبه ها این ماشین وزن کمی هم داره!!مصرف خوبی هم داره!باید ماشین خوبی باشه!بخاری درجا هم داره!اگه از اون نوعی باشه که گازوئیل هم گرم میکنه که دیگه حرف نداره!
احتمال زیا داره که گازوئیل یخ نزنه چون اینا روسی هستن و روسیه هم آب و هوای سردی داره و از اونجایی که ماز و کاماز واسه شرایط سخت و سرد احتمال زیاد داشته باشه
![]()
کاماز رو تا اونجا که من میدونم نداره!در حال حاضر بیشترین برگشت گازوئیل رو ماشین های امریکایی داره که یخ نمیزنه یادمه یه بار که بابام زمشتون روسیه بود جز ماشین های امریکایی مثل ماک همه در حرکت یخ زده بودن !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)