تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 127 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 1265

نام تاپيک: کلوپ F480

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بفرما دوست عزیز :

مقاوت رو بببین حال کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مخلصیم .

خیلی جالبه.نمیدونستم این گوشی ضد آب هم هست.هزارتا بلا سرش آورد ولی گوشی هیچیش نشد اما کاش هر وقت که ماشین از روی گوشی رد میشد یا هر وقت که اونو از ماشین لباسشویی در میاورد یا هر وقت که اونو از یه ارتفاعی پرت میکرد همون موقع گوشی رو نشون میداد که هنوز داره کار میکنه.آخه اینطوری ممکنه بعضیا شک کنن که تمام این آزمایش روی همون یدونه گوشی انجام شده یا نه!!

2. 2 کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkhavari2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا گوشیم که با زدن کد لعنتی (*#36287#*) دوربینش رفته بود هوا رو بردم ماکروتل
    دوربینش رو امتحان کرد با یه دوربین سالم و دید که سخت افزار دوربین خراب شده و گفت 93 تومن هزینه داره اگر دوربین رو برام بذاره
    من هم گفتم نمی خوام با 80 تومن یه دوربین 10 مکاپیکسلی سامسونگ میتونم بخرم
    اما هنوز نمیتونم قبول کنم که فقط یک کد بزنه سخت افزار رو بده هوا
    به تکنسینش گفتم که این کد نمیتونه به rom آسیب رسونده باشه و گفت که این ها rom ندارند
    در ضمن گفت که این گوشی با دو مدل دوربین عرضه شده که در سری های جدید که شامل گوشی نگون بخت من هم میشد دوربین های جدیدی نصب شده که کیفیت بالا تری داره و مات بودن و ناواضح بودن عکس برطرف شده و در نوع قبلی عکس ها مات میشدند
    حالا اگر کسی دوربین استوک سراغ داره یا جایی رو میشناسه که گوشی اوراق میکنند بگه برم بخرم خودم عوضش کنم

داره خودمونی میشه mrcoffee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض عکس

سلام.

چند تا عکس با گوشی گرفتم که دوست داشتم شما هم ببینید.
    چند تا صحبت مختصر هم داشتم با دوستان عزیز. کسانی که از دوربین گوشی راضی نیستند، 2 راه دارند
    یا گوشی رو بفروشند یا باهاش کنار بیان ! به هر حال کسی مجبورشون نکرده که F480 بخرن ! دوستانی هم
    که راضی هستند ( مثل خودم ) لازم نیست هوار بزنیم ! دار دار کنیم که ایها الناس دوربین F480 در حد 5 مگا
    هست !!! من یا تو رفیق عزیز که F480 داریم و از دوربینش راضی هستیم تا همین قدر برامون کافیه! غیر از
    اینه ؟ بذار تمام دنیا بگن دوربینش در حد 2 مگا هست ! چیزی برای من و تو که عوض نمی شه ؟

یک موضوعی هم از قلم نیفته ! دوستانی که در این فروم از دوربین یا قسمت های دیگه گوشی می نالن در
    حالی که گوشی رو از نمایندگی معتبر مایکروتل با کارت گارانتی نخریدن باید خودشون فهمیده باشن ایراد کار
    از کجا هست ! خرید از مایکروتل وحی منزل نیست و من هم ابدا تبلیغی نمی کنم اما نسخه های چینی
    این گوشی مثل نقل و نبات توی بازار ریخته . دم در علاءالدین من 145 تومن هم F480 دیدم ! خب طبیعیه که
    با این قیمت عجیب و غریب مشکلات عجیب و قریب هم به سراغتون بیاد !

من رنج این رو به خودم هموار کردم و از قم تا تهران به خاطر یک گوشی رفتم که دقیقا 1 روز وقت من رو گرفت
    اما در عوض مطمئنم که گوشی که دارم اصله ! پول بیشتری دادم اما راضی هستم ! حتی Omnia هم نسخه
    های چینی داره ! سر من که سوت می کشه ! البته چینی ها با این سیاست هاشون 1 میلیارد نفر رو سیر می کنن اما نفعی برای من و تو نداره !

این عکس ها را من با فریم ور F480JPHK1 که فریم وری هست که مایکروتل ارائه می ده گرفتم !
    از یه چیزی هم تعجب می کنم ! چرا شما این جا این قدر دنبال فریم ور هستید ؟ از گوشیتون چه توقعی دارید ؟
    حتی بعضی ها حاضر هستند چند بار هزینه lock شدن گوشی بپردازند ....

همین فریموری که مایکروتل روی گوشی نصب کرده بهترین فریم ور هست . حداقل از نظر فارسی بودن و امکانات دیگه. دوربینش رو هم که دارید می بینید چطور عکس می ندازه !
    البته شاید توقعات من کمه !
    ( این عکس ها تا حد 800در600 توسط فتوشاپ کوچک شده . در سایز اصلی که 2560در1920 هست تصاویر با کیفیت تر هست)

Last edited by mrcoffee; 11-06-2009 at 15:02.

5. 2 کاربر از mrcoffee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوست عزیز .

اولا تبریک میگم که عضو شدین . دوما مهمتر از دوربین اون شخصی هستش که عکس میگیره . اگر من تنظیمات دوربین و نحوه درست گرفتن گوشی بلد نباشم دوربین 1000 مگاپیکسلی بهم بدن بازم عکسهای بدی میگیرم و بازم در مورد اون دوربین بد میگم .

کلا دوربین این گوشی مشکلی نداره .

مرسی از عکسات .

مخلصیم .

7. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دقیقا درسته samsung عزیز

یک قاعده کلی هست که در شب یا محیطی کمبود نور داره قسمت های مختلف جسم یا منظره ای که قصد عکس برداری ازش رو دارید نمی تونه بازتاب نور مناسبی به لنز دوربین شما داشته باشه ! حالا چه دوربین F480 چه دوربین omnia HD یا حتی دوربین دیجیتال 14 مگاپیکسلی SONY ! فرقی نداره !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

samsung جون این قضیه امضات چیه؟samsung armani microsoft
    Last edited by sh_king; 29-05-2009 at 18:09.

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

samsung جون این قضیه امضات چیه؟samsung armani microsoft
    سلام دوست عزيز. به تايپيك زير مراجعه كنيد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

گوشي شيكي خواهد بود ! اما به خاطر اسم Georgio Armani فكر كنم بايد 200 الي 300 تومان بيشتر عرق كرد !
    عجب چيز مضحك و مسخره اي شده اين استفاده از Brand ها !
    Last edited by mrcoffee; 11-06-2009 at 15:03.

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

wow!!عکس ها به نظر خیلی شارپ و باکیفیت میاد البته بهتون بگم که در نسخه های جدید این گوشی که وارد شد دوربین این گوشی عوض شده و کیفیت عکسا در مقایسه با گوشی های قدیمی تر افزایش پیدا کرده.مثلا خود من گوشیمو در دی ماه پارسال خریدم و دوستم در فروردین امسال.در مقایسه ی دو تا گوشی گوشی اون دارای لنز دوربین بزرگتر و کیفیت عکس های بهتری نسبت به گوشی من هستش ضمن اینکه وزن گوشی اون هم در مقایسه با مال من کمتره!!

13. این کاربر از Makan_noor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این رو نمی دونستم ! پس احتمالا دوربین گوشی من آخرین نوعش هست ؟ چون 1 ماه پیش گوشی رو خریدم!

ضمنا یک مطلبی رو توی این 100 صفحه چندین بار به صورت تکراری دیدم !

دوستان دقیقا گوش کنید :

سامسونگ F480 محدودیت جاوا نداره !
    من شخصا در حال حاضر 30 مگابایت برنامه جاوا روی گوشی
    دارم!

پیغام تمام !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •