تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 241 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

آخر فروم باز /.,mnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.

من یه مدتی هست که در Show hidden files مشکل دارشتم و سهل انگاری می کردم.
    یه کم توی فروم گشتم ظاهرا ویروس Autorun.inf توی سیستمم هست.
    متاسفانه به چهار روشی که توی تاپیک مربوطه گفته شده نتونستم مشکلش رو رفع کنم. توی محیط Dos وقتی Attrib رو اجرا می کنم توی مثلا درایو D فایل Autorun.inf رو نمایش می ده ولی وقتی می خوام با del autorun.inf اون رو حذف کنم می نویسه could not find autorun.inf یا File not found .
    با Kaspersky anti virus 9.0.1.411 سیستمم رو اسکن کردم ولی چیزی پیدا نکرد. و فعلا نمی تونم ور÷ن جدید تری رو تهیه کنم.
    با NoAutoRun.zip که در پست اول معرفی شده بود هم نتونستم مشکل رو رفع کنم. توی اون هم می نویسه File not found .

با aesetup2.2.zip هم نتونستم مشکل رو حل کنم و پشت سر هم پیام های تکراری رو برای درایو های c, d, e, f می ده.
    برای همین هم Clear.rar که ظاهرا برای iran ---- boys هست رو اجرا کردم که ظاهرا تمام فایل های سیستمی و مخفی درایو هام رو به صورت غیر مخفی در آورده به غیر از Autorun.inf و سیستمم رو کاملا به هم ریخته.

اگه ممکنه بگید چه کار کنم؟
    لازمه که ویندوزم رو عوض کنم یا نه؟
    اگه ویندوز عوض کنم این فایل ها که از حالت مخفی در اومده درست میشه یا باید پارتیشن بندی مجدد بکنم؟

تشکر.

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام.

یه کمی دیگه باهاش ور رفتم وقتی سیستم رو ریستارت می کنم و با Dos فایل Autorun.bat رو اجرا می کنم و فایل اجرا میشه و با Task manager سیستم رو Log off می کنم و با وارد شدن به ویندوز حتی بدون اینکه هیچ کاری بکنم یا هیچ دابل کلیکی بکنم دوباره فایل Autorun.inf ساخته میشه.

لطفا کمــــــک کنید.

آخر فروم باز feryshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

اول بگم که یه مبتدی تو این زمینه هستم. نمیدونم کدوم یک از روش های پست اول رو اجرا کنم
    یه ویروسی هست که از هر فولدر یه فایل exe درست میکنه
    آنتی ویروس پاکش کرد ولی فولدر دیگه نشون داده نمیشه. هیدن شده

چیکار باید کرد؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام خیلی آموزش ها عالیه

در آغاز فعالیت smah2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    من تازه به این تالار بر خوردم ودیدم تجربیات خودم رو دراختیار دوستان قرار بدم بد نیست.
    feryshadعزیز حدود یکی دوسال پیش ویروسی وارد سیستمهای خانگی شد با نام Brontok.در ساده ترین حالت ممکن کار این ویروس مخفی کردن وسیستمی کردن پوشه ها وهمزمان ساختن فایل اجرایی با نام وایکون پوشه بود.
    وقتی این ویروس رو پاک می کنید پوشه همچنان مخفی است.
    پس از ان نخسه های پیشرفته تری از این ویروس حتی با نامهای دیگر مانند New Folder شایع شد.
    پوشه های مخفی شده توسط ویروس عموما از حالت سیستمی خارج نمیشوند حتی با استفاده از دستور Attrib .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای دوستانی که مشکل ویروس های autorun.inf ومشتقاتشونو دارند.
    ابتدا مراحل کار رو فهرست بندی می کنم بعد مفصل توضیح می دم

1. ابتدا باید اوتوران درایو هاتون رو از کار بندازین
    2. بعداگر امکان بالا اومدن در حالت safe mode رو هنوز از کار نیانداخته شده بود توی اون بالا بیاید
    3. بعد نرمافزارهای startup ویندوز رو چک کنید
    4. هسته ویروس رو پیدا کنید و اثراتشو از هارد ورجیستری پاک کنید

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

اينو مطمعني؟؟؟؟؟؟
    مي‌شه بيشتر توضيح بدي؟؟؟؟؟؟؟
    سلام

دیگه الان هیچ ویروسی نیست که با تعویض ویندوز از بین بره .

ویروس هایی که توی این 3 سال اخیر به وجود اومدن به جای این که توی درایو ویندوز باشند خودشون را توی درایوهای دیگه ذخیره می کنند تا با تعویض ویندوز به این راحتی از بین نروند .

و بعد از تعویض ویندوز کافیه شما روی یک درایو کلیک کنید یا یک فایل را اجرا کنید تا اون ویروس یا فایل مخرب اجرا شده و شروع به انتشار خودش بکنه و یک فایل اجرایی از خودش را هم سریع روی درایو ویندوز کپی می کنه .

حتی ویروس هایی که توی این چند ساله به وجود اومدن اکثرا به صورت حرفه ای نوشته شدن و در واقع اکثرا هم نام فایلها و پروسه های خود سیستم عامل هستند و همین امر باعث شده که اکثر انتی ویروس ها توی شناخت اونها ناتوان باشند .

ویروس kernel هم ، ویروسی بود که 2 سال پیش اومد و این ویروس از طریق فایلهای html که از نت روی سیتسم ذخیره می شدند به وجود می اومدند .

این ویروس یک سری کد به انتهای تمام فایلهای html الوده اضافه می کنه و همین امر باعث می شه فایلهای html الوده بشن .

و چند تا فایل هم توی پوشه system32 ایجاد می کرد و یک پروسه نیز توی پروسه های ویندوز شروع به فعالیت می کرد .

وقتی شما ویندوز را تعویض می کردید به ظاهر از دست این ویروس رها شده بودید . اما چون اکثر فایلهای html الوده به کدهایی که توسط این ویروس ایجاد شده بود بودند با کلیک روی یک فایل html این ویروس فعال شده و سریعا سه تا فایل توی پوشه system32 ایجاد می کنه و دوباره ویروس توی سیستم فعال می شد .

با انتی ویروسی که توی صفحه اول همین تاپیک برای این ویروس گذاشتم به راحتی می شه از دستش راحت شد .

برای از بین بردن دستی این ویروس باید ابتدا کارهایی که توی صفحه اول گفتم را انجام بدید و بعد مشکلترین قسمت این بود که باید تک تک فایلهای html را با برنامه notpad باز می کردید و کدهای اضافه شده به انتهای صفحات را از بین می بردید .

و این کار عملا وقت زیادی را می برد و بسیار دشوار بود .

از طرفی باید حتما با برنامه notpad فایل html را باز می کرید چون با اجرا فایل html ویروس فعال می شد .

موفق باشد .

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرحله اول:
    برای از کار انداختن اوتوران درایوها راه حل های زیادی وجود داره
    یکی از این راه حلها استفاده از رجیستری است که بهترین راه حل ممکنه که فعلا ادرسشو در اختیار ندارم ولی در پست های بعدی میزارم
    اما راه حلی که من فعلا برای ادامه کار معرفی میکنم نصب نرم افزار Tweak UI از ادرس زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از نصب به ادرسی که در شکل زیر مشخص شده بروید وتمام تیک ها را فعال کنید:

بعد از apply و ok کردن ترجیحا یک دور logoff(و یا برای حرفه ای تر ها explorer را end process دوباره اجرا کنید)

حالا اوتوران تمام درایوهایتان غیر فعال شده.
    برای اینکه ویروس را هردفعه اجرا نکنید سعی کنید از ایکون explorer در toolbar بالای my computer استفاده کنید واز لیست سمت چپ درایو مود نظرتان را انتخاب کنید

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

11

سلام

دیگه الان هیچ ویروسی نیست که با تعویض ویندوز از بین بره .

ویروس هایی که توی این 3 سال اخیر به وجود اومدن به جای این که توی درایو ویندوز باشند خودشون را توی درایوهای دیگه ذخیره می کنند تا با تعویض ویندوز به این راحتی از بین نروند .

و بعد از تعویض ویندوز کافیه شما روی یک درایو کلیک کنید یا یک فایل را اجرا کنید تا اون ویروس یا فایل مخرب اجرا شده و شروع به انتشار خودش بکنه و یک فایل اجرایی از خودش را هم سریع روی درایو ویندوز کپی می کنه .

حتی ویروس هایی که توی این چند ساله به وجود اومدن اکثرا به صورت حرفه ای نوشته شدن و در واقع اکثرا هم نام فایلها و پروسه های خود سیستم عامل هستند و همین امر باعث شده که اکثر انتی ویروس ها توی شناخت اونها ناتوان باشند .

ویروس kernel هم ، ویروسی بود که 2 سال پیش اومد و این ویروس از طریق فایلهای html که از نت روی سیتسم ذخیره می شدند به وجود می اومدند .

این ویروس یک سری کد به انتهای تمام فایلهای html الوده اضافه می کنه و همین امر باعث می شه فایلهای html الوده بشن .

و چند تا فایل هم توی پوشه system32 ایجاد می کرد و یک پروسه نیز توی پروسه های ویندوز شروع به فعالیت می کرد .

وقتی شما ویندوز را تعویض می کردید به ظاهر از دست این ویروس رها شده بودید . اما چون اکثر فایلهای html الوده به کدهایی که توسط این ویروس ایجاد شده بود بودند با کلیک روی یک فایل html این ویروس فعال شده و سریعا سه تا فایل توی پوشه system32 ایجاد می کنه و دوباره ویروس توی سیستم فعال می شد .

با انتی ویروسی که توی صفحه اول همین تاپیک برای این ویروس گذاشتم به راحتی می شه از دستش راحت شد .

برای از بین بردن دستی این ویروس باید ابتدا کارهایی که توی صفحه اول گفتم را انجام بدید و بعد مشکلترین قسمت این بود که باید تک تک فایلهای html را با برنامه notpad باز می کردید و کدهای اضافه شده به انتهای صفحات را از بین می بردید .

و این کار عملا وقت زیادی را می برد و بسیار دشوار بود .

از طرفی باید حتما با برنامه notpad فایل html را باز می کرید چون با اجرا فایل html ویروس فعال می شد .

موفق باشد .
    اينو كه واقعا موافقم كه ويروساي جديد خودشون رو به فايلاي اجرايي و يا اچ‌تي‌ام مي‌چسبونند.
    و اين مدل ويروسا زياد شده و خيلي هم سخته شناختشون.
    من خودم به صورت خيلي خيلي خفن با اين ويروسا مشكل دارم چون هر چي فايله اجرايي تو كامپيوترم كه هست هي ويروسي مي‌شه و جدا سازيشم كه خيلي وقتا نمي‌شه يا اگه بشه طولانيه.
    چند ويروسه ديگه هم اين جوري ديدم.
    اما بازم به نظرم اين كه با تعويض سيستم عامل پاك نمي‌شه....

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

مرحله اول:
    برای از کار انداختن اوتوران درایوها راه حل های زیادی وجود داره
    یکی از این راه حلها استفاده از رجیستری است که بهترین راه حل ممکنه که فعلا ادرسشو در اختیار ندارم ولی در پست های بعدی میزارم
    اما راه حلی که من فعلا برای ادامه کار معرفی میکنم نصب نرم افزار Tweak UI از ادرس زیر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پس از نصب به ادرسی که در شکل زیر مشخص شده بروید وتمام تیک ها را فعال کنید:

بعد از apply و ok کردن ترجیحا یک دور logoff(و یا برای حرفه ای تر ها explorer را end process دوباره اجرا کنید)

حالا اوتوران تمام درایوهایتان غیر فعال شده.
    برای اینکه ویروس را هردفعه اجرا نکنید سعی کنید از ایکون explorer در toolbar بالای my computer استفاده کنید واز لیست سمت چپ درایو مود نظرتان را انتخاب کنید

سلام.
    خیلی متشکرم ولی نمی دونم چرا نمی تونم این برنامه ی Tweak UI رو اجرا کنم. فکر می کنم چون ور÷ن سیستمم قدیمیه. V:2002 SP:1

لطفا بگید چه کار کنم.
    تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •