سلام دوست عزیز
این سوال اولت بازم مثل دفعه اول مبهمه اگه بتونی کامل تر توضیح بدی و نیز با مثال و عکس شاید بتونم کمک کنم
جواب سوال دومت هم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزیز
این سوال اولت بازم مثل دفعه اول مبهمه اگه بتونی کامل تر توضیح بدی و نیز با مثال و عکس شاید بتونم کمک کنم
جواب سوال دومت هم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب یه عکس از همون میزارم:
البته حجمشو تا ۳۰ کیلو پائین آوردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو توی آفییس لینوکس که اینجوری نشون میده من مشکلم با آفیس ویندوز هست (الان به ویندوز دسترسی ندارم) اون پانویسهای توی ویندوز سبب میشن از هر دو ستون به مقدار زیادی کم کنه طوری که فقط چند خط دو ستونی داره ولی اینجا میبینی که ۱۰ تائي میشه.
سلام
البته این شکل خیلی گویا نیست چون مشکیه
و نیز اون مورد توی ویندوز را هم با عکس واضح بذار تا ببینیم میشه چه کار کرد
دوست عزيزم GnuHDL
=== البته با كسب اجازه از دوست عزيزم wordist...
من 2007 ندارم... اما فكر ميكنم كه متوجه شدم منظور شما چيه...
فكر كنم كه عملا ممكن نباشه ... يعني وقتي كه شما بعد از يه متن يه ستوني ، متني رو دو ستوني ميكني... زيرنويس متن يك ستوني بايد به حالت «يك ستوني» باشه ... دقيقا به همون صورتي كه توي شكل نشون دادي...
به طور كلي منطقش اينه ... زيرنويس هر ستون زير همون ستون مياد.... اگه متن يك ستوني باشه ... زير اون مياد...
اگه متن دو ستوني باشه ... زيرنويس ستون اول زير ستون اول و زيرنويس ستون دوم زير ستون دوم مياد.
حالا براش فرقي نميكنه كه شما بعد از زيرنويس متن يك ستوني .... متن رو دوستوني كردين. چون زيرنويس در فرمت يك ستوني وارد شده ... به طور يك ستوني هم صفحهآرايي ميكنه.
===============
كپي و پيست كردم... نميدونم چرا اينقده فونتش بزرگ شده... شرمنده اخلاق ورزشكاري همتون![]()
سلام بر دوست عزیزم خانم ولایی
رسیدن به خیر ، به فقیر فقرا سر زدین ،
نیستین خیلی وقته ، منت گذاشتین اومدین
من که شخصا منتظر حضور گرمتون هستم
قربان شما
همونطور كه دوست عزيزمون ورديست اشاره كرد براي كار با صفحات بزرگتر از A3 نرم افزارهايي رو كه جناب ورديست اشاره كردن عبارتند از:
CorelDraw
كوارك Quark
فري هند
پيج ميكر
اينديزاين
فتوشاپ(در مرحله آخر پيشنهاد ميشود اگر نتوانستيد از بقيه استفاده كنيد)
و...
دوست عزيز
پاورقيتون رو بذارين توي Text Box و خط دور تكست باكستون رو پاك كنين بعدش هم يه خط دستي براي خط جدا كننده بالاش بكشين و شماره پاورقيتون رو توي متن هم دستي بزنين و انديس بالا بهش بدين البته چون به صورت دستي اين كار رو انجام ميدين اگر مجددا تغييري در متنتون دادين حتما اين قسمت رو چك كنيد كه به هم نريخته باشه. به نظر من براي حل اين طور مشكلات كه به صورت اتوماتيك رخ ميده اين بهترين راه باشه ولي اگر كارتون صفحه بندي كتاب يا مجله هست بهتره توي نرم افزارهاي ديگه اين كار رو انجام بدين چون راحت تره
البته
Last edited by aliali58; 24-11-2007 at 18:40.
ورديست جان راهي كه من ميگفتم همين بود كه زحمتش رو كشيدي گفتي البته سؤال ايشون هم همين بود نگفته بود كه اندازه خط پاورقي رو به اندازه دلخوا ميخواد در ضمن اگر شما بخواهي به صورت دلخواه تغييرش بدي از همينجا خط اصلي رو پاك ميكني و خط رو به صورت دلخواه به هر اندازهاي كه ميخواي ميكشي ولي بهتره كه اون كار رو نكني
Last edited by aliali58; 26-11-2007 at 09:51.
سلام
من توی ورد میتونم اعداد رو به راحتی فارسی بنویسم. اما وقتی شماره صفحه ها رو میزارم درسته شماره صفحه فارسی هست ولی 4 شبیه e انگلیسی نوشته میشه و 5 شبیه یه داریره هست یعنی فرو رفتگی پایین رو نداره و 6 هم یه جور دیگه نوشته میشه. کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل رو حل کرد.
ورد من 2007 هست البته 2003 رو هم دارم.
سلام
شما توضيح ندادي چطوري توي ورد فارسي تايپ مي كني
بگو تا ببينم مشكل از كجاست
ايا گزينه context رو انتخاب كردي يا ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)