تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 1045 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنون جناب wordist این کاری رو که گفتین انجام دادم مسئله اینه که به نظر میرسه چون فوت پرینت ها توی بخش یه ستونی هستن خط جداکننده پانویس رو هم تا آخر میکشه یعنی از هر دو ستون زیر کم میکنه و اینجور میشه که با گذاشتن ۵ پانویس حدود ۵ ۶ خط از زیر بالا میاد و یه چند خط دوستونی باقی میمونن واسه همین گفتم اگه امکان داره این امکان رو توی نسخه ۲۰۰۷ اگه اطلاع دارین لطف کنین بگین.

۲)یه سوال دیگه که ممنون میشم جواب بدین همون کدی هست که وقتی توی ورد میزدم جمله a lazy fox jump over a brown dog یه چینزی شبیه این رو مینوشت و تعدادشو کاربر تعریف میکرد بهمراه پارگراف و.. یه معادل فارسی هم داشت اگه امکان داره اون بگین مممنون
    سلام دوست عزیز

این سوال اولت بازم مثل دفعه اول مبهمه اگه بتونی کامل تر توضیح بدی و نیز با مثال و عکس شاید بتونم کمک کنم

جواب سوال دومت هم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خوب یه عکس از همون میزارم:
    کد:
    البته حجمشو تا ۳۰ کیلو پائین آوردم

اینو توی آفییس لینوکس که اینجوری نشون میده من مشکلم با آفیس ویندوز هست (الان به ویندوز دسترسی ندارم) اون پانویسهای توی ویندوز سبب میشن از هر دو ستون به مقدار زیادی کم کنه طوری که فقط چند خط دو ستونی داره ولی اینجا میبینی که ۱۰ تائي میشه.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

خوب یه عکس از همون میزارم:
    کد:
    البته حجمشو تا ۳۰ کیلو پائین آوردم

اینو توی آفییس لینوکس که اینجوری نشون میده من مشکلم با آفیس ویندوز هست (الان به ویندوز دسترسی ندارم) اون پانویسهای توی ویندوز سبب میشن از هر دو ستون به مقدار زیادی کم کنه طوری که فقط چند خط دو ستونی داره ولی اینجا میبینی که ۱۰ تائي میشه.
    سلام

البته این شکل خیلی گویا نیست چون مشکیه

و نیز اون مورد توی ویندوز را هم با عکس واضح بذار تا ببینیم میشه چه کار کرد

پروفشنال shvalaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيزم GnuHDL

=== البته با كسب اجازه از دوست عزيزم wordist...

من 2007 ندارم... اما فكر ميكنم كه متوجه شدم منظور شما چيه...

فكر كنم كه عملا ممكن نباشه ... يعني وقتي كه شما بعد از يه متن يه ستوني ، متني رو دو ستوني ميكني... زيرنويس متن يك ستوني بايد به حالت «يك ستوني» باشه ... دقيقا به همون صورتي كه توي شكل نشون دادي...
    به طور كلي منطقش اينه ... زيرنويس هر ستون زير همون ستون مياد.... اگه متن يك ستوني باشه ... زير اون مياد...
    اگه متن دو ستوني باشه ... زيرنويس ستون اول زير ستون اول و زيرنويس ستون دوم زير ستون دوم مياد.

حالا براش فرقي نميكنه كه شما بعد از زيرنويس متن يك ستوني .... متن رو دوستوني كردين. چون زيرنويس در فرمت يك ستوني وارد شده ... به طور يك ستوني هم صفحه‌آرايي ميكنه.

===============

كپي و پيست كردم... نميدونم چرا اينقده فونتش بزرگ شده... شرمنده اخلاق ورزشكاري همتون

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

دوست عزيزم GnuHDL

=== البته با كسب اجازه از دوست عزيزم wordist...

من 2007 ندارم... اما فكر ميكنم كه متوجه شدم منظور شما چيه...

فكر كنم كه عملا ممكن نباشه ... يعني وقتي كه شما بعد از يه متن يه ستوني ، متني رو دو ستوني ميكني... زيرنويس متن يك ستوني بايد به حالت «يك ستوني» باشه ... دقيقا به همون صورتي كه توي شكل نشون دادي...
    به طور كلي منطقش اينه ... زيرنويس هر ستون زير همون ستون مياد.... اگه متن يك ستوني باشه ... زير اون مياد...
    اگه متن دو ستوني باشه ... زيرنويس ستون اول زير ستون اول و زيرنويس ستون دوم زير ستون دوم مياد.

حالا براش فرقي نميكنه كه شما بعد از زيرنويس متن يك ستوني .... متن رو دوستوني كردين. چون زيرنويس در فرمت يك ستوني وارد شده ... به طور يك ستوني هم صفحه‌آرايي ميكنه.

===============

كپي و پيست كردم... نميدونم چرا اينقده فونتش بزرگ شده... شرمنده اخلاق ورزشكاري همتون
    سلام بر دوست عزیزم خانم ولایی

رسیدن به خیر ، به فقیر فقرا سر زدین ،

نیستین خیلی وقته ، منت گذاشتین اومدین

من که شخصا منتظر حضور گرمتون هستم

قربان شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliali58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزيز

راستش بصورت پيش‌فرض اندازه كاغذ A2 وجود نداره ولي شما ميتوني اندازه عرض (width) و ارتفاع (Height) رو بصورت دستي خودت در كادرهاي مخصوصش وارد كني

البته براي كار كردن در صفحات با سايز بزرگتر از A3 ميشه از نرم‌افزار Publisher هم استفاده كرد و نرم‌افزارهاي مخصوص صفحه‌بندي روزنامه‌ها نيز اينكار را براحتي انجام مي‌دهند كه اسم نرم‌افزار مورد اخير رو الان توي ذهنم نيست

موفق باشي
    همونطور كه دوست عزيزمون ورديست اشاره كرد براي كار با صفحات بزرگتر از A3 نرم افزارهايي رو كه جناب ورديست اشاره كردن عبارتند از:
    CorelDraw
    كوارك Quark
    فري هند
    پيج ميكر
    اينديزاين
    فتوشاپ(در مرحله آخر پيشنهاد مي‌شود اگر نتوانستيد از بقيه استفاده كنيد)
    و...

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان چند تا مشکل دارم (نسخه ۲۰۰۳)

چه جوری میتونم یه متن دو ستونی با چند سطر یه ستونی توی یه صفحه بنویسم که وقتی واسه اون متن یه ستونی پانویس میزرام از هر دو ستون کم نکنه مثلا یکی از ستونها رو (ستون چپ رو) بالا بیاره......

توی این مایه ها ولی مشکل اینه که پنچ تا فوت نوت میزارم از هر دو ستون کم میکنه طوری که خیلی ضایع میشه........

۲) این مشکل توی نسخه 2007 هش هم هست.
    من با آفیس لینوکس همون فایل رو باز کردم مشکلی نداشت فقط با فونت فارسیش مشکلی داشتم واسه این میگم شاید توی نسخه ۲۰۰۷ این مشکل نباشه (البته اگه ۱ مشکلش رفع نشه)
    دوست عزيز
    پاورقيتون رو بذارين توي Text Box و خط دور تكست باكستون رو پاك كنين بعدش هم يه خط دستي براي خط جدا كننده بالاش بكشين و شماره پاورقيتون رو توي متن هم دستي بزنين و انديس بالا بهش بدين البته چون به صورت دستي اين كار رو انجام ميدين اگر مجددا تغييري در متنتون دادين حتما اين قسمت رو چك كنيد كه به هم نريخته باشه. به نظر من براي حل اين طور مشكلات كه به صورت اتوماتيك رخ ميده اين بهترين راه باشه ولي اگر كارتون صفحه بندي كتاب يا مجله هست بهتره توي نرم افزارهاي ديگه اين كار رو انجام بدين چون راحت تره
    البته
    Last edited by aliali58; 24-11-2007 at 18:40.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوست عزيز

شما براي اينكه خط جداكننده پاورقي رو در ورد 2007 سمت راست تنظيم كني مراحل زير رو طي كن

زدن دكمه outline از ريبون view ، سپس دابل كليك روي عدد يكي از پاورقي‌ها در متن صفحه ، پس از ظاهر شدن متن پاورقي‌ها در پايين صفحه از باكس موجود در همان قسمت گزينه footnote separator رو انتخاب كن و بعد از اينكه خط پاورقي رو سمت چپ نشون داد روش كليك كرده و كنترل و شيفت سمت راست رو براي Right to left كردن اون بزن

اما اگه مي خواي خط ، كامل صفحه رو پر كنه از همون جايي كه footnote separator رو انتخاب كردي گزينه سومش رو انتخاب كن كه الان چون ورد 2007 دم دست نيست عنوانش يادم نيست . اون موقع خط كامل ميشه

موفق باشي
    ورديست جان راهي كه من ميگفتم همين بود كه زحمتش رو كشيدي گفتي البته سؤال ايشون هم همين بود نگفته بود كه اندازه خط پاورقي رو به اندازه دلخوا ميخواد در ضمن اگر شما بخواهي به صورت دلخواه تغييرش بدي از همينجا خط اصلي رو پاك ميكني و خط رو به صورت دلخواه به هر اندازه‌اي كه ميخواي ميكشي ولي بهتره كه اون كار رو نكني
    Last edited by aliali58; 26-11-2007 at 09:51.

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    من توی ورد میتونم اعداد رو به راحتی فارسی بنویسم. اما وقتی شماره صفحه ها رو میزارم درسته شماره صفحه فارسی هست ولی 4 شبیه e انگلیسی نوشته میشه و 5 شبیه یه داریره هست یعنی فرو رفتگی پایین رو نداره و 6 هم یه جور دیگه نوشته میشه. کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل رو حل کرد.
    ورد من 2007 هست البته 2003 رو هم دارم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من توی ورد میتونم اعداد رو به راحتی فارسی بنویسم. اما وقتی شماره صفحه ها رو میزارم درسته شماره صفحه فارسی هست ولی 4 شبیه e انگلیسی نوشته میشه و 5 شبیه یه داریره هست یعنی فرو رفتگی پایین رو نداره و 6 هم یه جور دیگه نوشته میشه. کسی میدونه چه طوری میشه این مشکل رو حل کرد.
    ورد من 2007 هست البته 2003 رو هم دارم.
    سلام

شما توضيح ندادي چطوري توي ورد فارسي تايپ مي كني

بگو تا ببينم مشكل از كجاست

ايا گزينه context رو انتخاب كردي يا ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •