مسلما تندر چون امکانات بیشتری از ریو داره . البته قیمتشم بیشتره ولی از لحاظ زیبایی حرفی برای گفتن نداره
مسلما تندر چون امکانات بیشتری از ریو داره . البته قیمتشم بیشتره ولی از لحاظ زیبایی حرفی برای گفتن نداره
من خودمم دنبال یه چیزی مثل تو میگردم یه چیزی که سرش به تنش بیارزه
اگه از نیسان مورانو خوشت میاد بگیر ماشین عالی یه
آزرا هم خیلی عالیه که تو حذفش کردی
شاید این سوال تکراری باشه .دوستان عزیز از جمله آقای حسین وسایر دوستان جدا جدا پرسیده بودند که مثلا 206 یا 405 یا مثلا تندر یا ریو ویا مثلا با 14 تومان چی بخرم حالا می خواهیم کلا بدونیم مردم ایران کدام خودروی بین 10 تا 20 میلون را بیشتر می پسندند.
------------------------------------------------------------------------------------
طبق بحث های انجام شده تا تاریخ 8/5/87 206تیپ 5 از نظر متور بهترینه.
ادامه دارد........
Last edited by لوگان; 29-07-2008 at 15:47.
پرادو 6سیلندر که از نظر کار کرد عالیه
پاجرو که از همه نظر عالیه ولی خرجش نسبت به پرادو بیشتره
نیسان مورانو که بهترین سواری تو ماشین های suv بازار ایران تو رنج کمتر از 90 تومن داره
تویوتا کمری se
هیوندای سونوتا v6
هیوندای تیبورن یا همون کوپه
ب ام و 320 سدان که بهترین سواری بین سدان های متوسط دنیا داره
اگه ماشین دیگه ای یادم اومد بهت میگم
آره فکر کنم رکورد زده با 4تا پست بن شده
سوناتا رو خط بکش اصلا دورورش نرو این ماشین بعد از مدت کوتاهی به سر و صدا میاد شما هم که اول تاپیک گفتی سرعت ماشین زیاد واست مهم نیست احتمالا شتاب و کلا تو کار کلکل نیستی. مزدا سه نمیدونم چطوریاست ولی به هر حال ماشین شیک و جمع جوریه و گزینه خوبیه ولی خوب مگان علی رغم شتاب کمتر امکانات مناسب و ظاهر شیکی در کنسول وسط و کلا اتاق از نمای درون داره.
بیرونشم که بیشتر نسبت به داخل سلیقه ای هست واگذار میکنم به خودتون و در موردش اظهار نظر نمیکنم.
راستی تیپ فول (2000) مگان منظورم بود که اتومات هم هست
1600 چیزی قابل عرضی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)