اينجا رو بخونيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اينجا رو بخونيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از سي دي ويندوز XP چطور ميتونم تشخيص بدم كه چه فريم ووركهايي روش نصبه ؟ مسلما" 1 و 2 روش هست
فقط نميدونم بقيه تا 4 هم روش نصب هست يا نه . ممنون
ه نظر من اضافات ویستا ویندوزو کند میکنه کمتر کسی فکر کنم بخواد همچین ویندوزی رو نصب کنه .
بعد از نصب ویندوز، یه برنامه هایی همگانی است و همه اونارو باید داشته باشند مثل Adobe reader.winrar.codec.و... که اگر با ویندوز نصب شود خیلی عالیه
سلام به همگياز دوستان كسي كد واسه سايلنت كردن Microsoft Office 2007 SP2 Enterprise و Microsoft .NET Framework 3.5 را نداره واسمون بذاره ؟ اصلا هرچي كد پيدا كردين بذارين ممنون ميشم
![]()
كد سايلنت Microsoft .NET Framework 3.5 را پيدا كردم : (dotnetfx35.exe /qb /norestart)
اگه Microsoft Office 2007 SP2 Enterprise را كدشو بگيد ممنون ميشم .
سلام
یه فایل dll هست که توش حروف عربی که به صورت ک ژ اینا رو میخوام تغییر بدم. ک رو مثلا میخوام به گ تبدیل کنم. که من با چند تا نرم افزار تست کردم نمیدونم باید چیکار کرد تو نرم افزارها؟!
برای ویندوز نیست برا یه نرم افزاره.
لطفا یکی جواب بده.
سلام
به کمک برنامه های Resourcer که بهترین و قوی ترین نمونه آن PE Explorer است می توانی در منابع فایل های Binary مانند DLL تغییرات مختصری بدی و مثلا رشته های آن ها را عوض کنی ... اما راه حل بهتری هم وجود دارد و آن استفاده از برنامه " جهانی سازی " نرم افزارها است ... نمونه این برنامه ها مانند Lingobit Localizer و Sisulizer.Enterprise است که من به دلیل استفاده از Lingobit Localizer استفاده از آن را به شما توصیه می کنم . این برنامه حتی امکان ترجمه تمام رشته های متنی یک فایل DLL را از طریق سرویس های ترجمه آنلاین دارد . پس از اعمال تغییرات و ذخیره آن ، متوجه خواهید شد که متن برنامه تغییر یافته است .
موفق باشید .
چون من این طرفا نمیام اگه بازم چیزی خواستی بم پیغام خصوصی بده تا تاپیک را پیدا کنم .
داش ممنون. ولی برنامه یکم سخته باهاش دست پنجه نرم کردن. یکم راهنمایی کنی ممنون میشم. میخوام دنبال یه کلمه توش بگردم که با یه کلمه دیگه جایگزینش کنم کلا از اولش بگو چیکار کنمLingobit Localizer
سلام
والا استفاده از برنامه که بسیار آسون و کاملا بصری است اما به طور خلاصه می گم :
برنامه را اجرا و از گزینه File/New ویزارد برنامه را اجرا کنید ، سپس نام و مکان پروژه را انتخاب و روی Next کلیک کنید ... در پنجره بعدی زبان مبدا را در بالا ( مثلا انگلیسی ) و زبان مقصد را در پایین ( مثلا فارسی Persian ) انتخاب کنید ... در پنجره بعدی می توانید فایل های DLL خود را به صورت Add Files یا اگر همه ی فایل ها را در یک پوشه ریخته اید می توانید از Add Folder استفاده کنید . بعد از Finish و اتمام ویزارد می توانید در سمت چپ برنامه و از پنل Navigation فایل مورد نظر خود را انتخاب کنید و موارد قابل ترجمه ( فارسی سازی ) آن را در سمت راست و پنجره اصلی برنامه ببینید و آن ها را ترجمه و تغییر دهید .
دو نکته :
01 : برای ترجمه Binary های .Net باید حتما .NET Framework 4.0 Full Profile روی سیستم شما نصب باشد .
02 : این برنامه تضمینی برای دسترسی به رشته های تمام فایل های Binary را نمی دهد ، به این دلیل که ممکن است فایل DLL شما توسط پکرها بسته شده باشد و باید ابتدا Unpack شود و سپس قابل استفاده شود .
موفق باشید !
اون فایل حروفاش عربی هست میخوام فارسی کنم. دو زبان وارد میکنم اولی عربی دومی فارسی؟
وقتی فایل رو اضافه میکنم و finish میکنم در پایین برنامه خطای .File was not added میده! چیکارش کنیم؟
یه فایل دیگه وارد کردم که وارد شد اون فارسی رو اصلا ساپورت نمیکنه. یعنی کلمات رو به صورت علائم خرچنگ قورباغه نشون میده تو برنامه خودش. بعد از پنجره Navigation در سمت راست اصلا نمیدونستم باهاش چیکار کنم. یکم شلوغه!
روش unpack کردن رو هم یاد بدین.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)