تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 800 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دوستان و اساتید خسته نباشید
    والا دیگه کم آوردم از دیروز که این ویندوز رو ریختم تا امروز دارم یا ویروس ها و ... ور میرم!
    کلا سیستم خیلی گیج میزنه

بعضی اوقات تو همون صفحه ی لودینگه اوله ویندوز که میخواد بیاد بالا میمونه

بیشتره فایل های EXE ویروسه : WIN32/Alman.NAB
    گرفتن
    حالا باز nod بیشترشون رو clean داره میکنه
    ولی کمم نیستن که

این دو تا رو هم نمیته تمیز کنه

C:\WINDOWS\system32\drivers\nvmini.sys - Win32/Alman.NAB virus - unable to clean - quarantined
    D:\DARIOUSH's Documents\My Webs\Old Websites\04DARIOUSHJH\index.html - VBS/TrojanDropper.Small.W trojan

این دومیه رو خیلی ها گرفتن که این نموپیتونه تمیز کنه! مخصوصه فایل های html هست و VB هست مشکله خاصی نداره ولی به محضه اینکه اون فایل اجرا شه خودشو تو هر چی فایله html هست تو کله هارد پر میکنه

پیشنهادی چیزی بود شدیدا خوشحال میشم و احتیاج دارم

دو شبه از دانلود آفلاین هم افتادم
    چون fast sat finder هم بازی در میاره اجرا نمیشه تا فرکانس رو تنظیم کنم

کمک!!! F1 F1 F1

همشم فک کنم به خاطره فلش مموریه یکی از یچه هاس که 3 روز پیش زدم و nod32 رو هم بسته بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

من الان با کامپیوترم به این مشکل برخوردم فکر میکنم اگه خاموشش کنم ویندوز دیگه بالا نیاد لطفا راهنماییم کنید هر چه سریع تر بهتر.

چی کار کنم ؟؟؟؟ دیگه نمیتونم کامپیوترم رو خاموش کنم!!!یکی به دادم برسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه bahareh655's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بالای نَوَردِوون-نزدیک پُشت بون

پيش فرض

سلام
    چون Automatice Update ويندوز من فعاله، وقتی به اينترنت وصلم،ويندوز به طور اتوماتيك آپديت ها رو ميگيره و بعد از اينكه disconnect ميشم،اونها رونصب می كنه،می خواستم ببينم اين آپديت ها رو كه دانلود می كنه،كجا ذخيره می كنه(تو كدوم فولدر) كه اگه خواستم ويندوزم رو عوض كنم،اونها را بردارم و تو ويندوز جديدم نصب كنم تا دوباره روز از نو روزی از نو نشه!
    با تشكر

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام

چون Automatice Update ويندوز من فعاله، وقتی به اينترنت وصلم،ويندوز به طور اتوماتيك آپديت ها رو ميگيره و بعد از اينكه disconnect ميشم،اونها رونصب می كنه،می خواستم ببينم اين آپديت ها رو كه دانلود می كنه،كجا ذخيره می كنه(تو كدوم فولدر) كه اگه خواستم ويندوزم رو عوض كنم،اونها را بردارم و تو ويندوز جديدم نصب كنم تا دوباره روز از نو روزی از نو نشه!

با تشكر
    سلام دوست عزیز

اپدیتهای ویندوز در مسیر زیر قرار می گیره

C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download

اما اپدیتها یه فایل تکی نیست که شما اونا بردارید و بعد از نصب ویندوز دوباره بخواهید اونا را نصب کنید .

به خاطر این که وقتی یک patch به طور اتوماتیک دانلود می شه روی سیستم شما نصب می شه و این فایل فقط یه فایل تکی نیست بلکه این patch به چندین قسمت تبدیل می شه . به خاطر همین شما وقتی روی فایلها کلیک می کنید error داده می شه . یعنی این patch به صورت کامل دانلود نمی شه بکله تیکه تیکه می شه .

شما باید ابتدا برنامه زیر را دانلود کنید و بعد هم نصب کنید و سپس با استفاده از این برنامه یه مکانی را برای ذخیره اپدیتهای ویندوز قرار بدید تا بعد از نصب مجدد ویندوز بتونید این اپدیتها را نصب کنید .

با این برنامه می تونید محلی را برای ذخیره کردن اپدیت های ویندوز انتخاب کنید تا هنگامی که ویندوز به صورت اتوماتیک اپدیت می شه توی محلی که شما مشخص کردید قرار بگیره .

شما در هنگام نصب این برنامه ، درایوری که میخواهید آّ پدیت ها در آن ذخیره بشود را مشخص بکنید .

بعد در هنگام آّ ب دیت شدن اتوماتیک ویندوز همه آپدیت ها بوسیله این برنامه در آن درایور ذخیره میشود .

لینک برنامه

حجم برنامه فقط 203 کیلو بایت

موفق باشید .

5. 3 کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Teheran

پيش فرض

چی کار کنم ؟؟؟؟ دیگه نمیتونم کامپیوترم رو خاموش کنم!!!یکی به دادم برسه
    مشکل حل شد توی گوگل سرچ کردم و چند تا کرک جدید ریختم.

داره خودمونی میشه mahsa_kaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تصاویر با فرمت png رو چطوری میشه به عنوان آیکن استفاده کرد؟

مرسی

پروفشنال king emperor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    همه جاي ايران سراي من است

پيش فرض

با استفاده يكي از نرم افزارهاي مبدل گرافيكي به فرمت ico تبديل كنيد

و اگر به صورت پك ايكوني هست بايد با نرم افزار خودش اجراش كني

9. این کاربر از king emperor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا از ویستا استفاده می کردم اما چند روز پیش دوباره xp رو نصب کردم اما حالا گزینه ویستا تو محیط قبل از ویندوز حذف شده و مستقیما xp بوت میشه برای دسترسی دوباره به ویستا باید چیکار کنم ؟ضمنا در قسمت system startupفقط ویندوز xp هست

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا از ویستا استفاده می کردم اما چند روز پیش دوباره xp رو نصب کردم اما حالا گزینه ویستا تو محیط قبل از ویندوز حذف شده و مستقیما xp بوت میشه برای دسترسی دوباره به ویستا باید چیکار کنم ؟ضمنا در قسمت system startupفقط ویندوز xp هست
    سلام

وقتی ویندوز ویستا روی سیستم شما باشد و شما اقدام به نصب ویندوز xp کنید با این کار ویندوز ویستا بالا نخواهد امد و مستقیم شما وارد ویندوز xp خواهید شد . بنابراین شما نیاز دارید منوی بوت دوگانه ای ایجاد کنید تا قابلیت انتخاب ویستا و xp را به شما بدهد .
    برای این کار شما باید از برنامه VistaBootPRO استفاده کنید .

برای استفاده از این برنامه باید Net Framework 2.00 را هم روی سیستمتون نصب کنید

بعد از نصب‏‎ VistaBootPRO ‎آن را اجرا نموده و از هشدارهای پشتیبان گیری از‏‎ BCD ‎صرفه نظر کنید و ‏یک راست بروید سراغ برگه یا تب‏‎ System Bootloader ‎و در آن در اولین بخش گزینه‎ Winodws Vista ‎Bootloader ‎و در بخش دومش هم گزینه ی‎ All Drives ‎را تیک بزنید و سپس روی‎ Install Bootloader ‎کلیک نمائید.‎

سپس در نوار بالای برنامه سراغ گزینه ی‎ Diagnostics ‎بروید و گزینه ی‎ Run Diagnostics ‎را انتخاب کنید ‏و بقیه کارها را خود برنامه برای شما انجام خواهد داد و از این به بعد ابزار مذکور وظیفه ی بوت دو گانه بین دو ‏سیستم عامل موجود را بر عهده میگیرد ، بعد از اتمام کار کافی است سیستم را ری استارت نمائید و صفحه ی ‏منوی بوت دوگانه را مشاهده نمائید‎.‎

با سرچ هم می تونید برنامه ها را پیدا کنید .

موفق باشید .

12. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

تصاویر با فرمت png رو چطوری میشه به عنوان آیکن استفاده کرد؟

مرسی
    سلام

با رفتن به سایت زیر می تونید به صورت رایگان فرمت png را به فرمت ico ( ایکون) تبدیل کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •