همه ی گوشیها یه روز خز میشن!مگه نبود این ان 95 که اول چه غوغایی کرده بود؟انگار همین دیروز بود دیدم Imanokia تاپیک ان 95 رو زده و بیا و ببین ، همه تعریف و تمجید!اما الان چی؟بازم ان 95 همون ان 95 سابقه؟100 که نه ، 1000% 8 گیگ هم خز میشه بدجور!
همه ی گوشیها یه روز خز میشن!مگه نبود این ان 95 که اول چه غوغایی کرده بود؟انگار همین دیروز بود دیدم Imanokia تاپیک ان 95 رو زده و بیا و ببین ، همه تعریف و تمجید!اما الان چی؟بازم ان 95 همون ان 95 سابقه؟100 که نه ، 1000% 8 گیگ هم خز میشه بدجور!
خز میشه ولی نه مثله معمولیش چون اونایی که معمولی داشتنم با هزار قرضو قوله همونو خریدن!!
دیگه نمیان این همه ضرر بدن 8گیگ بگیرن!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ::::گل گفتی داداش...
این بازی های جدید که برای n 81 اومده تو سایت ان گیج رو 8gb نصب نمیشه؟ من امتحان کردم نشد دوستان تست کنن لطفا
این چه طرز حرف زدنه(افتاد الان؟ ) دعوا داری؟
این که می گی رمت تو یه گوشی دیگه سالمه یا اینکه یه رم دیگه تو گوشیت درست کار می کنه احتمالا ایراد از رمته. من یه رم فروش با انصاف سراغ دارم . طبقه ششم علا الدین آقای الله دینی گوشیتو ببر پیش اون یه رم بهت می ده با گارانتی مادام العمر همونجا هم تستش کن. الان کارتشو گم کردم اگه پیدا کردم شماره و پلاکشو بهت می گم.
من نظر شخصی ام رو نگفتم
نتایج نظر سنجی تو کلوپ گوشی های همین فروم و دیگر نظر سنجی ها رو نوشتم
باسلام.دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم.الان تو کرمونشاه قیمت این گوشی 650 تومنه.
به نظر شما از الان تا قبل از عید بهترین زمان برای خرید این گوشی کی هست؟ پیشاپیش متشکرم.
شاید حق با شما باشه...
از صفحه 1 تا الان فقط در مورد باتری و شیشه لنز و خز شدن بحث می شود. بهتره کسانی که این گوشی رو دارن در مورد مسایل نرم افزاری و قابلیت های فنی این گوشی هم بحث بشه چون این گوشی نزدیک 3ماه میشه که در اومده و اونایی که خریدن در صفحات قبل برای چندمین بار در مورد باتری ، شیشه لنز و خز شدن بحث کردن. بهتره یک کمی هم در مورد نرم افزار های موجود و منابع این نرم افزارها و ... و نیز بالا بردن ورژن گوشی بحث بشه. mer30
ولی از لحاظ طراحی وشیک بودن به نظرم ایفون اوله
ولی دو صد حیف که گوشی به این عزیزی (ان95 8گیگ)
داره خز میشه ....فقط مونده 100 تومن کم بشه از قیمتش بلای ان73 مرحوم بیاد سرش[/quote]
درسته که آیفون شیکه ولی ازلحاظ امکانات در مقابل 95 هشت گیگ خیلی کم میاره. درضمن آیفون تو ایران خیلی گرونه(الکی). یعنی با دوربین 2 مگا پیکسل و بقیه امکاناتی که در سایت gsmarena واسش ذکر شده دادن پول بیش از نیم میلیون (بالاتر از 570 تومن) به این گوشی ، پول هدر دادنه. درضمن سیستم عامل نوکیا سیمبیان هستش. ولی ماله آیفون لینوکسه که برنامه هاش فعلا تو ایران خیلی ناشناخته هست.
در مورد خز شدن هم اگه قراره خز بودنی در کار باشه مطمینا اول آیفون خز میشه نه 95 هشت گیگ. سری N90 به بالای نوکیا را نباید با سری 70 و حتی 80 مقایسه کرد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)