تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 357 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 3564

نام تاپيک: کلوپ N95 8gb

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همه ی گوشیها یه روز خز میشن!مگه نبود این ان 95 که اول چه غوغایی کرده بود؟انگار همین دیروز بود دیدم Imanokia تاپیک ان 95 رو زده و بیا و ببین ، همه تعریف و تمجید!اما الان چی؟بازم ان 95 همون ان 95 سابقه؟100 که نه ، 1000% 8 گیگ هم خز میشه بدجور!

داره خودمونی میشه tomi_fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

خز میشه ولی نه مثله معمولیش چون اونایی که معمولی داشتنم با هزار قرضو قوله همونو خریدن!!
    دیگه نمیان این همه ضرر بدن 8گیگ بگیرن!!

آخر فروم باز actooor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran-uae

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

این بازی های جدید که برای n 81 اومده تو سایت ان گیج رو 8gb نصب نمیشه؟ من امتحان کردم نشد دوستان تست کنن لطفا

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

جیگر اگه اینجا سه بار کپی کردم اونجا 10 بار کپی کردم.در ضمن اونایی که 8 گیگ دارن 90 درصدشون اول معمولی داشتن.........افتاد الان؟
    این چه طرز حرف زدنه(افتاد الان؟ ) دعوا داری؟
    این که می گی رمت تو یه گوشی دیگه سالمه یا اینکه یه رم دیگه تو گوشیت درست کار می کنه احتمالا ایراد از رمته. من یه رم فروش با انصاف سراغ دارم . طبقه ششم علا الدین آقای الله دینی گوشیتو ببر پیش اون یه رم بهت می ده با گارانتی مادام العمر همونجا هم تستش کن. الان کارتشو گم کردم اگه پیدا کردم شماره و پلاکشو بهت می گم.

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

به نظر از نظر شیکی و زیبایی این گوشی یعنی 8گیگ از همه سر تره ه ه ه ه ...ایفون اصلا قیافه نداره...

من نظر شخصی ام رو نگفتم
    نتایج نظر سنجی تو کلوپ گوشی های همین فروم و دیگر نظر سنجی ها رو نوشتم

داره خودمونی میشه hamedheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

باسلام.دوستان منم میخوام این گوشی رو بخرم.الان تو کرمونشاه قیمت این گوشی 650 تومنه.

به نظر شما از الان تا قبل از عید بهترین زمان برای خرید این گوشی کی هست؟ پیشاپیش متشکرم.

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

1

خز میشه ولی نه مثله معمولیش چون اونایی که معمولی داشتنم با هزار قرضو قوله همونو خریدن!!
    دیگه نمیان این همه ضرر بدن 8گیگ بگیرن!!
    شاید حق با شما باشه...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

از صفحه 1 تا الان فقط در مورد باتری و شیشه لنز و خز شدن بحث می شود. بهتره کسانی که این گوشی رو دارن در مورد مسایل نرم افزاری و قابلیت های فنی این گوشی هم بحث بشه چون این گوشی نزدیک 3ماه میشه که در اومده و اونایی که خریدن در صفحات قبل برای چندمین بار در مورد باتری ، شیشه لنز و خز شدن بحث کردن. بهتره یک کمی هم در مورد نرم افزار های موجود و منابع این نرم افزارها و ... و نیز بالا بردن ورژن گوشی بحث بشه. mer30

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ولی از لحاظ طراحی وشیک بودن به نظرم ایفون اوله
    ولی دو صد حیف که گوشی به این عزیزی (ان95 8گیگ)
    داره خز میشه .... فقط مونده 100 تومن کم بشه از قیمتش بلای ان73 مرحوم بیاد سرش[/quote]

درسته که آیفون شیکه ولی ازلحاظ امکانات در مقابل 95 هشت گیگ خیلی کم میاره. درضمن آیفون تو ایران خیلی گرونه(الکی). یعنی با دوربین 2 مگا پیکسل و بقیه امکاناتی که در سایت gsmarena واسش ذکر شده دادن پول بیش از نیم میلیون (بالاتر از 570 تومن) به این گوشی ، پول هدر دادنه. درضمن سیستم عامل نوکیا سیمبیان هستش. ولی ماله آیفون لینوکسه که برنامه هاش فعلا تو ایران خیلی ناشناخته هست.
    در مورد خز شدن هم اگه قراره خز بودنی در کار باشه مطمینا اول آیفون خز میشه نه 95 هشت گیگ. سری N90 به بالای نوکیا را نباید با سری 70 و حتی 80 مقایسه کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •