تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 107 از 1174 اولاول ... 757971031041051061071081091101111171572076071107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا واقعا تسلیت میگم اون از جام حذفی که حذفشدید لیگ اروپا هم از پس رم که بر نمیاید میمونه لالیگا که اون هم قهرمان تیمی نیست به جز f.c barcelona
    واي واي! تا ديروز داشتن گريه مي كردن! حالا چي صداشون در اومده!!!
    حالا خوبه هربازي رو ميبرن تماشاگراشنون به خاطر بازي بدشون اينا رو هو مي كنن! مدركش هم صحبت دكو كه تو آرشيو هاي خبري هست!!!!!!
    حالا كه زير ما هستين!!! پس سكوت رو رعايت كن كوچولو!

آخر فروم باز end_of_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

messi_283
    حيف كه بخاطر داش وحيد چيزي بهت نميگم اما يه بار ديگه فقط يه بار ديگه ببينم تو الاغ در تاپيك رئاليا پيدات شده به هر مديري كه باشه گزارش مي دم تا همچين بنت كنند تا مجبور باشي روي رايكارد سوار بشي بري خونه ( به قول استادمون در اينجا رايكارد = خر )
    همچنين چارديواري اختياري .... اينجا خونه ي ماست ...
    اينجا كلوپ رئالياست ... هر انگلي از بارسلون اينجا مشت ميخوره ... ديگه نميگم ...
    از مديريت هم ميخوام با ايشون برخورد بشه ...
    پس اگه اينطوره ما هم بريم تو تاپيك بارسايي ها اونجا رو بهم بريزيم
    در جواب حرفات هم بگم شما بارسايي ها از اول تا آخر فصلو زرت و پورت مي كنيد درست مثل سال پيش كه از اول فصل يكراست مزخرف گفتيد و واسه ما غوهاي آتشين كركري خونديد اما آخر فصل آتش ما اون تون رو سوزوند ....
    مديران محترم لطفا دقت كنند تا ديگه چنين موردي پيش نياد ....
    نبايد تاپيك هاي منظم ما بخاطر چنين افرادي خراب بشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

قهرماني مال ماست
    با قدرت به مصاف رم ميريم
    و بارسلون
    Last edited by end_of_world; 27-02-2008 at 21:53.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

مصاحبه شوستر با سایت رسمی رئال:

•نظر شما در مورد اين ديدار چيست؟
    - دليل شكست تيم ناهماهنگى و بى نظمى بازيكنان بود. گتافه نيز از اين ناهماهنگى و هرج و مرج به سرعت استفاده كرد و طى يك ضد حمله سريع موفق شد تنها گل خود را به ثمر برساند. جبران اين گل بسيار سخت بود و باعث شد ما در انتها بازنده ديدار باشيم. اخيراً شرايط به ضرر رئال مادريد رقم خورده است و طى چند هفته گذشته اتفاقات و حوادثى را تجربه كرده ايم كه تاكنون هرگز به آنها برنخورده بوديم.
    •آيا اتفاقى كه براى رئال مادريد اتفاق افتاد در دوران بازيگرى شما نيز رخ داده است؟
    - خير تا به حال هيچ گاه چنين حادثه اى را تجربه نكرده بودم.
    •آيا گتافه در فصل جارى نسبت به فصل گذشته قدرتمندتر شده است؟
    - نمى دانم. اين وظيفه و مسئوليت من نيست كه در مورد پيشرفت يا ناكامى اين تيم اظهار نظر كنم.
    •آيا مى توانيد كمى در مورد مشكلاتى كه اين روزها گريبانگير رئال مادريد شده است توضيح دهيد.
    - در هفته هاى اخير مشكلات زيادى فرا روى تيم ما قرار داشته است. ما فرصت هاى زيادى را از دست داده ايم. هر چند بايد اعتراف كنم كه برخى از كارهاى تاكتيكى تيم همچون كارهاى دفاعى پيشرفت كرده است و ما آن اشتباهاتى كه در بازى مقابل آلمريا، سويا و رم مرتكب شديم را تكرار نخواهيم كرد. در هر ۳ ديدار، رقباى ما به لطف اشتباهات فردى توانستند نتيجه را به نفع خود تغيير دهند اما هنوز مدت زيادى تا انتهاى فصل باقى مانده و نبايد از هم اكنون نااميد شويم.
    •آيا شكست هاى اخير رئال مادريد تصادفى بوده است؟
    - خير، پس از هر شكست طى يك مصاحبه مطبوعاتى به ضعف تيم و متعاقب آن شكست تيم اعتراف كرده ام اما به طور كلى با صحبت كردن در مورد وقايع تلخ گذشته مخالفم چرا كه ما بايد با نگاه به آينده به فكر كسب نتيجه باشيم. ما شايستگى و استحقاق پيروزى در ديدارهايى كه عملكرد قابل قبول ارائه نداده ايم را نداريم.
    •اين شكست باعث شد سرنوشت قهرمانى بارسلونا در دست بازيكنان اين تيم قرار بگيرد...
    - سرنوشت قهرمانى رئال مادريد در دست بازيكنان اين تيم قرار دارد.
    ۷ بازيكن شما مصدوم و ۲ بازيكن ديگر تيم در آمادگى كامل بسر نمى برند آيا با اين شرايط اميدى به موفقيت در هفته هاى آتى داريد؟
    - اين بخشى از فوتبال است و كارى نمى توانيم انجام دهيم. همه بازيكنان مراقب سلامتى خود هستند و اعضاى كادر فنى نيز به خوبى آنها را تمرين مى دهند اما بروز چنين مشكلاتى قابل پيش بينى نمى باشد. اميدوارم كه بازيكنان مصدوم تيم در ادامه رقابت ها به تركيب تيم بازگردند زيرا در اين لحظه از فصل بيشتر از هر زمان ديگرى به وجود آنها نياز داريم. هر چند برخى از بازيكنان مصدوم ما قادر خواهند بود در ديدار هفته آينده تيم را همراهى كنند.
    •پيش بينى شما از ادامه رقابت هاى لاليگا در هفته هاى آينده چيست؟
    - نمى توانم پيش بينى كنم آينده چه سرنوشتى را براى ما رقم خواهد زد. در حال حاضر بيشترين تمركز من بر روى بازى آينده مقابل ركرتيوو است. بازيكنان تيم بايد اتحاد و همبستگى خود را حفظ كنند و به روند گذشته خود ادامه دهند. فكر مى كنم به زودى دوباره به اوج بازگرديم و شكى در آن ندارم.
    •آيا با اين موضوع كه رئال مادريد روى نوار شكست قرار گرفته موافقيد؟
    - خير.

اینم عکس خانواده زیدان:البته ماله 60 یا 70 ساله پیشه!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه messi_283's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من که فقط حقایق رو گفتم
    من قبلا می دونستم رئالی ها بی جنبن ولی فکر نمی کردم تا این حد بی ادب باشن
    viva barca

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

من که فقط حقایق رو گفتم
    viva barca
    اولن بي جنبه شماييد چون اگه شما به اسپانيا سفر كنيد مي بينيد كه هيچ موقع يه بارسايي با يه رئالي حرف نمي زنه ( حقيقتو نميگه )
    دومن بهت گفتم نبايد اين ورا پيدات بشه اما مي بينم كه ...
    سومن ما بي ادب نيستيم ( با هر كس به اندازه ي شخصيتش برخورد مي كنيم)
    و چهارما هم حقيقت تلخه اما اينايي كه تو گفتي هيچ كدوم تلخ نيست چون بارسلون قراره امشب مقابل والنسيا متوقف بشه اگه باور نمي كني خوب بشين و نگاه كن
    اميدوارم هفته ي آينده هم همين نظرو داشته باشي

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

هی هی دوستان اروم لطفآ ما که نباید با یک باخت مسخره خودمون رو ببازیم و همینطور نباید به بقیه توهین کنیم و باید انتقاد پذیر باشیم مثلآ رئال الگوی همه تیم هاست پس ماهم باید الگوی همه باشیم.درسته یا نه؟
    پس از این به بعد با وردو هر نفوذی تنها گزارش میدیم نه فحش و نه ناسزا باشه؟
    چاکر همه شما رئالیهای دو اتیشه...........

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

من که فقط حقایق رو گفتم
    viva barca
    اخه mj چی میگی تو ..
    تو که نداری با ای دی اصلیت بیای اینجا ..شعر اضافی نگو ...
    برید از والنسیا بخورید ...

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    فعلان همينجام

پيش فرض

نه مثل اینکه تو دلت کتک میخواد
    بي خيال محمد جون ....
    اينا ميدونن ما چطوري هستيم

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

هی هی دوستان اروم لطفآ ما که نباید با یک باخت مسخره خودمون رو ببازیم و همینطور نباید به بقیه توهین کنیم و باید انتقاد پذیر باشیم مثلآ رئال الگوی همه تیم هاست پس ماهم باید الگوی همه باشیم.درسته یا نه؟
    پس از این به بعد با وردو هر نفوذی تنها گزارش میدیم نه فحش و نه ناسزا باشه؟
    چاکر همه شما رئالیهای دو اتیشه...........
    باشه ولی اگه درست بگه نه چرت و پرت ...
    جرارد : قصدی برای ترک ليورپول ندارم .

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از فاکس اسپورت ؛ جرارد اعلام کرد که قصدی برای ترک لیورپول و عزیمت به مادرید ندارد .
    وی گفت : از گفتن چیزی برای بارها و بارها خسته شده ام . نمی توانیم فعلا درباره ی فصل بعد صحبت کنیم . باید به مردم بقبولانم که من ۲۷ ساله ام و نمی خواهم درباره ی فصل بعد از لیورپول صحبت کنم تا زمانی که ۳۲ ساله شوم
    ************************************************** ********************************
    رسانه های اسپانيا: ايا روبينيو می تواند رئال را نجات دهد

در حالی که رئال مادرید یکشنبه این هفته باید به مصاف رکرتیوو برود؛خبر خوب برای رئال بازگشت روبینیو مهره کلیدی رئال بود.به همین علت رسانه های اسپانیایی و مخصوصا مارکا این خبر را پوشش دادند.

روبینیو که این فصل بهترین بازی های خود را در رئال به نمایش گذاشته و ۸ گل نیز زده است؛در این ۳ هفته که به علت مصدومیت قادر به بازی کردن نبود؛رئال نتایج ضعیفی بدست اورد که به دنبال ان باعث کاهش اختلاف بین رئال و بارسا منجر شد.ولی حالا شوستر با بازگشت او امیدوار است که بتواند رئال را به روزهای اوج خود بر گرداند.
    ************************************************** *********************************

************************************************** ******************************
    آلوس : فقط می خواهم از سويا جدا شوم

به گزارش سایت هواداران رئال و به نقل از گل ؛ دنیل آلوس آرزوی ترک سویا را دارد .
    وی گفت : تنها چیزی که می دانم آن است که روزی سویا را ترک خواهم کرد . می خواهم ادامه دهم و پیشرفت کنم اما می خواهم در اولین فرصت از سویا جدا شوم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •