فکر کنم از برد تیمشون جوگیر شده .... اونم چه بردی.![]()
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فکر کنم از برد تیمشون جوگیر شده .... اونم چه بردی.![]()
پرسپوليس زلزله همينــــه...! تبريك به همه ي قرمز ها![]()
امروز بازي خيلي نفس گيري بود
اين برد هم مبارك همه پرسپوليسي ها
منم برد پرسپولیس رو تبریک میگم و 2 تا پنالتی رو داور نگرفت !!
پرسپولیس قهرمانانه سایپا را شکست داد
تيم فوتبال پرسپوليس تهران در ديدار مقابل سايپا، با گلزني در پنجمين دقيقه از وقت هاي تلف شده به پيروزي رسيد.
به گزارش خبرگزاري پرسپولیس، در اين ديدار كه از ساعت 15/16 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از هشتاد هزار تماشاگر برگزار شد، محسن خليلي در دقيقه 95 و در ثانيه هاي پاياني مسابقه تنها گل بازي را به سود پرسپوليس به ثمر رساند.
مسعود مرادي قضاوت مسابقه را برعهده داشت و به آدريانو آلوز از سايپا و حسین بادامکی از پرسپوليس اخطار داد، ضمن اينكه هواداران پرسپوليس به شدت به نحوه قضاوت اين داور معترض بودند.
پرسپوليس با اين تساوي 32 امتيازي شد و بدون شكست به صدرنشيني خود ادامه داد و سايپا نيز همچنان 13 امتيازي باقي ماند.
تركيب تيم پرسپوليس: مهدي واعظي، نبيالله باقري ها، محمد نصرتي، شيث رضايي، ژاك الونگ(از دقيقه 77 فرهاد خير خواه)، عباس آقايي، فراز فاطمي ( از دقيقه 62 فرزاد آشوبي)، حسين بادامكي، محسن خليلي، پژمان نوري و عليرضا نيكبخت واحدي(از دقيقه 88 احسان خرسندي)
سرمربی : افشین قطبی
تركيب تيم سايپا: ميثاق معمارزاده، جلال حسيني، آلو ترائوره، مجيد غلامنژاد، ميلاد زيندپور، ابراهيم صادقي، محمدعلي عشوريزاد(از دقيقه89 ميثم ارميان)، اميد شريفينسب، محمدجواد آشتياني( از دقيقه 92كاظم برجلو)، امير وزيري( از دقيقه70 حميد زوهاني) و آدريانو آلوز
سرمربي: علي دايي
ایول حسابی از بازی لذت بردیم مخصوصا از گل دقایق پایانی کهخلیلی
زد.
خداییش حقمون بیش از یک گل بود
تبریک میگم![]()
آخ که چه حالی داد این گل. من صدام گرفت انقد داد زدم.
ولی پرسپولیس باید مقتدرانه تر بازی ها رو ببره.
سلام.من این برد را به شما تبریک میگم.این برد خیلی چسبید.
به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطي پس از پيروزي يك بر صفر برابر سايپا اظهار داشت: تمام هواداران و تماشاگران ديدند كه در يك لظحه رويايي به گل رسيديم. وقتي بازي چنين پايان احساسي دارد، مربي فقط ميتواند از تمام بازيكنان و هواداران تيمش تشكر كند كه تا آخرين ثانيه فوتبال را تعقيب كردند و نااميد نشدند.
وي افزود: در نيمه اول بازي تحت كنترل ما بود و موقعيت هاي زيادي براي گلزني داشتيم؛ اما در نيمه دوم بازي تقريبا برابر شد و سايپا هم موقعيت هايي براي گلزني داشت.
قطبي با اشاره به شكست ناپذيري پرسپوليس در ليگ برتر هفتم عنوان كرد: چهارده هفته است كه بدون باخت در صدر جدول قرار داريم و چنين تيمي شايسته قهرماني در ليگ است و ميتوانيم اين عنوان را كسب كنيم.
سرمربي پرسپوليس درباره تعويضهايي كه انجام داد، گفت: احساس كردم تيم به انرژي بيشتري نياز دارد به همين دليل خيرخواه، آشوبي و خرسندي را به ميدان فرستادم و خوشحالم كه با اين تعويضها موفق شديم به پيروزي برسيم.
قطبي درباره ديدارهاي آينده تاكيد كرد: هدف ما در تمام ديدارهاي بعدي كسب هر سه امتياز بازي هاست.
پرسپوليس در چارچوب هفته چهاردهم با گل دقيقه 95 محسن خليلي مقابل سايپا به پيروزي دست يافت.
به گزارش خبرگزاري فارس، محسن خليلي پس از پيروزي يك بر صفر برابر سايپا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمام تيمها برابر پرسپوليس با انگيزه ظاهر ميشوند و ميخواهند نتيجه بگيرند، سايپا هم از اين قاعده مستثني نبود و بازي خوبي انجام داد.
وي بازي تيم پرسپوليس را هجومي خواند و تصريح كرد: خيلي خوشحالم كه با گل من به پيروزي رسيديم، البته به دليل آنكه به تيم سابقم گلزني كردم احساس ناراحتي ميكنم.
خليلي ادامه داد: سربلندي و موفقيت پرسپوليس براي من مهم است و براي رسيدن به اين هدف تمام تلاش خود را به كار خواهم بست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)