الان اتوماتیک انجام دادم میگه اینترنت سرعتش کمه
الان اتوماتیک انجام دادم میگه اینترنت سرعتش کمه
اگر مستقیم وصل می کنید که کاری نداره.
اول تنظیمات شبکه ایکس باکس رو به حالت اتوماتیک در بیارید. حالا مودم و ایکس باکس رو خاموش کنید، بعد کابل اثرنت رو وصل کنید، بعد مودم و ایکس باکس رو روشن کنید. در این مرحله اگر در وصل شدنتون از یوزر و پسورد استفاده می کردید الان هم در ادیشنال ستینگز(آپشنز) یوزر و پسورد رو وارد کنید و حالا تست بزنید.
شبکه فعال شد!
Last edited by korokodil_avareh; 14-09-2012 at 16:57.
سلام
من یه چند وقتیه با ایکس باکسم به شبکه وصل نشدم. اما الان که میخوام وصل بشم ارور MTU میده همه رو هم رو اتوماتیک گذاشتم.نمیدونم باید چی کار کنم.کسی میدونه مشکل از چیه؟
دوستان من test conection رو که میزنم همه رو اتوماته و هیچ مشکلی نیس ولی وقتی میخوام به live وصل شم یا اکانت hotmail رو قبول نمیکنه یا وقتی همونجا اکانت جدید میسازم باز ارور میده !!!
دقیقا باس چیکار کنم ؟؟؟
چه پیامی میده؟ لوکیشن اکانتتون رو حتما آمریکا بزنید.
سلام ....من ان بن شدم...البته حدس می زنم...چون با اون گیمیر تگی که 2 سال قبل بن شده بودم الان راحت رفتم تو لایو و ACCEPT کرد و فقط چند تا بند و ماده ی جدید بیشنهاد داد هم منم اکسبت کردم...الان یه سوال...من رفتم فیفا 13 و گفت اگر میخوای از قابلیت انلاین بهره ببری باید 800 تا بوینت بگیری...اما یه مهلت مجانی دو روزه داد...قبول کردم..بعد که برم ONLINE FRIENDLIES بزنم گفت گیمیر تگ شما این قابلیت فعلا نداره که از این گزینه استفاده کنید...چون بوینت ندارم این بیام رو داد؟
حالا اینجا این موضوع واسم سواله...گفته بود که اگر 800 تا نگیرین تنها به مدت دو روز میتونین حداقل امکانات لایو رو داشته باشین....اینکه نتونستم ONLINE FRIENDLIES برم بخاطر اینه که بوینت ندارم؟هیشکی خوب راهنماییم نمیکنه...
نه ! چون اکانت گلد نداشتی اینجوری بود !
راستی با همون کنسولی که قبلا بن شده بودی دوباره رفتی دیدی که از بن در اومدی ؟
اره دقیقا....اون موقع تا کانکت میشدم میگفت که شما بن هستین نمیتونین برین...رفتم تو فیفا و سرور ای ا اسبورت...یه فایل 4 مگ رو هم دانلود کردم واسه فیفا 13...یعنی دیگه از بن در اومدم دیگه؟نکنه چون گلد نداشتم منو نتونست شناسایی کنه؟نرم گلد بگیرم بعد بیاد بگه شما بن هستین...
برو یه گلد 48 ساعته بخر ببین از بن دراومد
ایشالله که دراومده باشی
=============
ممکنه در نیومده باشم؟اخه حتی رفتم تو خود فیفا 13 و فایل 4 مگ رو هم دانلود کردم....اون موقع اصلا با اون گیمیر تگم نمیشد کانکت بشم و اخطار بن می داد..حتی گفت میتونی گلد و یا بوینت بخری...حتی اون 400 بوینتی که تو اون دوره به خاطر بن شدنم بلا استفاده مونده بود هنوز تو حسابم بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)