میشه به w200 تبدیل کرد ولی چون ولوم صدای k310 با جواستیک انجام میشه ولی w200 با دکمه ی کناری بعد تبدیل نباید ولومو تغییر بدی چون گوشی ریستارت میشه.
ولی میتونی از واکمن استفاده کنی
میشه به w200 تبدیل کرد ولی چون ولوم صدای k310 با جواستیک انجام میشه ولی w200 با دکمه ی کناری بعد تبدیل نباید ولومو تغییر بدی چون گوشی ریستارت میشه.
ولی میتونی از واکمن استفاده کنی
کسی نیست جواب بده![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HB1-06_Gen_CDA102568_6_R8A_GENERIC_M_EAST_N_AFRکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان عزیز و محترم
من مایل هستم گوشی K750 خودم رو تبدیل به W700 بکنم کدام فریمور برای گوشیم مناسبتر است ؟
خيلي ممنون و متشكر
كار منو كه خيلي راه انداختي
بين اين دو پك چه فرقي هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشي من W810_R4EA031 هست بهترين هايي كه ميتونم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب كنم كدوم ها هست ؟
با تشكر فراوان
سلام
به نظر من گوشيت رو به w800 تبديل كني بهتره
من هم اين كار رو روي يك k750 انجام دادم خيلي جالب شده
فايل ضميمه رو هم بخون ( آموزش تصويري + لينك مستقيم فايل هاي مورد نياز)
مهدي جون هيچ فرقي با هم ندارن به جز همون عددي كه بعد از سيد نوشته كه اونم جزئي هستشــــ
حرف مهدي جون تاييد ميشــه اينو هم بدون كه اين دو نوع گوشي هيچ فرقي با هم ندارن
موفق باشيد!![]()
ممنون دوست عزیز من قبلا گوشیمو تبدیل به w800 کرده بودم ولی وقتی پچ نصب می کردم گوشی خاموش می کرد و دیگه روشن نمی شد تا اینکه دوباره با هزار دردسر k750 کردمش یکی از دوستانم گفت w700 بهتر روی k750 جواب میده برای همین می خوام اونم امتحان کنم
حالا یک فریمور خوب که پچ هم به اندازه کافی داشته باشه کدومه (و لینک دانلودش لطفا)
ممنون
سلام
میشه Custom Pack گوشی K750 r1ca021 رو بزارید.
در ضمن یه سوال؟ من گوشیم k750 r1db002 هست به خاطره نصب کردن به پچ اشباه که واسه این Frimware نبوده گوشیم دیگه روشن نمیشه (پچ رو هم پاک کردم) حالا می خوام بدونم مشکلی پیش نمیاد اگه گوشیم رو با Frimware بالا (r1ca021) فلش کنم. (توسط آموزشی که تو صفحه اول این تاپیک توی اون pdf گفته شده.)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)