گرافیکت 256 چیه ؟
اگه گرافیک بازی رو بزاری روی Low مایل به Medium راحت اجرا میشه .
گرافیکت 256 چیه ؟
اگه گرافیک بازی رو بزاری روی Low مایل به Medium راحت اجرا میشه .
من تو اين افتضاحه جديد electronic arts كه واقعا ضربه بزرگي به اين franchies يعني سري بازيه NFS زد 2 تا سوال داشتم .
يكي اينكه وقتي تو race برنده ميشي و انتخاب جايزه بهت ميده وقتي انتخاب كردي و جايزت upgrade در اومد مثلا engine upgrade يا break upgrade چه جوري بايد رو ماشين سوار كني ؟ چون بخش upgrade كه ميري تو بخش quick upgarde فقط ميتوني level هاي مختلف upgrade رو بخري و خبري از اون award ها نيست
سوال دوم اينكه تو مرحله autopils امتياز لازم براي dominate كردن مرحله 38000 تاست كه من الان 36800 تا دارم و 1200 تا كم دارم . در حالي كه تمام event ها و race ها رو رفتم و همه رو هم اول شدم اما ديگه چيزي نمونده كه برم . حتي بعضي race ها رو هم دوباره رفتم اما هيچي . اگه leave race day رو هم بزنم همه چي از اول مياد
درصد 6 بازي رو ميگم همون مرحله اي ماشين GTO ميده
من 14 ساله حرفه اي gamer هستم و تمام سيستم ها رو داشتم و تمام NFS ها رو هم داشتم و بررسي و بازي كردم اما ميتونم بگم يك جورايي prostreet يه risk بزرگ براي EA بود چون توي اين بازي خيلي از element هاي شماره هاي قبلي رو از بين برد و يك جورايي ميخواست چيزه جديدي ارايه بده چون بيشتر اين بازي به سبك GT racer شبيه شده . چيزي تو مايه هاي project gotham racing كمپاني MICROSOFT يا gran turismo كمپاني POLYPHONI DIGITAL كه ناشر اون كمپاني SONY هست .
اما تو تقليد از اونها هم نتونسته موفق باشه
بلايي كه سر خيلي از بازي هاي قبلي كه خواستن تغيير سبك بدن اومد
مثل DINO CRISIS 3
مثل SILENT HILL 4
و ............
اگه توجه کرده باشی اون قسمتی که جایزه میگیری اسم یه ماشین رو نوشته .يكي اينكه وقتي تو race برنده ميشي و انتخاب جايزه بهت ميده وقتي انتخاب كردي و جايزت upgrade در اومد مثلا engine upgrade يا break upgrade چه جوري بايد رو ماشين سوار كني ؟ چون بخش upgrade كه ميري تو بخش quick upgarde فقط ميتوني level هاي مختلف upgrade رو بخري و خبري از اون award ها نيست
اون جایزه فقط واسه اون ماشینه . یعنی اون Part رو فقط میتونی روی اون ماشینی که معرفی کرده نصب کنی .
دوست عزیز اگه شما همه ی مسابقات رو اول بشی حتما Dominate میشه .سوال دوم اينكه تو مرحله autopils امتياز لازم براي dominate كردن مرحله 38000 تاست كه من الان 36800 تا دارم و 1200 تا كم دارم . در حالي كه تمام event ها و race ها رو رفتم و همه رو هم اول شدم اما ديگه چيزي نمونده كه برم . حتي بعضي race ها رو هم دوباره رفتم اما هيچي . اگه leave race day رو هم بزنم همه چي از اول مياد
درصد 6 بازي رو ميگم همون مرحله اي ماشين GTO ميده
من خودم از شما جلوترم ولی با اینطور مشکلی برخورد نکردم .
دوست عزیز به نظر شما گرافیک این بازی با اون بازی هایی که معرفی کردی یکی هست ؟!من 14 ساله حرفه اي gamer هستم و تمام سيستم ها رو داشتم و تمام NFS ها رو هم داشتم و بررسي و بازي كردم اما ميتونم بگم يك جورايي prostreet يه risk بزرگ براي EA بود چون توي اين بازي خيلي از element هاي شماره هاي قبلي رو از بين برد و يك جورايي ميخواست چيزه جديدي ارايه بده چون بيشتر اين بازي به سبك GT racer شبيه شده . چيزي تو مايه هاي project gotham racing كمپاني MICROSOFT يا gran turismo كمپاني POLYPHONI DIGITAL كه ناشر اون كمپاني SONY هست .
اما تو تقليد از اونها هم نتونسته موفق باشه
بلايي كه سر خيلي از بازي هاي قبلي كه خواستن تغيير سبك بدن اومد
مثل DINO CRISIS 3
مثل SILENT HILL 4
و ............
شما که 14 ساله گیمر حرفه ای هستی چرا این رو میگی ؟
شما همین ورژن رو با PS3 و با کیفیت HD بازی کردی ؟!
اگه بازی کرده بودی هیچ وقت چنین حرفی نمیزدی .
بعدشم این بازی کی تغییر سبک داده ؟!
فقط مسابقات قانونی شده .
دیگه هیچیش عوض نشده .
Dog ها و Lamborghini ها که سرجاشونه . N20 هم که خدا رو شکر هست ! تازه قابلیت تکچرخ زدن هم که اضافه شده !
به نظر من این ورژن بعد از Most Wanted بهترین سری NFS بود .
Last edited by Oracle_Eldorado; 04-12-2007 at 22:31.
دوستان عزيز سلام من گيمر چندان حرفه اي نيستم . حوصله نداشتم بحث هاي اين تاپيك رو هم كامل بخونم .
ولي با يد بگم احساس مي كنم با خريد پرو استريت فقط پولم رو حروم كردم چون من عاشق پليس هاي موجود در ورژن هاي قبلي سري NFS بودم واسه همين روزي چندين ساعت وقتم رو در Most Wanted و بعد هم در كربن كمي به ماشين هام ميرسم ولي در اين جديده هوووووووووووووووو بزاريد ادامه ندم كه حالم بهم خورده ازش.
اولين چيزيش كه من رو نا اميد كرد اين بود كه فرمون ماشين ها خيلي سخت ميپيچه و عكس العمل ضعيفي داره و گرافيك آدم ها هم كم شده يعني همشون كارتني شدن كه خيلي بده و از پليس هم خبري نيست .
واسه همين فقط دوتا مسابقه انجام دادم و بعد پاكش كردم .
دوست عزیز اگه توجه کرده باشی اینا سعی میکنن در هر ورژن یه تغییر و تحولات اساسی بدهند .دوستان عزيز سلام من گيمر چندان حرفه اي نيستم . حوصله نداشتم بحث هاي اين تاپيك رو هم كامل بخونم .
ولي با يد بگم احساس مي كنم با خريد پرو استريت فقط پولم رو حروم كردم چون من عاشق پليس هاي موجود در ورژن هاي قبلي سري NFS بودم واسه همين روزي چندين ساعت وقتم رو در Most Wanted و بعد هم در كربن كمي به ماشين هام ميرسم ولي در اين جديده هوووووووووووووووو بزاريد ادامه ندم كه حالم بهم خورده ازش.
اولين چيزيش كه من رو نا اميد كرد اين بود كه فرمون ماشين ها خيلي سخت ميپيچه و عكس العمل ضعيفي داره و گرافيك آدم ها هم كم شده يعني همشون كارتني شدن كه خيلي بده و از پليس هم خبري نيست .
واسه همين فقط دوتا مسابقه انجام دادم و بعد پاكش كردم .
مثلا هیچ کس فکر نمیکرد که EA مسابقات داخل پیست بزنه !!! یا پلیس نداشته باشه .
منم زیاد از این ورژن خوشم نیومد . من فقط از 2 چیز ورژن خوشم اومد !
یکی گرافیک بازی ، یکی هم Drift ها !
خداییش بعد از UnderGround 2 این بهترین سری از NFS بود که Drift به این قشنگی داشت !
به نظر من همه ی اون هایی که میگن ارزش بازی کردن رو نداره( چون سبکش عوض شده) کاملا اشتباه می کنن
چون اگه بازی در این ورژن عوض نشده بود واقعا بازی یه چیز تکراری و بیهوده می شد .
به نظر من بازی از لحاظ گرافیکی واقعا عالی است.
حرکت و سرعت وکنترل ماشین ها خیلی طبیعی شده.
یک توصیه به اون هایی که بازی رو تازه نصب کردن و می خوان بازی کنن:
اگه همون اول از بازی خسته شدید بازی رو پاک نکنید چون بازی از 10% به بعد واقعا قشنگ می شه...
ضمنا من بازی رو تموم کردم و واقعا جالب بود...
[quote=Dark Prince;1871551]گرافیکت 256 چیه ؟
اگه گرافیک بازی رو بزاری روی Low مایل به Medium راحت اجرا میشه .[/quote
گرافیک gforce 5500 هست یعنی ماله گرافیکه روی low هم اوردم درست نشد ؟؟؟؟؟؟!!!!![]()
اقا اين بازي گرافيكش چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)