بابا با شما هستم يكي جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1چطوري تو اين گوشي تم ميشه نصب كرد......
جواب بدين
بابا با شما هستم يكي جواب بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1چطوري تو اين گوشي تم ميشه نصب كرد......
جواب بدين
آره بابا خداییش ثواب داره
منم هر کاری کردم نتونستم این کارو انجام بدم
یه تم خیلی باحال ویندوز ویستا دارم با پسوند
.pskn
.skn
.ezx
ولی نتونستم نصب کنم
یه برنامه Them Installer هم نصب کردم ولی نفهمیدم چجوریاست
یه دستی برسونید
یا علی
طریقه ی نصب mpkg برای 25p
بعد از کلی کشتی گرفتن با سایت ها و نرم افزارها تونستم رو 25p که الان رو همه گوشیهای تو بازار همین فریمویر نصب شده برنامه ی mpkg رو نصب کنم.چه جوری؟ این جوری
1.اول rds lite 3.2 رو میگیری نصب میکنین
2.بعد درایورهای گوشیو میگیری(از صفحه ی 100)
3.فایل yan0 رو از آدرسه زیر میگیری
4.فایل system با mpkg رو میگیری
5.درایورهای قبلی رو آنینستال میکنی
6.گوشیو سیم و مموریشو در میاری ,بوت میکنی با دکمه ی پاور و زیره دوربین و به pc وصل میکنی و آدرسه درایورها رو میدی.
7.rds lit رو باز میکنین و باز هم آدرس درایورها رو میدین.
8.تو rdslite آدرس فایل yan0 رو وارد میکنین,استارتو میزنزن,آدرسه درایور میدین تا تموم شه, خودش گوشیو ریست میکنه.وقتی گفت کمپلت ,شما هم گوشیو از usb در میاری.
9.سیم و مموری رو جا میزنی.روشن میکنی.فایل سیستمت رو کات میکنی تو pc و فایل system با mpkg رو جاش میزاری تو گوشیت.
10 .روش با قلم میزنی 1 بار ,بعد چند ثانیه بوق میزنه و خودش ریست میشه.
حالا mpkg رو گوشیتون نصبه.
اگه باز سوال داشتین بپرسین.
اینم آدرسه سایته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اینجوری این تم رو رو گوشیم ریختم(بازم میگم.رو 25p ),شاید رو 30pو 32p هم سازگار باشه.
از تو سایته پست بالا اول فایله mtf رو بگیرین و با mpkg نصبش کنین.
بعد فایله vista tem رو با mtf نصب کنین.
به همین راحتی
سلام دوست من
واسه نصب تم اول فایل mtf.pkg رو از لینک زیر دانلود و نصب می کنیو بعد فایلهای تم با پسوند mtf رو روی مموری میریزی و با برنامه mtf.pkg نصب میکنی
برنامه mtf.pkg :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تم i-phone :
Last edited by senatoramin; 23-10-2007 at 17:23.
دیکشنری فارسی-انگلیسی فوق العاده حتما حتما دانلود کنین
اگه کسی بگه چطوری میشه سوپر من رو رو 53p نصب کرد ممنونش میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بچه ها این قضیه این om چیه برین توی لینک زیر شاید شما فهمیدین
اقا دست درد نکنه
شما این مراحل انجام دادی؟؟؟
چه چیزایی تغییر کرده؟؟؟
equlizer,تغییر ایکونهاو............
مرسی عزیز ...
حتی 1200R هم پیدا نمیشه ؟
این 24xp30 اگه روی معمولی نصب شه دیگه قدرت downgrede به h2 ها رو نداره و فقط به c2 میتونه فلش شه درسته ؟ تو این فرمور صدا افزایش پیدا نمیکنه ... بعدا راهی هست که صداشو بالا برد بدون اینکه به گوشی آسیبی برسه ؟
ممنون
دوستان عزيزي كه ميخاين themes نسب كنيد. من تو پست #550 صفحه 55 كامل توضيح دادم. اول به خودتون زحمت بديد بگرديد بعد بپرسيد .من كه ديگه خسته شدم از بس اينو گفتم.
يا حق...
اگه به C2 آپگرید کنی دیگه نیازی نیست بزگردی به عقب . چون فریمور خیلی خوبیه و خودت دیگه رغبت نمیکنی به فریمور ضعیف تر داون گرید کنید (از اسمش هم معلومه . کی داونگرید میکنه ؟ )
راجع به صدا هم اشتباه میکنی . توی این فریمور صدا افزایش پیدا میکنه و مشکل صدای کم کاملا حل میشه . ولی اگه بخوای از بلند گوی نسبتا ضعبف این گوشی صدای خفن تری در بیاری با هر فریموری که داری میتونی برنامه Exmms یا همون Winamp خودمون رو نصب کنی . اینقدر صدا رو تقویت میکنه که بلند گو به قرقر(با کسر روی ق ) میفته !
یا علی
Last edited by adame_haji; 24-10-2007 at 04:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)