چرا متاسفانه هسته رو عوض خواهد كرد
مطمئن باشيد
اون سايته را هم براتون ميذارم
چرا متاسفانه هسته رو عوض خواهد كرد
مطمئن باشيد
اون سايته را هم براتون ميذارم
این آدرس این سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=omid moosavi;2190071]دوستان سلام من به اينجاي بازي رسيدم لطف بكنيد به من بگوييد چقدر ديگه تا اون دروازه اورشليم مانده است
تازه شهر اولی بعد از اینکه اینجا یه نفر رو بکشی میری روستای اولی بعد بهت میگه برو به ACRE یا اورشلیم ....
اسم سایت رو اگه میشه بگو ..... در ضمن این پچی که میگن چی کار میکنه مگه ( اورشلیم رو که درست نمیکنه) میکنه؟
اگه اینطوره که
من نسخه اصلیش هم بیاد یه بار دیگه بازی میکنم 100 درصد .....
ولی کلا اگه کسی بازی رو تموم کرده بگه که اون علائمی که روی زمین آزمایشگاه ظاهر میشه چیه ؟؟
من خودم هنوز به اون مرحله نرسیدم اما انطور که از بچه ها شنیدم با این پچ میتونی مرحله اورشلیم رو باز کنی فقط زبان این مرحله روسی میشه پست های قبلی رو ببینی می تونی بیشتر در مورد این پچ بدونی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز مشكل همينجاست
چون چرا ما بايد نسخه مشكل دار رو بازي كنيم
چرا فروشنده ها بايد نسخه خرابو به بقيه بدن
آقا هنوزم كسي نفهميد اين نسخه چطوري وارد بازار شده ؟![]()
یعنی شما که الان پچ رو در اختیار دارید زبان بازی روسی هست یا اینکه وقتی به اورشلیم میرسی اینجوری میشه ؟
در ضمن end of world جان اگه میشه اون سایتی که می گفتی رو بده و من فکر کنم اون 3 مرحله بازی به همین نسخه اضافه شده باشه و به احتمال زیاد به هسته داستان ضربه ای نمی زنه چون اون 9 نفری که باید بکشی که ثابته دیگه نمی تونه که یهو بشه 12 نفر و بازی هم که مرحله ای نیست که بخواد 3 تا دیگه به اون اضافه شه ...
به هر حال بعید می دونم که همچین کاری کرده باشن احتمالا منظور از سه مرحله سه نوع ماموریت فرعی جدید به آن اضافه شده همین ......
بعضی از دوستان مثل خودم صبر نمی کنند تا نسخه بدون مشکل رو بازی کنند فعلا که از همین لذت می بریم نسخه اصلی هم که اومد انو هم بازی می کنیم
من خودم تازه این پچ رو توی دی وی دی که گرفتم دیدم هنوز ازش استفاده نکردم اما توی پست های قبلی خونده بودم که باید به مرحله اورشلیم که رسیدی اون پچ رو بریزی بعد که مرحله رو رد کردی باید دوباره به حالت اول برگردونیش که زبان بازی انگلیسی بشه
من فکر نکنم چون باز هم باید به شهر اورشلیم بری .... یعنی برای هر بار رفتن باید پچ رو نصب کرد ؟ آخه اینطوری که نمیشه ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)