راستی چه مدلی میشه Patch نوشت ؟
عالي
متوسط
ضعيف
راستی چه مدلی میشه Patch نوشت ؟
یه Patch هست به این اسم save_ram_w550_r4cb020.vkp
می خواستم بدونم برای چی هست ؟
نصب کردم ولی نفهمیدم مال چیه
اگه پچ یک گوشی دیگه رو اشتباها روی گوشی خودتون بریزید با حذف پچ هم گوشی کار نمیکنه.چون آدرسهای Main که پچها روش نصب میشند با گوشیهای دیگه فرق داره و با نصب پچ اشتباه این آدرسها به هم میریزه.شما باید یکبار Main رو فلش کنید
1- نمیدونم.
2- وقتی فلش کنید همه پچها پاک میشند.مثل اینکه وقتی ویندوز عوض می کنید برنامه ها تون هم پاک میشند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز یاد گرفتن نوشتن پچ کار زمان بری هست...علاوه بر خواندن مطالب مربوطه دارید..نیاز به فراگیری مطالب متفرقه ی زیاد دیگه ایی هم داری
البته اگه زبان خوبی داری....میتونی تو تایم کمتری نوشتنش رو یاد بگیری
=========
برای پیدا کردن این اموزش ها از سایت روسی موبایل فری استفاده کنی...از ترنسلیت گوگل استفاده کنی خیلی راحت به انگلیسی میکنه برات
mobilefree.ru
یه سوال از توحید و ایمان:
میگم این سید که قابل ارتقا هست اما چرا کسی فکری به حال db نمیکنه....چرا کسی به این فکر نیست db رو ارتقا بده....
ببینم دبلیو 810 db2020 هم داریم؟
سلام به دوستان عزیز
ممنون که به سوالم جواب دادین گوشیم درست شد . فقط یه سوال دیگه من وقتی یه پچ رو باز میکنم خط دومش اینجوریه :
2) restart your phone
; çàìåíà ãðàôèêè
; 1) â ïàïêó /card/sysgfx ëîæèì èêîíêè XXXX.PNG,
; ãäå XXXX-íîìåð(hex) çàìåíÿåìîé êàðòèíêè.
; 2) ïåðåãðóæàåì òåëî.
با این حالت درسته یا نه ؟؟؟
اگه ممکنه سورس پچ رو اینجا بذارید شاید فهمیدیم کاربردش چیه.
مصطفی جان فکر میکنم DB یه چیزی در رابطه با سخت افزار باشه.یه چیزی شبیه چیپست و....
اگه دقت کنی مثلا درایو صدای DB2010 روی DB2020 جواب نمیده.به احتمال زیاد سخت افزارشون یه تفاوتهایی دارن.
نمیدونم درست گفتم یا نه]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نوشته ها توضیحات پچ هست که به زبان روسی نوشته شده.اعدادی که در قسمت پایینی پچ هست مهمه.
ضمنا جلوی هر دستوری که علامت ; باشه یعنی شامل داده های اصلی پچ نیست.ممکنه توضیحات پچ باشه و یا اینکه نویسنده پچ امکان انتخاب بیش از یک قابلیت رو در داخل پچ گذاشته باشه.
مثلا درایو صدا رو به سه مسیر انتقال داده و جلوشون علامت ; گذاشته تا غیر فعال بشن.وقتی خواستیم پچ رو نصب کنیم مسیری رو که انتخاب میکنیم از اولش علامت ; رو برمیداریم تا فعال بشه.
موفق باشید
مرسی توحید جان.پس زیاد به کار من نمیاد.
ایمان جان دست گلت درد نکنه.![]()
d E V I L عزیزممنون از توضیحی که دادی ولی اینکه گفتی : وقتی خواستیم پچ رو نصب کنیم مسیری رو که انتخاب میکنیم از اولش علامت ; رو برمیداریم تا فعال بشه.
یعنی چی ؟؟؟
من پچی که کیبورد گوشی رو قفل میکنه رو نصب کردم اما الان گوشی دیگه روشن نمیشه بید چیکار کنم
مارحل نصب پچ رو دوباره انجام دادم و گزینه yes رو زدم تا پچ حذف بشه اما باز هم گوشی روشن نشد
گوشی من k750 هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)