سلام
از اساتيد مي خوام كمكم كنند
من دارم كامپيوترمو ارتقا ميدم مين رو p35-ads3l البته تو قيمت هاي 135 هزارانتخاب كردم آيا براي اوركلاك مناسبه يا نه؟
من يك دي وي دي IDE دارم آيا بهش مي خوره يا حتما بايد ساتا بگيرم؟
اگه ممكنه جواب بديد
سلام
از اساتيد مي خوام كمكم كنند
من دارم كامپيوترمو ارتقا ميدم مين رو p35-ads3l البته تو قيمت هاي 135 هزارانتخاب كردم آيا براي اوركلاك مناسبه يا نه؟
من يك دي وي دي IDE دارم آيا بهش مي خوره يا حتما بايد ساتا بگيرم؟
اگه ممكنه جواب بديد
من خريدم رو براي تير ماه 87 گذاشتم اينكه الان پست ميدم براي اين است كه با سخت افزارهاي موجود در بازار آشنا شوم 4 چيز در انتخاب من وجود دارد :
سرعت پردازش ( قيمت سي پي يو دو هسته اي amd با سرعت 3.2 ارزان تر از 3 اينتل است!)
64 بيت ( amd 64 بيت هم زمان 32 بيت و 64 بيت را ساپورت مي كند! اما اينتل نه)
سي پي يو هاي جديد amd قابليت نصب شدن روي مادربوردهاي قبلي را دارند! اما اينتل نه
مادربوردهاي توليد شده (البته تا آنجايي كه من اطلاع دارم و در حدود قيمت حداكثر 230000 تومان) FSB بيشتري دارند 2000 ولي براي اينتل چنين چيزي را نديدم نمونه مثال مادربورد GIGABYTE GA-M59SLI-S5)
قيمت amd 790fx تا تابستان در حدود چه قدر است؟ البته اين را بگويم حداكثر سرمايه گذاري من در مورد cpu حتي در تابستان 87 در حدود 250000 تومان خواهد بود.
از خوب بودن مادر بورد abit ip35 proاگه بگذریم پس به نظر من باید دورشو خط بکشیم اگه شما میگید ازPCI-Express 1.0 استفاده میکنه...اگه ار8800 gts 512 اینهمه برای گرافیک پول بدیم اون وقت مین......ارزش نداره که...
خوب این مین رو من دیروز 180 تومن پیدا کردم حالا تو مایه های 180 تومن مین خوبی سراغ دارید که ازبا PCI-E 2.0 و پشتیبانی کنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by MILIN3M; 27-02-2008 at 20:14.
[EliteGroup - PX1 Extreme] این مین 105 تومن میارزه؟؟
راستی چیپست p965 که تو مین کماندو هم به کار رفته قدیمی شده؟؟
کلا اگه 200 بخوای بدی برای مادر بورد چی پشنهاد میکنید؟؟
p35 یاp965?????
تاثری نداره .شما میتونی از همون vga رو همین مین استفاده کنی. تاثیرش خیلی کمه.
965 دیگه تموم شد.
بهترین انتخاب همین مادربرد خودته.
مثلما p35
در مورد سازگاري فقط نقل قول كردم و خودم نمي گم. جايي گفته شده بود كه بعضي ها روي اين برد چنين مشكلي داشته اند و خيلي ها هم مشكل نداشتند. خودم فكر مي كنم نبايد همچين چيزي باشه چون بردش جديده و سازگاري با نسل قبلي پس چه مفهومي داره؟... ولي به هر حال بايد هر صحبتي رو شنيد. با حدود 180 همين برد بهترين هست و مادربرد با ساپورت PCI-E 2.0 حداقل 260 قيمتش هست.
یه مدل از آبیت 230 تومن هست که پی سی آی2 هست.خوب این مین رو من دیروز 180 تومن پیدا کردم حالا تو مایه های 180 تومن مین خوبی سراغ دارید که ازبا Pci-e 2.0 و پشتیبانی کنه
مدلش چیه؟؟
سلام به همه دوستان
اگه میشه منو راهنمایی کنید!من میخوام یه main با cpuبگیرم بودجم حدود 600تومنه.cpu intelوmain asusاگه میشه راهنماییم کنین چی بگیرم
شما باید اول cpu رو تو تاپیک خودش انتخاب کنی بعد بیای دنبال main!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)