GoodTrick بود![]()
GoodTrick بود![]()
راستی بچه ها یکی هم به GoodTrick بگه بیا اینجا
آره همون منظورمه...
امير خان منم تجربه ي اولمه كه نوكيا ميگيرم... منم تخصصم رو سوني اريكسون هستش...
واسه فولدر درست كردن تو گالري عكس ها بايد بري تو : option > organize > new folder
mikham ye gooshi begiram ! nemidoonam 5700 ya e65 begiram ! 6110 ro ham kheili doos nadaram ! faghat ye koochooloo geroone ! be nazare shoma arzoon mishe ?
از کجا فهمیدی گوشی من مشکیه؟؟
من باسه رنگ و قیافش خریدم و اون زمانی که گوشی رو خریدم اصلا همچین متنی رو ننوشته بودن...باست ترجمش کردم پایین
مدل قرمز 5700 چند تا مشکل Tech(سخت افزاری) داره.طوری که نوکیا این رنگ رو به سمت خودش کشیده (تولید قطع)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما می گید کار مجارستان خیلی کیفیت بدی داره.من می دونم این رنگ 5700 دارای کیفیت پایین تری هست و حرف شمارو تایید می کنم . اگر می خوایید کار مجارستان رو بخرید بهتره رنگ مشکیش رو بخرید که برای مجارستان هم هست و در هر لحاظ اوکی شده هستش !!!
---------
من در مورد این نظر هیچ گونه نظری ندارم !!!!!
---------
کلا رنگ قرمز یه رنگ اسپورت هست و برای افرادی خوبه که اسپورت باز هستند....من موقع خریدم با دو تا از دوستانم رفته بودم بخرم یکی از دوستانم شدیدا شیفته رنگ قرمز شده بود و اصرار داشت که من قرمز رو بخرم...اما وقتی اون یکی دوستم همون موقع بهش گفت شاید این از رنگ مشکی خوشش می یاد و تو دوست داری باسه خودت قرمز بخر , دو روز بعدش رفت یه رنگ قرمزش رو خرید
الانم هیچ گونه مشکلی باهاش نداره.لاقل به من چیزی در این مورد نگفته....اخه هر مشکلی پیدا می کنه به من زنگ می زنه![]()
دستت درد نکنه
من تو توضیحات مزیت های سیمبین 9.2 خونده بودم که دیگه مانند 9.1 نیست و قابلیت اضافه کردن فولدر در گالری رو داره اما نتونسته بودم این فولدر رو پیدا کنم !!!
اخه New Folder رو توی مجموعه Organize می زارن و باسش یه قسمت سوا تو Option نمی زارن؟؟
ولی بازم فرقی نمی کنه.از فایل منیجر می شه این مشکل رو حل کرد.
اهواز ولی الان حدودا یه 7 ماهیه نخریدم چون آدمسمو عوض کردم![]()
بله منم از فایل منیجر هیچ مشکلی ندارم.
تازه فایل منیجر سرعتشم بهتره.
فایل فایل هم هستن.
بابا آقا جون خوب اگه با فايل منيجر انتقال بدي مي دونم مشكلي نداره ولي خوب تو گالري كه اونو تو يه فولدر جدا نشون نميده...
با فايل منيجر فقط فايلاتو روي رم ميتوني بريزي تو يه پوشه ولي وقتي ميخواي تو گالري گوشي ببينيشون (حالا چه عكس چه موزيك) باز همشون رو توي يه جا و بدون فولدر نشون ميده... واسه ي اينكه تو گالري هم تو فولدر نشون بده بايد بياي و از تو همون گالري اونارو انتقال بدي تو يه پوشه كه ساختي....
آخه من تمام صفحه هاي پي تي رو خوندم..رنگ گوشي [RapB0y] هم مشكيه..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در تمام تبليغات نوكيا در ايران معرفي رم 2گيگ است اما شما مي گيد 1گيگ است.چه جورياست؟..
گارانتي گوشي شما چيه يا اصلا گارانتي داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)