تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 107 از 870 اولاول ... 75797103104105106107108109110111117157207607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,061 به 1,070 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

اگه نباشه جاش خالی می مونه RapB0y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

امیر جان از پست شماره ی 1078 شما خیلی خوشم اومد!!تقریبا دهان تمام منتقدین رو میبنده!!در ضمن معلومه انگلیسیتون هم فوله!!
    GoodTrick بود

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

راستی بچه ها یکی هم به GoodTrick بگه بیا اینجا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

گالری عکس ها منظورتونه؟؟شما چطور تو گالری تونستید فولدر درست کنید؟؟؟من فقط از فایل منیجر می تونم فولدر درست کنم

تو فایل منیجر هم تست کردم و مشکلی نبودش...

من در این زمینه کمی اماتور هستم...چون تجربه اولم هست که نوکیا می خرم و تخصصم سونی اریکسون هستش
    آره همون منظورمه...
    امير خان منم تجربه ي اولمه كه نوكيا ميگيرم... منم تخصصم رو سوني اريكسون هستش...
    واسه فولدر درست كردن تو گالري عكس ها بايد بري تو : option > organize > new folder

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

mikham ye gooshi begiram ! nemidoonam 5700 ya e65 begiram ! 6110 ro ham kheili doos nadaram ! faghat ye koochooloo geroone ! be nazare shoma arzoon mishe ?

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

Amir جان شما درباره رنگ قرمز و مشكي گوشي 5700 چه نظري داري ..اون متن انگليسي كه گذاشتي رو نتونستم بخونم...ميدونم گوشي خودتم مشكيه ...
    از کجا فهمیدی گوشی من مشکیه؟؟

من باسه رنگ و قیافش خریدم و اون زمانی که گوشی رو خریدم اصلا همچین متنی رو ننوشته بودن...باست ترجمش کردم پایین

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مدل قرمز 5700 چند تا مشکل Tech(سخت افزاری) داره.طوری که نوکیا این رنگ رو به سمت خودش کشیده (تولید قطع)

شما می گید کار مجارستان خیلی کیفیت بدی داره.من می دونم این رنگ 5700 دارای کیفیت پایین تری هست و حرف شمارو تایید می کنم . اگر می خوایید کار مجارستان رو بخرید بهتره رنگ مشکیش رو بخرید که برای مجارستان هم هست و در هر لحاظ اوکی شده هستش !!!

---------

من در مورد این نظر هیچ گونه نظری ندارم !!!!!

---------
    کلا رنگ قرمز یه رنگ اسپورت هست و برای افرادی خوبه که اسپورت باز هستند....من موقع خریدم با دو تا از دوستانم رفته بودم بخرم یکی از دوستانم شدیدا شیفته رنگ قرمز شده بود و اصرار داشت که من قرمز رو بخرم...اما وقتی اون یکی دوستم همون موقع بهش گفت شاید این از رنگ مشکی خوشش می یاد و تو دوست داری باسه خودت قرمز بخر , دو روز بعدش رفت یه رنگ قرمزش رو خرید

الانم هیچ گونه مشکلی باهاش نداره.لاقل به من چیزی در این مورد نگفته....اخه هر مشکلی پیدا می کنه به من زنگ می زنه

داره خودمونی میشه Amir(Steve)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran-Karaj

پيش فرض

آره همون منظورمه...
    امير خان منم تجربه ي اولمه كه نوكيا ميگيرم... منم تخصصم رو سوني اريكسون هستش...
    واسه فولدر درست كردن تو گالري عكس ها بايد بري تو : option > organize > new folder
    دستت درد نکنه

من تو توضیحات مزیت های سیمبین 9.2 خونده بودم که دیگه مانند 9.1 نیست و قابلیت اضافه کردن فولدر در گالری رو داره اما نتونسته بودم این فولدر رو پیدا کنم !!!

اخه New Folder رو توی مجموعه Organize می زارن و باسش یه قسمت سوا تو Option نمی زارن؟؟

ولی بازم فرقی نمی کنه.از فایل منیجر می شه این مشکل رو حل کرد.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

!!!! 300 تومن !!!!
    كجا آدامس ريلكس و 300 ميفروشن؟ بگو ما هم بيايم از اونجا بخريم!!!
    بابا آدامس ريلكس 400 تومنه ...
    بيخيال شوخي كردم... ولي اگه تونستي آدرس فروشگاهي كه ازش مي خري بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اهواز ولی الان حدودا یه 7 ماهیه نخریدم چون آدمسمو عوض کردم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Ahwaz

پيش فرض

دستت درد نکنه

من تو توضیحات مزیت های سیمبین 9.2 خونده بودم که دیگه مانند 9.1 نیست و قابلیت اضافه کردن فولدر در گالری رو داره اما نتونسته بودم این فولدر رو پیدا کنم !!!

اخه New Folder رو توی مجموعه Organize می زارن و باسش یه قسمت سوا تو Option نمی زارن؟؟

ولی بازم فرقی نمی کنه.از فایل منیجر می شه این مشکل رو حل کرد.
    بله منم از فایل منیجر هیچ مشکلی ندارم.
    تازه فایل منیجر سرعتشم بهتره.
    فایل فایل هم هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

بابا آقا جون خوب اگه با فايل منيجر انتقال بدي مي دونم مشكلي نداره ولي خوب تو گالري كه اونو تو يه فولدر جدا نشون نميده...
    با فايل منيجر فقط فايلاتو روي رم ميتوني بريزي تو يه پوشه ولي وقتي ميخواي تو گالري گوشي ببينيشون (حالا چه عكس چه موزيك) باز همشون رو توي يه جا و بدون فولدر نشون ميده... واسه ي اينكه تو گالري هم تو فولدر نشون بده بايد بياي و از تو همون گالري اونارو انتقال بدي تو يه پوشه كه ساختي....

در آغاز فعالیت ABsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آخه من تمام صفحه هاي پي تي رو خوندم..رنگ گوشي [RapB0y] هم مشكيه..
    در تمام تبليغات نوكيا در ايران معرفي رم 2گيگ است اما شما مي گيد 1گيگ است.چه جورياست؟..
    گارانتي گوشي شما چيه يا اصلا گارانتي داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •