هر وقت حرف شهر و دیار آدمیزاد میرسه ملت همون منطقه معمولا خودشونو خفه میکنند که "به به چه شهر خوبی داریم" تا مبادا از جاهای دیگه کم نیارن. البته وقتی همه دیار خودشونو خوب و عالی فرض میکنن این موضعگیری هم طبیعیه.
اما من شخصا همچین دیدی ندارم. البته به همون مقدار هم از افراد خودباخته و بیگانه پرست هم بدم میاد.
اما همیشه بر این باورم که گفتن ضعفها هم میتونه کمک کنه به بهتر ساختن و بهتر کردن همون منطقه.
حالا با این توضیحات این خبر را بخونید:
یزد به شهرام ناظری اجازهی برگزاری كنسرت موسیقی سنتی نداد.
یزد به شهرام ناظری اجازهی برگزاری كنسرت موسیقی سنتی نداد.
به گزارش خبرنگار بخش موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در منطقهی یزد، قرار بود كنسرت شهرام ناظری پنجشنبه و جمعه 26 و 27 اردیبهشتماه - در شهر یزد برگزار شود، اما در پی صادر نشدن مجوز اجرای كنسرت شهرام ناظری اجرای برنامهی مولویخوان ایران لغو شد.
بقیه خبر را میتونید اینجا بخونید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما اونچه مهمه اینه که
شهرهای دیگه با هزار ضرب و زور میخوان کنسرت مردان بزرگ موسیقیایی خود را برگزار کنند و نمیتونن اونوقت مسئولین یزد کنسرت استاد بزرگی مثل شهرام ناظری را لغو میکنن!!
البته میدونید مشکل از کجاست؟
اصلا این مسئول یا مسئولینی که اینو لغو کردن نمیدونن موسیقی چیه. و بد بختی اینکه یه آدم درست حسابی هم کنارشون نیست که بهشون بگه!
..."روزها در پی یافتن مدیر كل فرهنگ و ارشاد اسلامی گذشت... معاون اداره كل ارشاد پیشنهاد داد برنامه در یك سالن 700-600 نفره برگزار كنیم با 30-20 اجرا؛ وقتی این حرف را به شهرام ناظری گفتیم كلی خندید و گفت پس من یك ماهی را باید در یزد بمانم!..."
پیشنهاد مدیر کل را حال کردین؟!!!
ایشون فکر میکنن مثلا نمایشگاه آثار قرآنی هست که یه جا را اجاره کنن هر روز درشو باز کنن چنتا بیان قدم بزنن شب هم درشو ببندند.
خلاصه کلام:
استان یزد از نظر فرهنگ موسیقیایی ضعیف هست. این ضعف را هم در دیدگاه این مسئولین میشه دید و هم در دیدگاه عمومی مردن نسبت به موسیقی.
این بر میگرده به شرایط محیطی و سبک زندگی یزدیها که کلا با امور احساسی زیاد سر و کار ندارند. البته نه فقط موسیقی بلکه همه امور هنری.
من مطمئنم که اگه استاد ناظری در یزد کنسرت هم اجرا میکرد اولا خیلی ها خبر دار نمیشدن و دیگه اینکه همه بلیطها به فروش نمیرفت.
البته در چند سال اخیر بهتر شده و خیلیها فهمیده اند که زندگی چیزهای دیگه ای هم بغیر از کار کردن و زیارت اهل قبور داره!