از SFX مد استفاده کن که اجرایی بشن یا 7zip
چگونه در نرم افزاری مثل FontlabStudio 5 می توان فونت عربی را فارسی کرد منظور کاراکترهای گ ژ پ چ و ی است من این کار را کردم ولی اصلا دیگر نمی شد با ان فونت فارسی یا عربی نوشت
از SFX مد استفاده کن که اجرایی بشن یا 7zip
چگونه در نرم افزاری مثل FontlabStudio 5 می توان فونت عربی را فارسی کرد منظور کاراکترهای گ ژ پ چ و ی است من این کار را کردم ولی اصلا دیگر نمی شد با ان فونت فارسی یا عربی نوشت
Last edited by [ali]; 10-02-2008 at 22:06.
همینجوری آپلود کردم دیگه...
300تا فونت فارسی.
10مگ هست دوستانی هم که دیال آپ دارن میتونن دانلود کنن شاید ارزشش رو داشته باشه.
دانلود:چطوره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
--------
اینم باید باشه تو این فونتا![]()
---------
فونت زیاد دارم اگه خواستید بگید بازم آپلود کنم.
سلام آقا من به یک مشکل برخوردم لطفا کمک کنید من در حال طراحی یک فونت بودم که برای سرکش حرف گ هر کار می کنم خطی را که با فلش مشخص کردم بالاتر نمی ره تا سرکش کامل مشخص باشه در نوشتن و اگر هم بیارمش پایین تر بی ریخت می شه می شه بگین قسمتی که با فلش مشخص کردم یعنی قسمت a را چه طور جا به جا کنم؟
mosii-online جان تست می کنم خبرشو می دم راستی توی 2sharedبعد از 3 ماه فایل ها پاک می شه بهتر بود یک جایی آپ می کردی که هیچ وقت پاک نشه!
سلام دوستان مشکلی که اون خطه جابه جا نمی شد حل شد ولی هر کاری کردم سرکاف ها درست نشون داده نمی شن اون خط رو بالا بردم فایده نداشت راهنمایی کنید:
![]()
Last edited by [ali]; 03-09-2008 at 17:45.
يه لوگوي خاص هست فونت نيستسلام دوستان فونت اسم روزنامه همشهری رو دارید یا می دونید اسمش چیه ؟
ممنون.
یه سوال دیگه
کلا تمام فونت هایی که دانلود میکنم و میذارم تو فولدر فونت تو ویندوز بعد که میخوام ازشون تو فتوشاپ استفاده کنم یا جاهای دیگه نمیشه! انگاری اصلا فونت ها نصب نشده! نمیدونم چیکار کنم!؟
عزيز وقتي فونتي رو به پوشه فونت ويندوز ميريزيد بايد فونت به صورت خودکار نصب بشه
اگه فونتي نصب نشد يه بار اونو اجرا کنيد احتمالا نصب ميشه در ضمن اون فونت هايي که نصب نشدن چي هستن فارسي يا انگليسي اسمشون چيه ؟
تاپيک اصليفارسی نویس مریم رو میتونید واسم بذارید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:
آقا دوبار می شه آپلود کنید؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچي هست اين که گفتيسلام به دوستان
من فونت ترانه خالي رو ميخوام
taraneh
بدون ب يا كورل يا هر پسوند ديگه اي
کد اون گليف رو اضافه ميکنيد نفهميدم منظورتون چيهچه طور کاری کنیم که مثلا وقتی حرف پ را می زنیم پ تایپ بشه منظورم اینه که نوی طراحی توی چه خونه ای قرارش بدیم؟
من تا حالا امتحان نکردم نميدونمو
یه سوال دیگه می شه فونت هایی که مثلا با bشروع نمی شت ماری کرد که استاندارد b را بگیرن طوری که مشکل ی وسط را نداشته باشن؟
البته اين درايور رو نصب کنيد براي ي وسط ديگه نياز نيست شيفت و ط رو بزنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمونه اصلي اين فونت در اين پستسلام مجددا این فونتو می خوام اگه امکان داره راهنمایی کنید
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز قسمت font info شاخه metrics anddimensionsسلام آقا من به یک مشکل برخوردم لطفا کمک کنید من در حال طراحی یک فونت بودم که برای سرکش حرف گ هر کار می کنم خطی را که با فلش مشخص کردم بالاتر نمی ره تا سرکش کامل مشخص باشه در نوشتن و اگر هم بیارمش پایین تر بی ریخت می شه می شه بگین قسمتی که با فلش مشخص کردم یعنی قسمت a را چه طور جا به جا کنم؟
شما بهتره مثل خودم font creator استفاده کني راحت تره دنگ و فنگ نداره
جديدترين فونت نستعليق كه عرضه شده رو ميخوامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MOJIX جان با تشکر منظورم اینکه که چه کار کنیم اون حروفی که در عربی نیست در سر جای درستشان قرار گیرد تا با زدن حرف آن از روی کیبرد تایپ بشه درمورد پست 2005 می شه توضیح بدهید؟
mosii-online
جان جوابنمی دید اون فونت ها که اصلا نمی شه باهاشون نوشت خودتون امتحان کردید؟ببخشید چرا نمی شه باهاش نوشت؟
MOJIX عزیز فونتهای به زیبایی پست 1377 را عربی مدل دیگه ای هم دارید بذارید چون عالی بودند.
Last edited by [ali]; 12-02-2008 at 15:01.
بیا این 50تا رو بگیرید خیلی خوبه...
دادا از اون فونت نمیشه استفاده کرد؟
پس واسه چیه؟
50تا دیگه حجم: 2مگکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا من نمی دونم شاید استاندارد نیست حروف را که اصلا تایپ نمی کنه هیچی نه انگلیسی نه فارسی شما خودتون امتحان نکردین؟
Arabic Fonts
Size: 3.72 MB l FF l RS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)