تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1069 از 1547 اولاول ... 6956996910191059106510661067106810691070107110721073107911191169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,681 به 10,690 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

الان دو هفته هست پینگم رفته بالای ۱۹۰!
    قبلا ۱۰۰ بود
    تماس میگیرم میگن رو پروفایل گیم هست
    و تا ۴۵۰ هم مشکلی نداره[emoji16]
    ۵۰۰بار هم دیسی کردم بلکه فرجی بشه ولی ...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk
    پینگ مشکلی نداره در حال حاظر 78 تا 90 میلی هست اروپا برای من
    امریکا هم 165 تا 190

پروفشنال sadeghbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

پینگ مشکلی نداره در حال حاظر 78 تا 90 میلی هست اروپا برای من
    امریکا هم 165 تا 190

پسر تو ایرانی با امکانات هلند !
    عالیه این پینگ !
    البته جنوبم و پینگ داخلی اینجا حدودا 10-15تا بالاتره ولی دیگه برا شما زیادی مناسبه
    قبلا 100-105 بود الان دو هفته هست روزی 500بار ریست میکنم ولی نهایت تا 160 میاد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

5 الی 6 انتن شاتل وجود داره که روی همشون از 20 تا 35 نفر بهش متصل هستن و همشون مثل هم و بدون مشکل هستن...

مشکل CCQ رو من برای خودم حل کردم.. پهنای باند بسیار باز بود و در بعضی مواقع حتی مشکل قعطی داشتم،اول شاتل پهنای باند و فرکانس رو تغییر داد و سپس من هم TX RATE رو در آنتن UBNT از 15 به 12 تغییر دادم..از اون زمان تا به الان CCQ از 70 به 95 الی 98 تغییر کرده و کیفیت با ثباتی پیدا کردم..
    اصلا همین که شما تونستی MCS15 رو به MCS12 تغییر بدی ( که حتما تیک AUTO هم برداشتی ) و تونستی از QRT5 باز هم لینک بگیری این نشون میده که اون اکسس پوینت یوزرهای بسیار پایینی داره و CCQ شما هم که افت داشته به خاطر نویز بالای محیط بوده که میتونستی با دیش های سری POWER BEAM AC از 400 به بالا برطرفش کنی و ربطی به نگوشیشن ریت نداشته. اگر دستگاهت NANO STATION M5 هستش بهت پیشنهاد میکنم ورق الومینیومی پهنی پشت اون قرار بدی و کمی اون رو انحنا دایره ای بدی ! ببین CCQ چی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اصلا همین که شما تونستی MCS15 رو به MCS12 تغییر بدی ( که حتما تیک AUTO هم برداشتی ) و تونستی از QRT5 باز هم لینک بگیری این نشون میده که اون اکسس پوینت یوزرهای بسیار پایینی داره و CCQ شما هم که افت داشته به خاطر نویز بالای محیط بوده که میتونستی با دیش های سری POWER BEAM AC از 400 به بالا برطرفش کنی و ربطی به نگوشیشن ریت نداشته. اگر دستگاهت NANO STATION M5 هستش بهت پیشنهاد میکنم ورق الومینیومی پهنی پشت اون قرار بدی و کمی اون رو انحنا دایره ای بدی ! ببین CCQ چی میشه
    خیر آنتن من یکی powebeam m400 هست و دیگری stx lite5 ac هست و با اینکه اتو روشن هست خودم روی 12 مچ کردم و sxt پهنای باند آنتن بسیار باز بود که بستمش و روی ریت دیگری گذاشتیمش،اما در چندین مرحله و برای آسایش بیشتر خودم از طریق اطلاعاتی از یکی از اشنایان در شاتل و برجی که آنتنها بر روی اون وصل بود و مسئول آنتنها حضور داشتن،اعلامشون همین مقدار مشتری بود.. که البته آشنا گفت روی این آنتن 28 نفر وصل هستن و بقیه 30 تا 35 و یکی بود تا 40 رو هم رد کرده بود ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

هر چه فاصله تا مرکز مخابراتی بیشتر و پهنای باند بالاتر باشه افت سرعت مشهودتره و معمولا در سرویس adsl شما از 85 درصد پهنای باندتون میتونید استفاده کنید.بنابراین برای سرویس 16 مگ خط باید روی حداقل 19 مگ بسته بشه تا شما سرعت کامل رو بگیرید.
    مثلا اگر خط روی 2048 بسته بشه سرعت دانلود میشه 1.7 مگابیت و باید روی 2400 ست بشه.
    شاید باور نکنید ولی مخابرات 1 چهار راه باهامون فاصله داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مطمن باش اگر 20-30 نفر همزمان متصل بودن شما دچار مشکل میشدی چون پهنای باند خروجی هر اکسس پوینت کاملا محدوده و با اون چیزی که من میدونم از میکروتیک QRT 5 استفاده میکنند جداکثر خروجی اون هم 300 مگابیت در ایده آل ترین شرایط ه که باز هم تا اونجایی که من اطلاع دارم چون این دستگاه میکروتیک قابلیت تبدیل به دو اکسس پوینت روی یک دستگاه داره و شاتل اون رو به دو اکسس پوینت تبدیل میکنه پس حداکثر خروجی اون 150 مگابیت در بهترین و ایده ال ترین شرایط ه ! اگر بخوان به هر نفر فقط 16 مگابیت با کیفیت بدن حداکثر یوزر روی اون اکسس پوینت باید 7-8 نفر باشه !
    عمری رو گذروندیم در راه ارتباط های وایرلسی
    اینطور نیست،چونکه از او 2 برجی که شاتل داره استفاده میکنه فقط حدودا 60 واحد دارن استفاده میکنن و همگیشون از طریق قابل کشی به داخل واحد وصل هستن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

اینطور نیست،چونکه از او 2 برجی که شاتل داره استفاده میکنه فقط حدودا 60 واحد دارن استفاده میکنن و همگیشون از طریق قابل کشی به داخل واحد وصل هستن.
    منظور شما رو دقیقا از اینترنت با کیفیت نمیفهمم ! اگر سرعت دانلود براتون مهمه که بله تا 2-3 مگابایت بر ثانیه میره اما اگر پینگ مهمه که بستگی به شلوغی اون اکسس پوینت و پهنای باند دکل اصلی بستگی داره که در ساعات شلوغی شبکه بین 120-230 متغیره ! راستی Tx که همون ترنزمیت ریت هیچ ربطی به ccq نداره و چه بسا با mcs بالاتر ccq به زیر 60 برسه ! مهم Rx ریت هست که اگر بالاتر 30 مگابیت باشه سرعت دانلود شما بین 2-3 مگابایت متغیره
    شما دستگاهت ac با پهنای باند 450 مگابیت هم باشه وقتی اکسس پوینت مربوطه 150 مگابیت کل پهنای باندشه و بک بون اینترنتش کلا 500 مگابیت دیتا ریتش هست ( که معمولا از دوتا بک بون استفاده میکنن ) هیچ تغییری برای شما نمیکنه !
    ccq به عوامل بسیار زیادی بستگی داره که اصلی ترینش نبود نویز و دید مستقیم به دکل ه به احتمال بسیار زیاد فرکانس و کانال که اون اکسس پوینت به شما ارائه میده پاک برای همین ccq خوبی دارید پس ربطی به Tx نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

خیر آنتن من یکی powebeam m400 هست و دیگری stx lite5 ac هست و با اینکه اتو روشن هست خودم روی 12 مچ کردم و sxt پهنای باند آنتن بسیار باز بود که بستمش و روی ریت دیگری گذاشتیمش،اما در چندین مرحله و برای آسایش بیشتر خودم از طریق اطلاعاتی از یکی از اشنایان در شاتل و برجی که آنتنها بر روی اون وصل بود و مسئول آنتنها حضور داشتن،اعلامشون همین مقدار مشتری بود.. که البته آشنا گفت روی این آنتن 28 نفر وصل هستن و بقیه 30 تا 35 و یکی بود تا 40 رو هم رد کرده بود ...
    اگر اتو کلیک شده باشه و شما روی 12 گذاشته باشی ماکزیمم Tx ریت رو کمتر کردی همین که CCQ شما که قبل از این مقدار زیر 90 بوده و با کم کردن ماکزیمم Tx بهتر شده به بالای 90 رفته، نشون میده که اکسس پوینت شلوغ و در حین حال کانال و فرکانس خلوتی دارید ! دستگاهاشون QRT 5 و به دو اکسس پوینت اسپلیت شدن اونم با خروجی 150 مگابیت
    بدی این نوع اکسس پوینت اینه که سرعت تک کانکشن کمی میگیرید و اگر ارسال اطلاعات همزمان ( ارسال بالای یک مگابیت و دریافت بالای 2 مگابیت باشه ) پینگ شما نوسان زیادی میکنه و چه بسا پکت لاست هم برای شما ایجاد میشه ! ( بخاطر حجم بالای PPS های دریافتی و خارجی اون اکسس پوینت )
    در کشور های دیگه هر اکسس پوینت ( AC ) نهایت به 10 نفر اختصاص میدن اینجا N رو به 40 نفر

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

پسر تو ایرانی با امکانات هلند !
    عالیه این پینگ !
    البته جنوبم و پینگ داخلی اینجا حدودا 10-15تا بالاتره ولی دیگه برا شما زیادی مناسبه
    قبلا 100-105 بود الان دو هفته هست روزی 500بار ریست میکنم ولی نهایت تا 160 میاد !

10. 2 کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MeHrDaD-91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باز معلوم نیست چ گندی دارن میزنن سایت های مایکروسافت اصلا بالا نمیاد
    سایت xbox.com هم ک انگار فیل شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •