سلام بله
سلام کد رو حتمن بگیر *10*2451#
بعد حتما باید قابلیت تماس HD ایت فعال باشه تماس از هرجا گرفتی باید VOLTE فعال باشه
سلام بله
سلام کد رو حتمن بگیر *10*2451#
بعد حتما باید قابلیت تماس HD ایت فعال باشه تماس از هرجا گرفتی باید VOLTE فعال باشه
آقا این همراه اول کلک میزنه.من میخوام بسته طرح فیروزه ای بگیرم میگه باید شارج داشته باشی.بسته هاشم به اضافه 9درصد مالیاته.حالا من که خط و شارج میکنم یه بار 9درصد ازم کم میشه.دوباره بسته هم که میخام بگیرم دوباره 9درصد اضافه میگیره. صرفا جهت اطلاع
آقا این همراه اول کلک میزنه.من میخوام بسته طرح فیروزه ای بگیرم میگه باید شارج داشته باشی.بسته هاشم به اضافه 9درصد مالیاته.حالا من که خط و شارج میکنم یه بار 9درصد ازم کم میشه.دوباره بسته هم که میخام بگیرم دوباره 9درصد اضافه میگیره. صرفا جهت اطلاع
سلام
الان چند وقته دانلود شبانه همراه اول با یو اس بی تترینگ هی قطع میکنه باید دیتا و 4g رو خاموش روشن کنی تا دوباره وصل بشه،
با سه تا گوشی مختلف هواووی تست کردم همینطوری بوده،
آیا خود همراه اول قطع می کنه؟
چون قبلا اصلا چنین اتفاقی نمی افتاد.
خیلی وقته دارن اجرا میکنن
برای جلوگیری از قطع ی سری اپ هستن که میتونید دان کنید و به صورت زمانی که خودتون تعیین کردید دیتا گوشی رو قطع و وصل کنه که نیاز به بیدار موندن نباشه
گوشی شیائومی روی خودشون این خصوصیت رو دارن برای بیشتر گوشی های دیگه باید اپ دان کنید و گوشی رو روت کنید
اسم اپ یادم نیست و ی چی شبیه حرفایی که گفتم را تو گوگل بزنید براتون میاره
اگر مطمئنید یک شکایت به 195 بزنید
این کار خلافه فکر کنم
تشکر؛
پس از خودشونه .
البته بدون روت هم میشه.
Last edited by ericCantona; 18-07-2018 at 22:13.
بعد مدت ها بسته زدم دیدم سرعت دانلود افتضاح شده و نهایت500-600کیلو بده درصورتی که با ای دی ام تا 5مگ هم میرفت
هم سرعت پایین اومده هم نوسان زیاد داره
پس سرعت دانلود پایین اومده من فکر میکردم مشکل از منه.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)