سلام من از ایرانسل پینگ تایم خوبی دارم و الان مودم من 3 خونه از 5 خانه قدرت سیگنال انتن داره!!
به نظر شما اگر بتونم در جایی مودم رو قرار بدم که پنج تا خونه سیگنال پر بشه پینگ تایمم پایین تر هم میشه؟ ایا کسی این سرور رو پینگ پایین تر داره؟ ممنون
![]()
سلام من از ایرانسل پینگ تایم خوبی دارم و الان مودم من 3 خونه از 5 خانه قدرت سیگنال انتن داره!!
به نظر شما اگر بتونم در جایی مودم رو قرار بدم که پنج تا خونه سیگنال پر بشه پینگ تایمم پایین تر هم میشه؟ ایا کسی این سرور رو پینگ پایین تر داره؟ ممنون
![]()
الان شبکه شلوغ و رفته بالا در شرایط خوب پینگ من بین 50 تا 90 هست بدون تایم اوت البته ۴ جی
نه من از 3G استفاده میکنم
آره حاجی، این چه پینگیه، خیلی دور از انتظاره. ما گفتیم 4g بیاد از شر پینگ بد خلاص بشیم.
اگه تونستی هر وقت اوضاع اینترنت خوب بود یه تست با سرورای خارجی برامون بزار.
ممنون
اگر پینگ برات مهمه دستگاه 4g ساپورت بگیر پینگ الانت نصف میشه.
شما میدونی پینگ 4G با سرورای خارجی چنده؟
متغیره به شرایط سیگنال هم بستگی داره ولی در حالت نرمال زیر 120
من می خواستم برای گیم آنلاین مودم TP-LINK/TL-MR3420 رو بگیرم که پورت lan داشته باشه ، به نظرتون برای آنتن دهی و سیگنال دهی مشکلی نداره؟
هم خیلی ارزون تر از مودم های ایرانسل هست و هم پورت lan داره.
اینم لینک مشخصاتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ، این اکسس پوینت اونی که شما فکر می کنید نیست.
شما اگر این را بخرید باید یک مودم 4g یا 3g دیگه هم که به صورت USB داره بخرید و اون را از طریق پورت USB به این اکسس پوینت متصل کنید تا بتونید از اینترنتش استفاده کنید. اگر تصورتان این هست که خودش سیم کارت میخوره و ... که خیر چنین چیزی نیست!
ممنون متوجه شدم.
پس الان کلا مودمی وجود نداره که مستقیما با lan اتصال ایجاد کنه؟
بعد اگه همون اکسس پوینت رو راه بندازم آنتن دهیش ضعیف تر نمیشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)