کسی سطح تهران سرویس iptv گرفته ؟
نه برادر واقعی واقعی هست
![]()
برادرعکس صفحه اسپیدتست حتی نتیجه تست روی سرور این سایت که ملاک نیست این الان واقعیه؟:
گفتم که پینگ تایم 0 نداریم حالا شما یا رو سروری یا داری یه دستکاری هایی میکنی که نتیجه واقعی نیست ... البته یادمه یه روشی بود با speedtest mini پینگ 0 هم میگرفتم نمیدونم هنوزم کار کنه یا نه!حالا بگذریم این پینگ 0 واقعی شما هم کاربر عادی این سرویس چیه 2 مگ محدود ساعات رایگان هم داره؟!
+
دوباره رفتیم مسیر انگلیس پینگ 200-300 = دانلود 24/7![]()
من از مودم خودم پینگ می گیرم می زنه 1 ولی این تست واقعی هست می زنه 0 دیگه چطوری خودم هم نمی دونم
البته فقط از سرور homatelecom اینطوری هست بقیه زیر 10 هست که باز بهترین هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس الانم 2 مگ نامحدود مخابرات هستبا یک سری باگ زدم گوشش
![]()
Last edited by Mr saeed; 25-12-2013 at 17:34.
بهترین راه برای اینکه بفهمیم پینگ ایشون واقعا صفر یا زیر 10 هست اینه که داخل cmd از tabnak و varzesh3.ir پینگ بگیره.و عکسش رو در اینجا بزاره.....(جهت رفع شبهات دی: !)
بله 1 و کمتره البته بسته به سیستم عامل مقدار دقیقتر بهت میده و ممکنه بعضا زیر 0.5 رو 0 نشون بده!منم با سرور هما پینگ پایینتری نسبت به بقیه داره 13 ولی نه دیگه 0![]()
این ip رو trace بگیر : 188.75.90.30 پینگ خارجی چطوره؟
4.2.2.4
8.8.8.8
209.244.0.4
60.0.55.201
حالا ما فرض میکنیم شما دستکاری نکردی![]()
سرعت دانلود(خارجی تک کانکشن) + پینگ چطوره ؟ کدوم منطقه هستی؟خیلی خوبه این بزن تو گوشش همینطوری استفاده کن!
عمو جان پینگ تایم 0 نداریم ساده اینکه چون داده ها باید تشریف ببرن توی سیم از یه جا برن یه جای دیگه حداقل یک زمانی میگذره مگه اینکه قوانین فیزیک تغییر کرده باشنبهترین راه برای اینکه بفهمیم پینگ ایشون واقعا صفر یا زیر 10 هست اینه که داخل cmd از tabnak و varzesh3.ir پینگ بگیره.و عکسش رو در اینجا بزاره.....(جهت رفع شبهات دی: !)حالا هرچقدر هم سرعت انتقال بالا کیفیت خطوط عالی سرور مقصد نزدیک و عامل مزاحم! نباشه و ... پس شما جایی پینگ 0 میلی ثانیه دیدی یا باگه یا رند شده مقادیر بسیار نزدیک به 0 !
![]()
خب منم با نظر شما موافقم!!
خواستم ایشون برای ما اثبات کنن که چگونه چنین فرمولی رو بدست اوردن!!!![]()
یک وضعیت پینگ از میبن نت
این بدترین پینگ به داخل هست شب ها می یاد زیر 7
یک وضعیت سرعت از همون سرور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)