تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1069 از 2605 اولاول ... 695699691019105910651066106710681069107010711072107310791119116915692069 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,681 به 10,690 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

این همون سرویس 2 مگ هست؟
    حجمش چقدره؟
    واسه همه رو 4 مگ میبندن؟
    من مودمم رو که 20 سانت اونورتره صفر پینگ نمی کنم شما چطور سرور تهران
    رو صفر پینگ می کنی؟!!!!!!!!
    فوتوشاپ که نیست؟!!
    باید روی خود سرور باشی که بهت پینگ صفر بدهد، علت بالارفتن پینگ تایم برای همه،به دلیل سیستم فیلترینگ DPI و عدم وجود پهنای باند میان روتر های میانی و مسیر دهی های بهینه نشده است (که این ها ربطی به مشتری ندارد و دست مشتری در بر طرف کردن این موارد کوتاه است ) در صورتی که این چند عامل برطرف شود، مشتری میتونه با حتی سرویس 256 پینگ تایم زیر 10ms با دنیا داشته باشد.
    بنابراین هیچ فرقی بین کسی پهنای باند 2 مگ دارد با کسی سرعت 256 دارد در پینگ تایم وجود ندارد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کسی سطح تهران سرویس iptv گرفته ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

پینگ 0 ؟!البته ممکنه تحت شرایطی کمتر از 0.5 رو 0 نشون داده بشه!ولی پینگ تایم 0 نداریم!احیانا فیک که نیست ؟یا رو خود سروری یا باگ و کشه شیطنت نکن!

واقعیت (داخلی) سرعت 120/30 پینگ 15 که تازه این میشه اینترانت مثلا

بهترین نت ایران:

نه برادر واقعی واقعی هست

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه برادر واقعی واقعی هست

برادر عکس صفحه اسپیدتست حتی نتیجه تست روی سرور این سایت که ملاک نیست این الان واقعیه؟:

گفتم که پینگ تایم 0 نداریم حالا شما یا رو سروری یا داری یه دستکاری هایی میکنی که نتیجه واقعی نیست ... البته یادمه یه روشی بود با speedtest mini پینگ 0 هم میگرفتم نمیدونم هنوزم کار کنه یا نه!حالا بگذریم این پینگ 0 واقعی شما هم کاربر عادی این سرویس چیه 2 مگ محدود ساعات رایگان هم داره؟!

+

دوباره رفتیم مسیر انگلیس پینگ 200-300 = دانلود 24/7

5. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

برادر عکس صفحه اسپیدتست حتی نتیجه تست روی سرور این سایت که ملاک نیست این الان واقعیه؟:

گفتم که پینگ تایم 0 نداریم حالا شما یا رو سروری یا داری یه دستکاری هایی میکنی که نتیجه واقعی نیست ... البته یادمه یه روشی بود با speedtest mini پینگ 0 هم میگرفتم نمیدونم هنوزم کار کنه یا نه!حالا بگذریم این پینگ 0 واقعی شما هم کاربر عادی این سرویس چیه 2 مگ محدود ساعات رایگان هم داره؟!

+

دوباره رفتیم مسیر انگلیس پینگ 200-300 = دانلود 24/7
    من از مودم خودم پینگ می گیرم می زنه 1 ولی این تست واقعی هست می زنه 0 دیگه چطوری خودم هم نمی دونم

البته فقط از سرور homatelecom اینطوری هست بقیه زیر 10 هست که باز بهترین هست

سرویس الانم 2 مگ نامحدود مخابرات هست با یک سری باگ زدم گوشش
    Last edited by Mr saeed; 25-12-2013 at 17:34.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بهترین راه برای اینکه بفهمیم پینگ ایشون واقعا صفر یا زیر 10 هست اینه که داخل cmd از tabnak و varzesh3.ir پینگ بگیره.و عکسش رو در اینجا بزاره.....(جهت رفع شبهات دی: !)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من از مودم خودم پینگ می گیرم می زنه 1 ولی این تست واقعی هست می زنه 0 دیگه چطوری خودم هم نمی دونم

البته فقط از سرور homatelecom اینطوری هست بقیه زیر 10 هست که باز بهترین هست

سرویس الانم 2 مگ نامحدود مخابرات هست با یک سری باگ زدم گوشش

بله 1 و کمتره البته بسته به سیستم عامل مقدار دقیقتر بهت میده و ممکنه بعضا زیر 0.5 رو 0 نشون بده!منم با سرور هما پینگ پایینتری نسبت به بقیه داره 13 ولی نه دیگه 0

این ip رو trace بگیر : 188.75.90.30 پینگ خارجی چطوره؟

4.2.2.4

8.8.8.8

209.244.0.4

60.0.55.201

حالا ما فرض میکنیم شما دستکاری نکردی

این تست همین الان زدم

پینگ داخلی رو ببین

سرویس مخابرات تهران دستکاری شده
    سرعت دانلود(خارجی تک کانکشن) + پینگ چطوره ؟ کدوم منطقه هستی؟خیلی خوبه این بزن تو گوشش همینطوری استفاده کن!

بهترین راه برای اینکه بفهمیم پینگ ایشون واقعا صفر یا زیر 10 هست اینه که داخل cmd از tabnak و varzesh3.ir پینگ بگیره.و عکسش رو در اینجا بزاره.....(جهت رفع شبهات دی: !)
    عمو جان پینگ تایم 0 نداریم ساده اینکه چون داده ها باید تشریف ببرن توی سیم از یه جا برن یه جای دیگه حداقل یک زمانی میگذره مگه اینکه قوانین فیزیک تغییر کرده باشن حالا هرچقدر هم سرعت انتقال بالا کیفیت خطوط عالی سرور مقصد نزدیک و عامل مزاحم! نباشه و ... پس شما جایی پینگ 0 میلی ثانیه دیدی یا باگه یا رند شده مقادیر بسیار نزدیک به 0 !

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

عمو جان پینگ تایم 0 نداریم ساده اینکه چون داده ها باید تشریف ببرن توی سیم از یه جا برن یه جای دیگه حداقل یک زمانی میگذره مگه اینکه قوانین فیزیک تغییر کرده باشن حالا هرچقدر هم سرعت انتقال بالا کیفیت خطوط عالی سرور مقصد نزدیک و عامل مزاحم! نباشه و ... پس شما جایی پینگ 0 میلی ثانیه دیدی یا باگه یا رند شده مقادیر بسیار نزدیک به 0 !

خب منم با نظر شما موافقم!!
    خواستم ایشون برای ما اثبات کنن که چگونه چنین فرمولی رو بدست اوردن!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

یک وضعیت پینگ از میبن نت

این بدترین پینگ به داخل هست شب ها می یاد زیر 7

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •