تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1069 از 1185 اولاول ... 6956996910191059106510661067106810691070107110721073107911191169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,681 به 10,690 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

گرامی مطمئنی ماین بوده؟
    ماین موندگاریش خوبه
    ولی پخشش زیاد نیستا!
    من داداشم ماین رو داره
    بله تشابه خیلی خوبی از اونتوس کرید هست ولی به هیچ عنوان پخشش خوب نیست (با اطمینان بهتون میگم)
    مگر یک ترفند بکار ببرید!
    اسانس کرید رو در حد چند میل تهیه کنید
    روی پوستتون کمی بزنید (زیاد نه چون خیلی سنگینه) بعد روی اون ماین رو اسپری کنید
    اینجوری پخش بو بالاتر خواهد بود

در مورد متشابهات (چی گفتم )
    من به همه توصیه میکنم استامینو رو داشته باشن به عنوان یک عطر خنک که واقعا می ارزه
    واقعا عالیه (مشابه بلو د شنل)
    آره مطمئنم . چون شیشه ادکلن هم تو ماشین بود و گرفتم نگا کردم !
    همینشم یکی از نکاتی بود که باعث تعجبم شد ! یعنی طرف اومد تو اتاق 3 دقیقه نشست و رفت اما تا چند ساعت هرکی اومد اتاقم تو اداره گفت چه بوی عطری میاد ! من خودم هر روز از ادکلن (حالا با مارکهای خیلی بهتر) استفاده میکنم اما بازخوردی در این حد نداشتم !!
    البته بوش به اونتوس شبیه باشه یا نه من رایحش رو شخصا پسندیدم !

در مورد استامینو که فرمودید تا حالا ندیدم !
    البته منظورم تشابه خالص نبود. منظورم عطرائی بود که با قیمت مناسب رایحه قابل قبول و دلنشینی دارن !

2. 2 کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

همینشم یکی از نکاتی بود که باعث تعجبم شد ! یعنی طرف اومد تو اتاق 3 دقیقه نشست و رفت اما تا چند ساعت هرکی اومد اتاقم تو اداره گفت چه بوی عطری میاد ! من خودم هر روز از ادکلن (حالا با مارکهای خیلی بهتر) استفاده میکنم اما بازخوردی در این حد نداشتم !!

البته منظورم تشابه خالص نبود. منظورم عطرائی بود که با قیمت مناسب رایحه قابل قبول و دلنشینی دارن !
    شما که از پخش بوی دیور هوم (بگذریم ورژن جدیدش مثل سابق نباشه) راضی نیستید خیلی بعیده ماین راضیتون کنه...
    البته شایدم ماین ما اصل نیست
    بهرحال گرامی صلاح مملکت خویش خسروان دانند...

4. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

شما که از پخش بوی دیور هوم (بگذریم ورژن جدیدش مثل سابق نباشه) راضی نیستید خیلی بعیده ماین راضیتون کنه...
    البته شایدم ماین ما اصل نیست
    بهرحال گرامی صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
    همینش باعث سوزشه دیگه 370 تومن بدی واسه ادکلن هیچ بازخوردی نگیری اما ماین 120 تومنی رو همه بپرسن
    من کلا نمیدونم چرا هر ادکلنی گرفتم تا الان چیزی که خواستم نبوده ! اینبار میرم سراغ بلو شنل و D&G The one ! ببینیم چی میشه

پروفشنال Abbas.V's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    Моята любов в сърцето ми

پيش فرض

سلام
    از بین 4 ادکلن زیر کدومو انتخاب میکنید؟
    به جز اولی که قیمتش حدود 100 تومن کمتر هست از بقیه. تا بحال تستی از آکوا فارنهایت نداشتم اگه درموردش توضیح بدید ممنونتون میشم.
    pasha cartier
    polo blue
    Aqua Fahrenheit
    spice bomb
    Last edited by Abbas.V; 09-02-2015 at 00:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ادکلن کاپیتان بلک چرا انقد ارزونه؟ اینایی که تو نت هست حدودا 50 تومنه ! یه مدت چند گرم عطر کاپیتان بلک داشتم استفاده میکردم هم خیلی بادوام بود هم پخش بوش خوب بود رایحشم میپسندیدم فقط تنها اشکالی که داشت روی لباس میزدی جاش میموند. ادکلنش هم جاش روی پارچه میمونه؟ (مخصوصا پارچه نخی).
    Last edited by Alcatel.; 09-02-2015 at 03:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alcatel.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

پرفیوم بیشتر که معنی عطر غلیظ تر هست! احتمالا منظورتون کمتر هست
    200 رو 170 گرفته دیگه؟
    تستر با جعبه و برچسب شبنم! مطمئنا فیک هست (نظره منه)

تستر زیاد دیدم مثلا تستر هی وود قشنگ روی بخش پشتی چوبیش حک شده تستر!
    یا تستر 212 کارولینا هررا دیدم که تهش روی برچسب زده تستر
    دوستمون درست گفتند فرضا عطر 100 میل من دیدم تسترش 80 میل بوده

یا جعبه ندارند و یا اگر جعبه دارند روی جعبه نوشته شده تستر
    قیمت هم بله برحسب انصاف فروشنده کمی پایینتر از قیمت عطر اصلی هست
    مواد تشکیل دهنده تفاوتی نداره (اگر تستر باشه)
    اره اینو میدونم نه خودم باهش بودم همینو گفت. مثلا منم رفته بودم جایی که شما تایید کردین یه سروگوشی اب بدم... ولی فعلا سرما خوردم هیچ بویی رو متوجه نمیشم اما رفیقم 3 تا گرفت که 2 تاشو اسمشو گفتم.
    یکی دیگه هم اومد بگیره همینو بهش گفت :>> تسترش 2% پرفیوم بیشتری داره. خودمم تعجب کردم!
    نه 3 تا ادکلن 170 تومنی رو 200 گرفت بعد من گفتم تفاوت قیمت واسچیه. گفت این تسترارو برای کادو معمولا نمیبرن کلا بورس نیس کسی تستر بخره منم واس همون نصف قیمت میدم!
    2 تاش برچسب شبنم نداشت یکیش داشت .. والا منم سر از کاره اینا درنیاوردم!
    خانومه Atghia اگه فکر میکنید فیک بوده اسم مغازه مورد نظر خودتون که قبولش دارین رو پ خ کنید تا بلایی که سره رفیقمون اومد سره ما نیاد. چون اون مرکز خرید یک طبقش تقریبا همش عطر فروشیه این دوستمونم از همونجا گرفت
    حالا فردا ازش خبر بگیرم ببینم از ادکلنا راضیه یا نه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فکر کنم عطرای ارزونتر چون بوی ساده تر و همه پسندتر دارن زودتر جذب میکنن این ادکلن های گرون بیشتر بوهای پیچیده دارن و جلب توجه نمیکنن.

10. 2 کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

ادکلن کاپیتان بلک چرا انقد ارزونه؟ اینایی که تو نت هست حدودا 50 تومنه ! یه مدت چند گرم عطر کاپیتان بلک داشتم استفاده میکردم هم خیلی بادوام بود هم پخش بوش خوب بود رایحشم میپسندیدم فقط تنها اشکالی که داشت روی لباس میزدی جاش میموند. ادکلنش هم جاش روی پارچه میمونه؟ (مخصوصا پارچه نخی).
    چون ساده است
    نه پیچیدگی رایحه داره و نه مواد تشکیل دهنده گران قیمت
    بزرگترین توهینی که میشه به یه شرکت ادکلن سازی زد اینه که بگی بعد از اسپری بوی الکل به مشام میرسه. موردی که در مورد این ادکلن در دقایق اولیه کاملا صدق می کنه ولی خوب بوی توتون بعدش بد نیست و
    به اندازه همون پولی هست که براش می دی. البته چندماه پیش 35 تومن بود فکر نکنم دیگه ارزش 50 تومن رو داشته باشه. مدل نوبل اش رو بیشتر میپسندم

اره اینو میدونم نه خودم باهش بودم همینو گفت. مثلا منم رفته بودم جایی که شما تایید کردین یه سروگوشی اب بدم... ولی فعلا سرما خوردم هیچ بویی رو متوجه نمیشم اما رفیقم 3 تا گرفت که 2 تاشو اسمشو گفتم.
    یکی دیگه هم اومد بگیره همینو بهش گفت :>> تسترش 2% پرفیوم بیشتری داره. خودمم تعجب کردم!
    نه 3 تا ادکلن 170 تومنی رو 200 گرفت بعد من گفتم تفاوت قیمت واسچیه. گفت این تسترارو برای کادو معمولا نمیبرن کلا بورس نیس کسی تستر بخره منم واس همون نصف قیمت میدم!
    خانومه Atghia اگه فکر میکنید فیک بوده اسم مغازه مورد نظر خودتون که قبولش دارین رو پ خ کنید تا بلایی که سره رفیقمون اومد سره ما نیاد. چون اون مرکز خرید یک طبقش تقریبا همش عطر فروشیه این دوستمونم از همونجا گرفت
    متاسفانه با توجه به صحبت هایی که می کنید بنظرم جایی که خرید کردید مناسب نبوده و گیر بد فروشنده ای افتادین. هر اراجیفی که خواسته گفته

به برچسب شبنم نمیشه استناد کرد به دو دلیل
    اول اینکه بصورت تقلبی تو بازار فراون هست
    دوم و مهمتر اینکه اصلا فلسفه وجودی این برچسب نشان دهنده اصالت و اورجینال بودن کالا نیست. فقط نشون میده که کالا از مبادی رسمی و با پرداخت حق گمرک وارد کشور شده نه بصورت قاچاق. حالا ممکنه این ادکلن از چین وارد شده ولی چون از گمرک رد شده برچسب هم خواهد داشت
    Last edited by arash59b; 09-02-2015 at 12:01.

12. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خب گرامی! این که خیلی واضحه!!! شما سه تا عطر خریدید که باید میشده 510 تومن اما 200 بابتش پول دادید
    مطمئنا تستر نیستند!
    فیک هست دوست عزیز
    دیدید داخل پاساژ ها مغازه نیستن حالت دکه مانند انواع و اقسام عطرها رو چیدن؟ یا بیرون مرکز خرید ونک! عطرها شیشه بسیار مشابه دارن جعبه و شبنم و همه چی هم داره اما خب بَدَل عطر اصلیه!
    از قیمتش هم واضحه تستر نهایتا فوق فوقش یه 30 تومن کمتر بدن! حالا شما فرض کن عطر 170 رو حدود 66 حساب کردهتسترش بود دیگه نهایتا 140 میداد (مثال هستا حالا نه که دقیق این باشه)
    اون پرفیوم هم که جوک گفته
    عجب!
    اقا حالا ما گفتیم قائم اما نه دیگه هرمغازه ای یه چندجا پرس و جو میکردید بلاخره همه هم کلاه بردار نیستن

+

کدوم مغازه بوده؟ بگید برم این پدیده رو ببینم

14. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

کاپیتان بلک قیمتش همین حد ۵۰است جدیدا
    خب عطرش رایحه خطی داره بقول دوستان پیچیدگی هم در کار نیست...

16. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •