داداش اشتباه شده باید بری دنبالش و درستش کنی چون شما تا 31 شهریور 92 فرصت داشتی دفترچه پست کنی بدون این که غیبت بخوری
داداش اشتباه شده باید بری دنبالش و درستش کنی چون شما تا 31 شهریور 92 فرصت داشتی دفترچه پست کنی بدون این که غیبت بخوری
برای منم اینجوری بود !!!
دلیلش برای من این بود: به خاطر اینه که قبل از دانشگاه رفتن دفترچه فرستادم ولی وقتی دانشگاه قبول شدم (چند ماه قبل از تاریخ اعزامم - یعنی بدون غیبت)، دانشگاه دیر برام درخواست معافیت تحصیلی صادر کرده و ... (کلاً من هم تو لیسانسم این مشکلو داشتم، هم تو فوق لیسانس)
اگه وضعیت شما هم اینجوریه، به راحتی با بردن مدارکت (نامه فارغ التحصیلی و برگه سبزی که غیبت داره + یک سری کپی از هر کدوم) پیش مسئول معافیت تحصیلی نظام وظیفه شهرتون درست میشه . 48 ساعت بعدش برو برگه المثنی رو از پلیس + 10 بگیر که مطمئن شی.
Last edited by omidox; 16-10-2012 at 15:38.
درسته من هم قبل از قبولی در دانشگاه دفترچه فرستاده بودم بعد زده بود 18 ابان ولی من که نرفتم
اونموقع به مسئول نشون دادم گفت اشکال نداره ببینن تاریخ قبولی قبل از اعزامه درستش میکنن!
مرسی
اره اگر مهر تموم بشه 6 ماه میخوری
من هفته پیش رفتم تا ساعت 3 هستن البته 2 تا 2.5 میرن ناهار و نماز...دوستان نظام وظیفه تا چه ساعتی هستن؟ کسی اطلاعی داره؟
تلفن هاش یا جواب نمیدن یا میره رو پیغامگیر!!
ولی شما صبح زود قبل ساعت 11 برو
چون من ساعت 1 رفتم اونجا ( سالن شماره 3) ، شماره گرفتم ، 126 نفر جلوم بودن
ولی صبح حداکثر 10-15 نفر جلوت هستن
سلام
یه چیزی من عکس نامم گذاشتم
من باید ساعت 7 صبح تو خود پادگان باشم یا 7 صبح شهرک ازمایش باشم
![]()
روز اول نمی خواد کچل کنی... میری پذیرش میشی و تمام و می گن چند روز بعد بیاین... شهدای وظیفه نزاجا همون 01 تهران هست... بهترین جا واسه آموزشی برای لیسانس به بالا.
نه آموزشی که 2 ماهه... کارشناسی ارشد هر رشته ای کد نمی خوره... مرخصی همون ماهی 4 روزه... تازه جای ما افراد بومی هم 4 روز مرخصی در ماه میرن (البته منطقه عملیاتی هست و خدمت 19 ماه)
شما که ارشد کامپیوتر داری سعی کن تو آموزشی پذیرش از یه سازمان یا اداره ای رو بگیری... تو 01 معمولا تو آموزشی از جاهی مختلف زیاد واسه پذیرش می یان که البته بیشترش وابسته به ارتشه... بیشتر نیازهاشون کامپیوتر، حقوق . برقه
برای من که ساکن کرجم زده 7 صبح تو پادگان !!!
چجوریاس؟؟؟ یعنی کسایی که با هم اعزام میشن با هم نمیرسن پادگان؟؟؟ تو صفحه قبل هم یکنفر از سیستان و بلوچستان بود که گفته بود باید ساعت 7 بره نظام وظیفه شهرشون !!! یعنی من 7 میرسم، بقیه بعدازظهر ؟ !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی باید کچل بریم؟
![]()
Last edited by omidox; 16-10-2012 at 18:31.
دوست عزیز اصلا مهم نیست شما حتما 7 صبح اونجا باشی مهم اینه که تو 24 ساعت اونجا باشی
01 هم کچل نکردی عیب نداره
خیلی ممنون که پاسخ دادید
این سازمان هایی که اشاره کردید برای پذیرش، چه سازمانهایی هستند؟ تو کرج یا غرب تهران هم سازمانی هست؟ چجوری میشه اسم سازمانها رو بفهمم؟
بعد تو آموزشی میان اعلام میکنن که الان سازمانها اومدن بیاید پذیرش بگیرید؟ یا باید آشنا داشته باشم که بفهمم؟ یا اینکه کلاً باید بیام بیرون از پادگان و برم تو اون سازمان و درخواست بدم؟؟؟ کلاً اگه بیشتر در این مورد توضیح بدید خیلی ممنون میشم.
چون برام خیلی مهمه که تهران یا کرج باشم. چون برای مصاحبه دکتری یا بنیاد ملی نخبگان خیلی بهتره که نزدیک باشم و بتونم راحتتر اقدام کنم.
راستی شما گفتید مرخصی همون 4 روز در ماهه؟ مگه 2.5 روز نبود؟ یا اینکه چون شما تو منطقه عملیاتی هستید اینطوریه؟
بازم ببخشید اینقدر سئوال میپرسم !
Last edited by omidox; 16-10-2012 at 19:35.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)