تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1069 از 1364 اولاول ... 6956996910191059106510661067106810691070107110721073107911191169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,681 به 10,690 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای Lord_theOne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

سلام

1.به نظرت چرا روز شب ميشه؟

2.عشق...؟

3.يه سيستم كامپيوتر با 500 تومن معرفي كن؟

4.كوروش كبير چه جور آدمي بود؟

ممنون، شايد دوباره پرسيدم.
    سلام بر روي ماهت

.به نظرت چرا روز شب ميشه؟
    نمي دونم عشقك زدشه

2.عشق...؟
    قشنگه

3.يه سيستم كامپيوتر با 500 تومن معرفي كن؟
    مادربرد ASUS‌يا MSI با چيپست 945G گرافيك آنبرد يا بهتره 965G بگيري قويتر هست
    رم 1 گيگ Corsair‌با 533
    CPU: E2160
    يك DVD RW از شركت ASUS ساتا
    هارد Western 320 16 Mb Buffer
    كيس گرين 40 توماني يا 50 توماني صفحه ديجيتالي
    پاور هم 380 Real Green
    مودم هم گيگابايت
    مانيتور سامسونگ مجيك گرين 1795 CRT
    اگر مادربرد 945G بگيري مي شود 500 و اگر ماردبردت را بهتر كني 530 توماني مي شود

4.كوروش كبير چه جور آدمي بود؟
    آدم بزرگي بود ولي حيف كه نمي فهميم كي بود و ازش استفاده نمي كنيم

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

به نظرت چرا تازگیا یه سری به فامیلی من گیر دادن؟
    چون دوستت دارند يا تازگيها شيطوني كردي

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

سلام
    چرا توي تاپيك نقد زياد ازت نقد نميشه به نظرت دليلش چيه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

فرض كن كه يكهفته رييس جمهور شدي ...

چه كارهايي ميكردي؟

ممنون

بهروز

اگه نباشه جاش خالی می مونه mobiler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    امپراطوری پارس

پيش فرض

.................................................. .................................................. .................................................. .....
    Last edited by mobiler; 18-10-2007 at 14:36.

داره خودمونی میشه Zokoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    3.1430world

10

سلام خدمت استاد مسعود!!!
    حالت چطوره ؟؟ به دو دلیل اومدم این جا پست دادم!!!
    یکی اینکه سخت افزاری هستی ویکی هم اواتارت!!!
    تابستون سخت ازار خیلی اوضاع جالبی داشت!!! همه اومده بودن که سیستم به اون ها معرفی بشه که ارتقا بدن یا برن بخرن!!! یادم نیست اواتارت تابستون چی بود!!! ولی سلام منو حتما به این افراد برسوون 1-استاد بزرگ gabanaو جنابactrosو virjil انصافا من که از کمک هاشون به افراد کیف کردم و خیلی علاقم به سخت افزار زیادتر شد!!! مخصوصا وقتی که gabanaبحثش با فردی مثل یادم نیست ni-no یاni-neبالا گرفته بوود وهردوشون هم خیلی اطلاعات بالایی داشتند...تو ی یه تاپیکی برای کمک خرید سیستم بودش!!! من که واقعا کیف کردم تااخرشو خوندم..مثل اینکه gabanaاخرش موفق تر شده بوود. یه گاف از نوع رم تونست ازش بگیره ولی توپاور نتونست!!!!
    شما هم که دیگه تو سخت افزار عالی هستی ...من چند تاپیک از شما رو قبلا خوندم... خیلی خوب بودن ولی نمیدوونم که چرا اشناییی با سخت افزار کامپیوتر ناتموم موند!!! تا چند صفحه نوشته بودی ...
    اما سوال برای شما که همکارسخت افزار هستید؟؟؟!!!
    1- میدونستی تو تاپیک سخت افزار سنت بالای 30 میخوره؟؟ جدی گفتم !!! وقتی عکس عروسک هات رو توی تاپیک نمیدونم چی بود...تودی وعروسک ها... دیدم کف کردم ..فکر کردم اشتباه گرفتم!!!
    2- اوون عروسک ها ماله چند سالگی شما بودند؟؟؟ الان که دم دست نبودن که عکس بگیری بعد upکنی؟؟
    3-منظور از اینکه میگن بافر هارد اینقدر...باس رم چیه؟؟ایا اونها واحدی برای اندازهگیری چیزی هستند مثلا همین بافر؟؟
    4-ddr1 , ddr2رو برای ما توضیح بده وبگو چی شد که دیگه تعداد زیادی از مادر بورد ها ddr1رو ساپورت نمیکنن!!!
    5-در حال حاضر ادامه تحصیل میدی ؟؟کنکور دادی؟؟به چه شغلی مشغوولی؟؟؟اگه دوست نداشتی نگو
    6-به ما بگو دوست داری در ساحل در کنار کی دراز بکشی؟؟(مادر معنوی به ما گفت سوالت قشنگه!!! شما حتما جواب بده)
    7-گفتی از ادم هاش خوشم نمی یاد از ادمای کجا منظورت بوود؟؟؟
    8-خوب...ورزش هایی رو که دوست داری بگو...بعد بگو کدوم ورزش ها رو انجام میدی؟؟؟
    9- نظرت رو میخوام راجع این ورزشها بدوونم اگه شناختی نظر بده!!!1-بانجی جامپینگ 2- پینت بال 3- اسکیت اگرسیو4-اسکواش و..البته 5-کیک بوکسینگ
    خوب دوست من زیاد رو سخت افزار اذیتت نمیکنم چون استادی وهمکاری دیگه!!!
    ولی به ما بگو
    1- اینتل یا amdولی شما اگه میگی هیچ کدووم یه کی دیگه رو قشنگ معرفی کن!!!!
    2-یه سیستم بنویس با اولویت های دانلود افلاین(تاکید رو هارد) وپخش فیلم و...100% بی استفاده برای بازی با بودجه 800 -900 تومان...( تا حالا 3تا نوشتی...مثل اینکه برای شما اب خوردنه
    3- کدوم اسکنر؟؟ کدوم پرینتر؟؟ کدووم دوربیندیجیتال؟؟کدوم فلش مموری(راستی تا حالا بهترین تست چی بوده تو تاپیکتون؟؟)
    4-کارت dvbداری؟؟دانلود افلاین تاحالا داشتی؟؟ ماهواره دارین؟؟
    5- اصلا چجوری وصل میشی؟؟ دیال اپ یا adslیا اینترنت ماهواره ای
    6-راستشو بگو چی شد یه دفعه زیاد این جا اومدی؟؟؟همکارهای انجمن ماهواره وdvbرو میشناسی؟؟؟
    خوب یکم فیلم ..اول 1- استاد پاچینو یا رابرت دنیرووووووووو؟؟
    2- شون پن رو میشناسی ؟؟ یه فیلم زیبا ازش بگو اگه شناختی؟؟
    3- براد پیت رو تو کدوم فیلم زیباتر احساس کردی؟؟
    4-هنرپیشه مردو زن مورد علاقتو چه مرد وحتما زن ایرانی وحتما خارجی بگو
    5-از زیباترین فیلم هایی رو نام ببر که دیدی وروت تاثیر داشته؟؟
    8- اغلب اهنگ کدووم خوانندهرو میگوشی؟؟ dj ali رو دوست داری؟؟
    خانوادگی
    1- زنت رو میزنی یا نه؟؟فکر کن الان تواشپز خونه داره غذا میپزه!!!
    گفتی 4تا بچه اگه بشه!!! چرا اینو گفتی ؟؟؟
    مذهبیوسیاسی
    1- نماز میخونی یا نه؟؟
    2- با تلفیق دین با سیاست به این شکل درا ین کشور موافقی؟؟
    3-به نظرت انقلاب چه فواید ومضراتی تا به حال داشته؟؟
    4- دکتر شریعتی رو بیشتر دوست داری؟یااستاد مطهری؟؟
    5-به نظرت زن البرادعی که ایرانیه چقدر از حکومت وقتمون گرفته تا اوضاع انرژی هسته ای رو ردیف کنه؟؟(میدونی که اگه نفت تموم شه پرچم به صاحبالزمان نمی رسه!!!)
    و اما دلیل دوم جون من میدونی اسم اواتارت چیه؟؟؟
    اگه نمیدونی..یه راهنماییی این از مشهوورترین شخصیت های سری بازی های tekkenاست!!!
    تا حالا بازی کردی؟؟ حتما tekken 5رو بازی کن با دوستانت!!!
    اگه اسم اواتارتو گفتی که هیچ اگه نگفتی...من اسمشو میام همین جا میذارم این جا:jin kazama
    خوب سوال اخر برای این صندلی داغ!!! بگو کدوم یک از این افراد رو بیشتر دوست داری!!!
    صندلی سازان وصندلی گردانان:behrooz;سعید رونالدو;wookman

ببخشید دیگه نقد هم هممون بالا نوشتم دیگه دو سه جا پست ندم
    انتقاد که ندارم ولی به افرادی که میان هوار میزنن کمک اگه مریض نبودن همین طور که تا حالا کمک کردی بیشتر کمک کن!!!
    مخلص استاد کازاما ...شب خوش.ممنون
    ممنون از اینکه به سوالات جواب دادی
    Last edited by Zokoo; 18-10-2007 at 10:20.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

سلام
    چرا توي تاپيك نقد زياد ازت نقد نميشه به نظرت دليلش چيه؟
    نمي دونم صندلي داغمون حالش بيشتره

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

سلام

فرض كن كه يكهفته رييس جمهور شدي ...

چه كارهايي ميكردي؟

ممنون

بهروز
    قبلا جواب سوالت را دادم

اگه نباشه جاش خالی می مونه AKASHA178's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

نظرت راجب جهنم چیه و اگه میخوابیدی و بیدار میشدی میدیدی تو جهنمی چیکار میکردی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    بچه بوشهرم

پيش فرض

سلام خدمت استاد مسعود!!!
    حالت چطوره ؟؟ به دو دلیل اومدم این جا پست دادم!!!
    یکی اینکه سخت افزاری هستی ویکی هم اواتارت!!!
    تابستون سخت ازار خیلی اوضاع جالبی داشت!!! همه اومده بودن که سیستم به اون ها معرفی بشه که ارتقا بدن یا برن بخرن!!! یادم نیست اواتارت تابستون چی بود!!! ولی سلام منو حتما به این افراد برسوون 1-استاد بزرگ gabanaو جنابactrosو virjil انصافا من که از کمک هاشون به افراد کیف کردم و خیلی علاقم به سخت افزار زیادتر شد!!! مخصوصا وقتی که gabanaبحثش با فردی مثل یادم نیست ni-no یاni-neبالا گرفته بوود وهردوشون هم خیلی اطلاعات بالایی داشتند...تو ی یه تاپیکی برای کمک خرید سیستم بودش!!! من که واقعا کیف کردم تااخرشو خوندم..مثل اینکه gabanaاخرش موفق تر شده بوود. یه گاف از نوع رم تونست ازش بگیره ولی توپاور نتونست!!!!
    شما هم که دیگه تو سخت افزار عالی هستی ...من چند تاپیک از شما رو قبلا خوندم... خیلی خوب بودن ولی نمیدوونم که چرا اشناییی با سخت افزار کامپیوتر ناتموم موند!!! تا چند صفحه نوشته بودی ...
    اما سوال برای شما که همکارسخت افزار هستید؟؟؟!!!
    1- میدونستی تو تاپیک سخت افزار سنت بالای 30 میخوره؟؟ جدی گفتم !!! وقتی عکس عروسک هات رو توی تاپیک نمیدونم چی بود...تودی وعروسک ها... دیدم کف کردم ..فکر کردم اشتباه گرفتم!!!
    2- اوون عروسک ها ماله چند سالگی شما بودند؟؟؟ الان که دم دست نبودن که عکس بگیری بعد upکنی؟؟
    3-منظور از اینکه میگن بافر هارد اینقدر...باس رم چیه؟؟ایا اونها واحدی برای اندازهگیری چیزی هستند مثلا همین بافر؟؟
    4-ddr1 , ddr2رو برای ما توضیح بده وبگو چی شد که دیگه تعداد زیادی از مادر بورد ها ddr1رو ساپورت نمیکنن!!!
    5-در حال حاضر ادامه تحصیل میدی ؟؟کنکور دادی؟؟به چه شغلی مشغوولی؟؟؟اگه دوست نداشتی نگو
    6-به ما بگو دوست داری در ساحل در کنار کی دراز بکشی؟؟(مادر معنوی به ما گفت سوالت قشنگه!!! شما حتما جواب بده)
    9- نظرت رو میخوام راجع این ورزشها بدوونم اگه شناختی نظر بده!!!1-بانجی جامپینگ 2- پینت بال 3- اسکیت اگرسیو4-اسکواش و..البته 5-کیک بوکسینگ
    ولی به ما بگو
    2-یه سیستم بنویس با اولویت های دانلود افلاین(تاکید رو هارد) وپخش فیلم و...100% بی استفاده برای بازی با بودجه 800 -900 تومان...( تا حالا 3تا نوشتی...مثل اینکه برای شما اب خوردنه
    3- کدوم اسکنر؟؟ کدوم پرینتر؟؟ کدووم دوربیندیجیتال؟؟کدوم فلش مموری(راستی تا حالا بهترین تست چی بوده تو تاپیکتون؟؟)
    6-راستشو بگو چی شد یه دفعه زیاد این جا اومدی؟؟؟همکارهای انجمن ماهواره وdvbرو میشناسی؟؟؟
    خوب یکم فیلم ..اول 1- استاد پاچینو یا رابرت دنیرووووووووو؟؟
    خانوادگی
    مذهبیوسیاسی
    1- نماز میخونی یا نه؟؟
    5-به نظرت زن البرادعی که ایرانیه چقدر از حکومت وقتمون گرفته تا اوضاع انرژی هسته ای رو ردیف کنه؟؟(میدونی که اگه نفت تموم شه پرچم به صاحبالزمان نمی رسه!!!)
    اگه نمیدونی..یه راهنماییی این از مشهوورترین شخصیت های سری بازی های tekkenاست!!!
    تا حالا بازی کردی؟؟ حتما tekken 5رو بازی کن با دوستانت!!!
    اگه اسم اواتارتو گفتی که هیچ اگه نگفتی...من اسمشو میام همین جا میذارم این جا:
    خوب سوال اخر برای این صندلی داغ!!! بگو کدوم یک از این افراد رو بیشتر دوست داری!!!

ببخشید دیگه نقد هم هممون بالا نوشتم دیگه دو سه جا پست ندم
    انتقاد که ندارم ولی به افرادی که میان هوار میزنن کمک اگه مریض نبودن همین طور که تا حالا کمک کردی بیشتر کمک کن!!!
    مخلص استاد کازاما ...شب خوش.ممنون
    سلام عزيز
    آشنايي با سخت افزار را زده بودم براي اينكه كساني كه آشنايي ندارند با شكل يا نمي دونند به زبان ساده بگم البته نكته هاي ريزي هم داخلش بود و مطلب بعديم هم درباره هارد هست شرمنده وقت نمي كنم بنويسمش
    اما سعي مي كنم تا آخر هفته ديگه تمومش كنم فقط بايد بنويسمش

نه نمي دونستم من 20 سالم هست
    حالا اومدي تابلومون كني نه من اونها رو همين جوري دادم من عروسك ندارم عكسهاي توي كامپيوترم بود

عروسك ندارم اونها هم توي كامپيوترم بودند مي خواهي چندتا عروسك برات آپلود كنم

خوب منظورتو نگرفتم اما بله واحد دارد مثلا باس سرعت روي MHZ هست و بافر هم كه يك حافظه هست به مگابايت

سرعت بالا ولتاژ كم دماي پايينتر توانستند به سرعتهاي بالاتري نسبت به DDR1 برسند باس بالاتر توي آموزش سخت افزار درباره رم جدول را بخون با دقت ببين چه تغييري بين DDR1 و DDR2 مي بيني بايد نسخه PDF را بگيري

در حاله حاضر توي اينترنتم صبح تا شب ادامه تحصيل نمي دهم شغلي هم ندارم و مشغول نيستم و به فكر سربازي هستم 18 آبان اعذام هستم و مشخص نيست كجا بروم

كنار يكي از جنس مادر معنوي

شيراز

ولی به ما بگو
    من اينتل خوشم مي آيد البته هر دو خوب هستند و قدرتهاي زيادي دارند هر دفعه هم با هم كل مي ندازند اگر AMD نبود اينتل يه اينجاها نمي رسيد و بلعكس

قبلا گفتم چند صفحه قبل الان هيچ فعاليتي ندارم

اصلا نمي دونم چي هستند فقط بوكس خيلي باحاله اسكيت هم دخترونست ولي باحاله خوشم مياد

مادربرد ASUS و MSI با چيپست P35‌زير 250 تومان
    CPU هم E6420 حدود 180 بايد باشد
    RAM هم 2 گيگ OCZ Gold حدود 120 هست Corsair هم همين قيمت هست
    Graphic هم 8500GT برد مادربرد ASUS يا MSI حدود 90 تا 95 هست 256 مگابايت
    هارد هم وسترن 750 گيگابايت البته براي فيلم زود پر مي شود
    كارت رسيور SKYStar2 تايواني باشد حداقل اگر اصلش گيرت بياد كه عالي هست فكر كنم هلندي يا الماني باشد حدود 50 تا 60 هست تايوانيش
    كيس گرين 50 تومان پاور گرين 580B eps حدود 70 هست
    مودم گيگابايت البته اگر Aztech گيرت بياد عالي هست
    موس و كسبورد هم A4tech مدلهاي خوبي دارد و زيبا
    اسپيكر هم EDIfire يا Creative
    مانيتور هم CRT Samsung Magic Green 1795 حدود 120 هست
    با چيزهاي جانبي يك 950 توماني مي شود اشكالي كه ندارد اما سيستم خوبي هست فقط براي بازي بايد 50 تومان بايد روي گرافيكش بگذاري البته اگر بازي خور باشي حداقل بايد 8600GTS بگيري كه از 170 شروع مي شود قيمتهارو دقيق نمي دونم
    اگر خواستي سيستم بگيري بودجت را دقيق بگو تا برات خوب حساب كنم
    مثلا مي تونم CPU‌را E2160‌بگذارم CPU خيلي خوبي هست دوهسته اي قيمتش حداقل 100 تومان فرق دارد كارايشم خيلي عالي هست

اسكنر HP بترتيب CANON و SAMSUNG‌را قبول دارم پرينتر هم به همون ترتيب
    دوربين را فقط CANON پيشنهاد مي دهم
    فلش مموري را OCZ Rally 2 الان هست چيزه توپيه Corsair هست اونهم عاليه JetFlash هست اونهم تستش را بچه ها گذاشتند خوبه
    كدوم تست را مي گوييد هر تستي فرق مي كند
    بازديد كننده الان 3Dmark زياد هست با PCwizard

نه نه بله

ADSL وصل مي شوم

كجا منظورته؟ بله سينا رو مي شناسم چندبار آمديم سر قرار بچه هاي شيرازي فقط در همين حد

خوب یکم فیلم
    ..اول 1- استاد پاچینو یا رابرت دنیرووووووووو؟؟
    رابرت را به قيافه فكر كنم بشناسم اما با آلپاچينو خيلي حال مي كنم مخصوصا فيلم وكيل مدافع شيطان خيلي حال داد

آشناست نه نمي شناسم من به اسم زياد نمي شناسم قيافه

همش خوشكل هست نمي دونم دقت نكردم توي خانوم و آقاي اسميت شايد

ايراني: مرد- امين حيايي زن- زياد برام جالب نيستند لوس هستند بعضيهاشون اما مهناز افشار هديه تهراني
    خارجي: مرد- كيانونريوز- آلپاچينو- ديكاپريو زياد هستند زن- شارن استون فكر كنم چارليز استون هم باشد اسمش رو درست نمي دونم آنجولينا گولي نيكول كيدمن

تايتانيك راستش چيزي روي من تاثير نداره يك حالت خنثي هستم اين فيلم رو نمي دونم چرا روي من تاثير گذاشت شايد سنم كم بوده ولي اگر فيلم مزخرفي بود اينهمه فروش نمي كرد ايراني ها هم كه دنباله يك چيزي هستند نديد هستند حالا مي گي تايتانيك انگار چي داشت از اون بدترش توي فيلمهاي ديگه هست ديگه از SIN كه بازيگرهاشونم بهترين بودند كه نبود و...

خانوادگی
    ديجي علي رو دوست دارم ولي زياد گوش نمي گيرم
    خارجي قبلا هم گفتم Evanescence TATU Enrique
    ايراني هم هركسي صداش و تن صدا دارد گوش مي دهم

خانوادگي
    نه مگه درد دارم
    خوب بچه كه بدنيا بياد بايد به فكر آيندش بود ببينهم مي تونم 4 تا بچه را بزرگ كنم دوست ندارم همينجوري بي فكر فقط بخاطر اينكه فرض كن بچه دوست دارم بچه بيارم مثل قديمها كه تيم فوتبال مي ساختند و امروز جامعه دارد جواد مي دهد به دوتاش راضيم بيشتر نمي خواهم

1- نماز میخونی یا نه؟؟
    تا چند ماه پيش آره

نه ببين دين اسلام نمي تواند براي يك يهودي تصميم بگيرد يا براي يك كافر زياد نمي تونم بگم چون خودت مي دوني

توي جامعه نگاه كن ببين چگونه هست و نيازي نداري به جواب من يك سر به پايين شهر تهران بزن

دكتر شريعتي يك بار در يك جا گفت شما خجالت نمي كشيد روي آتش مي پريد
    و استاد مطهري را نمي شناسم يعني نمي دونم فكرش چي بود
    هر چه كه بود گذشت و تاريخ در حال نوشتن هست

صاحب الزمان !!!
    دين هر كدام اعتقاد به ظهور پيامبرش دارد رهبرش چرا؟
    مي دونستي زرتشت ظهور مي كند
    مي دونستي موسي به اسم مسيح ظهوري دوباره مي كند
    مي دونستي مسيح دوباره ظهور مي كند
    مي دونستي فرقه اسماعيليه پسر امام جعفر ظهور مي كند
    و دينهاي ديگر همنجور
    بشين اگر مسلمان هستي كتابت را بخوان مثل بچه آدم
    نه اما بازي teken 5 هست من بازيش را نكردم راستي براي PC هم هست Teken 5

همشون را دوست دارم اما به بهروز نزديكترم

ممنون بابت سوالهايت

بازم سوال مي خواهم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •