تایید میشه سرعت دانلود شبانه دوباره 30 کیلوبایت شده فقط 7 روز دیگه از اشتراکم مونده دیگه تمدید نمیکنم
تایید میشه سرعت دانلود شبانه دوباره 30 کیلوبایت شده فقط 7 روز دیگه از اشتراکم مونده دیگه تمدید نمیکنم
پشتیبانی با کمال پر رویی میگه شبانه همینه 30 کیلوبایت 6 مگ مشهد![]()
برای من دیشب سرعت شبانه خوب بود البته چند شب دانلود نداشتم نمیدونم ربطی داره یا نه!
اقا تایید میشه سرویس 2 مگ رو 30 بود،تف به ذات هر چی دزده،چیزی به رهایی نمانده![]()
سلام --![]()
![]()
سرعت شبانه برگشته به حالت اولش برای من!!
تا دو روز پیش وضعیت اسفناک بود: سرعت شبانه 30KB/s و دانلود حداکثر 500 مگابایت
ولی دو شبه دانلود مثل قبل عید شده: سرعت شبانه 110KB/s و دانلود 1700 مگابایت
امیدوارم همینطور بمونه![]()
بخدا من سرعت دانلود نمیخوام فقط پیج باز کردنم درست بشه کافیه...دایم پینگ lost دارم
مدیر وب سایت easytrading.ir
آقا منکه از صبانت کوچ کردم به پارس با سرویس 256 دیشب 3/5 گیگ دانلود کردم.کرک و پرم ریخت بخدا.
منم بعد از دو شب که دانلود نداشتم دیشب اومدم دانلود کنم دیدم سرعت روی 30 کیلوبایت هست صبانت داره محدودیت دانلود شبانه را بصورت گردشی اجرا میکنه چند شب دانلود نرمال و چندشب سرعت 30 کیلو هست و این گردش در استانهای مختلف نوبتی هست
متاسفانه یک خبر بد دارم امروز زنگ زدم نمایندگی صبانت مشهد گفت با توجه به افزایش یوزر در مشهد سیاست جدید شرکت اینه که تمام سرویس ها رو در ساعات شبانه روی حالت 512 نامحدود قرار بدن که سرعتی بین 30 تا 70 کیلوبایته![]()
ما هم مجبور نیستیم که حتما از صبانت سرویس بگیریم میریم از شرکتها دیگه اینترنت میگیریم مثل پارس انلاین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)