داداش منو مجبور نکنین آخه بعضیا گناه دارن![]()
حالا ببینید ترفند شما یا ترفند من![]()
این از دانلود پریشب :
دیشب هم متاسفانه خونه نبودم .![]()
داداش منو مجبور نکنین آخه بعضیا گناه دارن![]()
حالا ببینید ترفند شما یا ترفند من![]()
این از دانلود پریشب :
دیشب هم متاسفانه خونه نبودم .![]()
تو متن توافقنامه من امروز خوندم اومده بود که سرویس 128 رو بین 8 نفر Share کنید بصورت نامحدود که با مخالفت هایی روبرو شده بود
هنوز تصمیم قاطعی در این زمینه نمیتونن بگیرن فقط در حد حرف هست که میگن باید بهش عمل بشه و اگر نشه برخورد خواهیم کرد ...، نمونش تو صنعت ساخت خودرو میبینیم که سال هاست میگن پراید رو دیگه نمره نمیکنیم بخاطر مسائل امنیتی و کیسه هوا این جور چیزها ولی کو ... این که اینترنته و شد شد نشد هم نشد
البته فکر میکنم اسم اون نرم افزار که با Ie سرعت رو زیاد میکرد این نبود (اسمش یادم نیست. )
cheat engine نرم افزار کد تقلب بازیهاست.
ولی این نرم افزار که اموزش ویدیوییش هم با ie اموزش داده شده فکر میکنم کار idm رو انجام میده. یعنی فایل رو به قطعات مختلف مثلا 8 تایی تقسیم میکنه که سرعت دانلود بیشتر میشه.
(البته دقیق نیمدونم. خودم تستش نکردم. )
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:13 PM ----------
شنبه یکی از این مدیران نظارت فناوری اطلاعات کشور مهمان یکی از برنامه های تلویزیون بود.
کاملا این طرح رو تشریح کرد.
میگفت اینجوری نیست که حتما باید سرویس های حجمی برداشته بشه. isp ها باید سرویس بدون محدودیت حجم داشته باشن. بعد میتونن سرویس های حجمی دیگه هم داشته باشن.
یعنی هم بدون محدودیت عرضه بشه. هم سرویس حجمی . که مردم هر کدوم رو دوست دارن انتخاب کنن (نتیجه سرعت اینترنت بدون محدودیت هم که مشخصه. )
در مورد سرویس ها هم گفت که میشه بین 10 نفر share کنن.
لطفا گول اخبار تلویزیون رو نخورین.
Last edited by danialsalehi; 06-09-2011 at 22:20.
حالا چیکار کنیم؟!!!!
بریم قرار داد رو تمدید کنیم یا صبر کنیم این محدودیت حجم رو وردارن؟؟؟
نه داداش ما که به هیچکدوم از حرفای این قوم اعتماد نمیکنیم.فقط قصدم اطلاع رسانی بود،به قوله رفیقمون قضیه اینترنت هم مثله همون پراید میمونه![]()
دقیقا
اینم میره HEX و اینا رو دستکاری میکنه
بعد اینکه فقط هم روی دانلود منیجر IE تست شده و جواب داده
این برنامهه تو سایت آشیانه بود
[QUOTE]
این نرم افزار به ظاهر سرعت دانلود رو بالا میبره ولی در اصل همون سرعت قبلی هست
من خودم نمونه هایی رو قبلاً تست کرده بودم ، مثل سرعت تا 300 میرفت ولی الکی بود و فقط بالا نشون میداد
دقیقاًاینم میره HEX و اینا رو دستکاری میکنه
از این ترفندا به ماهم یاد بدین نقدی حساب میکنیم فقط بازار سیا راه نندازین حوصله بحث و جدل ندارم![]()
این نرم افزار چیت که فقط رو ie جواب میده مزخرفی بیش نیست سرعت دانلود رو به صورت فیک تا ا مگ و بالاتر میبره ولی تایمر کندتر حرکت میکنه سرعت تغییر نمیکنه![]()
تا 7 فری شده پارس؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)