داداش من سه روزه کلا اینترنت ندارم !!!
داداش من سه روزه کلا اینترنت ندارم !!!
سلام
دوستان نمیشه درخواست کرد سرعت آپلود را ببرند بالاتر؟
سرعت آپلود من الان 512 Kb/s هست که باید حدود 60 KB/s آپلود کنه ولی حدود 30 KB/s هست و اذیتم میکنه.
سپاس![]()
Last edited by M.Sadegh.M; 05-07-2015 at 10:07.
اینترنت من هم 10 مگ شد (dlc). ولی سرعتش فرقی نکرده به هر حال از مخابرات ممنونم فقط امیدوارم پهنای باند کم نیاره و شبانه را حذف یا محدود نکنه.
![]()
Last edited by Mr.Aras; 05-07-2015 at 12:18.
طرح شما کمپین هست یا حرفه ایی ؟
دو شب نشستم تست کردم تو رایگانش چه مودمو سر ساعت 2 خاموش روشن کنی چه نکنی بیشتر از 1 درصد کم میکنه مثلا 1 گیگ دانلود زدم بعد به جای اینکه 10 مگ کم کنه 14 یا 15 مگ کم میکنه حرف میزنید درست عمل کنید بهش دوستان مخابراتی، البته شک دارم بخونن اینجارو! موفق باشید
به ازای هر یک گیگ 35 مگ کم میکنه
من که تو این 4 شب تا الان 55 گیگ دانلود داشتم
که البته تموم شد دانلودام دیگه تا فیلم جدید نیاد هیچی نمیخوام![]()
نه داداشم 10 مگ واست باز نشده اگه باز بود الان به جای 1.58 میزد 10 یا 9.5 این حرفا هنوز بازش نکردن ولی امیدوارم واس شمام باز بشه
خداییش روزاش که از حجم کم میکنه هم سرعتشو ادم دوس داره همه چی مثه فشنگ باز میشه.
شبام که ماشالله دانلودش عالیه من هر چی میخواستم گرفتم رفففت تا 1 ماه دیگه![]()
تو چند تا پستا خوندم بچه ها میگن واسه استفاده از شبانه مودم رو خاموش روشن کنید ولی من از یه سال پیش تا الان هیچوقت این کار رو نکردم و خودش به ازای هر 1 گیگ شبانه ازم 35 مگ کم میکنه
یعنی میزنه 1 گیگ بارگیری مصرف شده 35 مک بارگیری حساب شده![]()
کمپین هست.
چرا پورتش باز شده. تو مودم مشخصه قبلا 2 بود الان شده 10 ولی انتظار 10 مگ هم نداشتم، چون طرحم کمپین 2 مگ هست. ولی انتظار داشتم دیگه خود 2 مگ را بهم بده که نداد.
اینم اضافه کنم یه اکانت زرین هم دارم طبق چیزی که مخابرات گفته زرین باید تا 5 مگ باز باشه ولی اون هم سرعتش از این بالاتر نمیره.
یه اکانت طرح حرفه ای هم دارم، نمیدونم با این اوضاع فعالش کنم جواب میده یا 17 تومن را حروم می کنم.
Last edited by Mr.Aras; 06-07-2015 at 08:44.
اکانت کمپین 2 مگ هست و لی سرعت تا 3 مگ هم باز هست یعنی حدود 384 کیلوبایت سرعت .... حالا خط شما 10 مگ باز هست .. ولی از لحاظ اکانتینگ سرعت بین 2 تا 3 مگ محدود هست ..... شما باید طرح 10 مگ را بگیرید تا سرعت برای شما باز شود .... سرعت 10 مگ هم با توجه به شانست بین 1 تا 10 مگ متغییر هست ..پس انتظار سرعت 10 مگ را تمامی ساعات نداشته باش (مقلا من خودم کمپین 2 مگ دارم سرعتم روی 400 ثابته ولی اکانت 10 مگ هم دارم بیشتر وقتا زیر 200 کیلو بایت سرعت هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)