تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1069 از 1291 اولاول ... 6956996910191059106510661067106810691070107110721073107911191169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,681 به 10,690 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسی آرمین جان، پس شما بیشتر ایرانسل رو پیشنهاد میکنید
    البته جایی که من معمولا هستم یه جا فقط مبین نت هست و ایرانسل نداره
    در کل آره دوست عزیز...
    ایرانسل رو پیشنهاد می کنم...
    اما خب باید همه شرایط رو با هم در نظر گرفت...

مثلاً وقتی ایرانسل تو منطقه ی ما کیفیت و سرعت خوبی نداره، حالا هر چقدر هم که پشتیبانیش قوی باشه...
    هر چقدر هم که قیمتش پایین باشه...
    هر چقدر هم که هدیه و جشنواره بذاره...
    بازم به درد من نمی خوره...
    چون شرط اولیه که کیفیت و سرعت هست رو تو منطقه ی ما نداره...

اما من درست متوجه منظورتون نشدم...
    یعنی جایی که هستید تو نقشه ی ایرانسل کلاً پشتیبانی نمیشه و سبز نیست؟
    اگه این طوره و ADSL هم هیچ جوره نمی تونید تهیه کنید، خب شما یه جورایی مجبور میشید برید سمت مبین نت...
    البته رایتل و اینا رو نمی دونم چه جوریاست ها...
    شاید واسه شما بهتر جواب بده...

2. این کاربر از armin100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

در کل آره دوست عزیز...
    ایرانسل رو پیشنهاد می کنم...
    اما خب باید همه شرایط رو با هم در نظر گرفت...

مثلاً وقتی ایرانسل تو منطقه ی ما کیفیت و سرعت خوبی نداره، حالا هر چقدر هم که پشتیبانیش قوی باشه...
    هر چقدر هم که قیمتش پایین باشه...
    هر چقدر هم که هدیه و جشنواره بذاره...
    بازم به درد من نمی خوره...
    چون شرط اولیه که کیفیت و سرعت هست رو تو منطقه ی ما نداره...

اما من درست متوجه منظورتون نشدم...
    یعنی جایی که هستید تو نقشه ی ایرانسل کلاً پشتیبانی نمیشه و سبز نیست؟
    اگه این طوره و ADSL هم هیچ جوره نمی تونید تهیه کنید، خب شما یه جورایی مجبور میشید برید سمت مبین نت...
    البته رایتل و اینا رو نمی دونم چه جوریاست ها...
    شاید واسه شما بهتر جواب بده...
    درسته

بله کلا وایمکس ایرانسل تو خراسان جنوبی نیست، فقط مبین نت در بیرجند هست

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

میخواستم برا جایی یه مودم وایمکس خالی بگیرم (کامپیوتر نیستش اونجا) بعدش همه که اونجا میرن بتونن با موبایل به اینترنت وصل بشن

همچین چیزی میشه ؟ یا حتما باید کامپیوتر هم باشه ؟
    Last edited by light; 29-03-2014 at 12:40.

5. این کاربر از light بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

میخواستم برا جایی یه مودم وایمکس خالی بگیرم (کامپیوتر نیستش اونجا) بعدش همه که اونجا میرن بتونن با موبایل به اینترنت وصل بشن

همچین چیزی میشه ؟ یا حتما باید کامپیوتر هم باشه ؟
    نه کامپیوتر لازم نیست فقط قبلش یوزر و پسورد رو تو خود مودم ذخیره کن با کامپیوتر !

7. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

دوستان من چند وقته پینگم خیلی loss داره ! واقعا اذیت کننده است راهی هست براش؟

آخر فروم باز light's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

نه کامپیوتر لازم نیست فقط قبلش یوزر و پسورد رو تو خود مودم ذخیره کن با کامپیوتر !
    پس برم یه مودم با اکانت 1ساله بگیرم و با کامپیوتر یوزر پسوورد رو ذخیره کنم و ببرم جایی که کامپیوتر نیست بندازم ؟
    بعد تو گوشی آی پی اینا نمیخواد بهش بدیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

پس برم یه مودم با اکانت 1ساله بگیرم و با کامپیوتر یوزر پسوورد رو ذخیره کنم و ببرم جایی که کامپیوتر نیست بندازم ؟
    بعد تو گوشی آی پی اینا نمیخواد بهش بدیم ؟
    برای تنظیمات مودم حتی به کامپیوتر هم نیازی ندارین. با یه گوشی یا تبلت هم براحتی می تونین از طریق وای فای به اون وصل شین و تنظیمات اونو تغییر بدین و یوزر و نیم و پسوورد رو وارد کنین. از این جهت هیچ تفاوتی نیست که شما با رایانه به مودم وصل میشین یا با گوشی یا تبلت چون تنظیمات مودم در یه مرورگر اینترنتی بارگذاری میشه.

11. این کاربر از NetizeN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    نشستم یکم صحبت های دوستان رو گوش دادم.
    واقعا پشیمون شدم :|
    دیروز 2 مگ.نامحدود ثبت نام کردم. اما این چیزایی که میگید واقعا تن آدمو به لرزه درمیاره
    حالا به طور کلی نظرتون در رابطه با وایمکس چیه. مشکل آنتن دهی که ندارم چون دکل فرستندش قشنگ.سر کوچمونه. یه طورایی با خونمون دید مستقیم داره.
    این مشکلات و خط مشی مسخرش هنوز پابرجاست؟ روشی داره که بشه دورش زد؟ مدیر بخش به فرمولی گفته بود.....

قبل از این من Adsl مخابرات اصفهان رو داشتم. واقعا ازش ناراضی بودم. جدیدا که سرعتش بین 10 تا 40 متغیر شذه بود(یعنی الانم.همین طوره)
    با اینکه مصرف نداشتم اما ازم حجم کم میکرد. مثلا شده بود طی 20 روز بدون اینکه شارژ روزی قبض رو.به حساب بیارم مجبور میشدم 150 تومن بسلفم(پرینت گرفتم از حسابم) واسه همین گذاشتمش کنار و.رفتم.وایمکس گرفتم.

حالا با توجه به اینکه Adsl اینجوری بوده. به صرفه هست داشتن وایمکس؟

سوال بالا رو که 3-4 بار پرسیدم. حال کار نداریم.
    آقا دیروز که ثبت نام کردم.ازم.شماره گرفت واسه ثبت نام. گفت طرفا 9 شب یا 11 صب فردا برات اس ام اس میاد. یوزر و پس داخلشه. اونو برام بفرست واسه کانفیگ دستگات(نمیدونم چه اسراری داشت حتما خودش کانفیگ کنه). اما.هنوز هیچ اس ام اسی برام نیومده. زنگ زدم گفت سرعت پایینه :| تا 1 ردیف میشه. چیکار کنم؟ راهی برای پیگیری هست؟

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام
    نشستم یکم صحبت های دوستان رو گوش دادم.
    واقعا پشیمون شدم :|
    دیروز 2 مگ.نامحدود ثبت نام کردم. اما این چیزایی که میگید واقعا تن آدمو به لرزه درمیاره
    حالا به طور کلی نظرتون در رابطه با وایمکس چیه. مشکل آنتن دهی که ندارم چون دکل فرستندش قشنگ.سر کوچمونه. یه طورایی با خونمون دید مستقیم داره.
    این مشکلات و خط مشی مسخرش هنوز پابرجاست؟ روشی داره که بشه دورش زد؟ مدیر بخش به فرمولی گفته بود.....

قبل از این من Adsl مخابرات اصفهان رو داشتم. واقعا ازش ناراضی بودم. جدیدا که سرعتش بین 10 تا 40 متغیر شذه بود(یعنی الانم.همین طوره)
    با اینکه مصرف نداشتم اما ازم حجم کم میکرد. مثلا شده بود طی 20 روز بدون اینکه شارژ روزی قبض رو.به حساب بیارم مجبور میشدم 150 تومن بسلفم(پرینت گرفتم از حسابم) واسه همین گذاشتمش کنار و.رفتم.وایمکس گرفتم.

حالا با توجه به اینکه Adsl اینجوری بوده. به صرفه هست داشتن وایمکس؟

سوال بالا رو که 3-4 بار پرسیدم. حال کار نداریم.
    آقا دیروز که ثبت نام کردم.ازم.شماره گرفت واسه ثبت نام. گفت طرفا 9 شب یا 11 صب فردا برات اس ام اس میاد. یوزر و پس داخلشه. اونو برام بفرست واسه کانفیگ دستگات(نمیدونم چه اسراری داشت حتما خودش کانفیگ کنه). اما.هنوز هیچ اس ام اسی برام نیومده. زنگ زدم گفت سرعت پایینه :| تا 1 ردیف میشه. چیکار کنم؟ راهی برای پیگیری هست؟

سلام

چرا پشیمون عزیز؟؟/؟؟

ببین ایرانسل هم خوب داره هم بد (خوب و بدش هم به شانس و اینا ربطی نداره ) به دکل منطقه - ترافیک بالا یا پایین دکل منطقتون ربط داره

من تا همین الانش هم اصلا مشکل خط مشی نداشتم دانلود هم خیلی میکنم خودم 2مگ نامحدود دارم 250 گیگ هم دانلود داشتم و هیچ اخطاری هم دریافت نکردم
    این اخطار فکر میکنم به شهر و استان بستگی داره مخصوصا تهران

وایمکس ایرانسل خوبه مشکلی نداره

فقط سرعت قانونی ارائه میده یعنی برای 2مگ شما 260 کیلوبایت سرعت میده و مثل ADSL پهنای باند شما رو بیشتر از سرویس درخواستی نمیبنده

کانفیگ هم بزار خودشون انجام بدن دوست عزیز که فرداش اگه مشکلی چیزی بود هی نگن خودت انجام دادی به ما مربوط نیست ( بهانه دستشون نده)

اون SMS هم برات میاد اگه خیلی دیر شد و نفرستادن به همون 707 زنگ بزن تا شماره رو بهت بدن

14. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عجب...
    ایشالله که ناحیه ما خوبه.

سرعت قانونی؟ نمیخوام! از سرعتم کم نکنه. نمیخوام بیشترش کنه! الان مثلا با مخابرات 2 مگ دارم(البته معلوم نیست چنده. خودشون رو هرچی میخوان میبندن) سرعت دانلودم رو 32ــــه!!!!

حالا فلن منتظرم. زنگ زدم به طرف گفتم نیومد اس ام اس. گفت سرعت پاییینه. تا 1 ردیف میشه. الان 3 شده و هنوز ردیف نشده. فلن تا 4 صبر میکنم. نشد حضوری میرم و به 707 زنگ میزنم. ممنون از راهنمایی

ویرایششششششششش: ساعت 5 اس ام اسش اومد. ساعت 6 رفتم گرفتم مودم رو. تا الان که عالی بوده.
    پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 حداقل 225 میلی ثانیه.
    پینگ سایت ایرانسل 75.

تست اسپیدتست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by zerzerous; 30-03-2014 at 19:19.

16. این کاربر از zerzerous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •