حتی بعد از این افت سرعت اخیر؟
512 هم تا یک هفته پیش 200 بود
روزانش چنده؟![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
حتی بعد از این افت سرعت اخیر؟
512 هم تا یک هفته پیش 200 بود
روزانش چنده؟![]()
بله روزانش هم 200
tapatalk
با سلام
خواهش می کنیم به این موضوع توجه ویژه ای کنید و هر کس در حد توان منو راهنمایی کنه
بنده نزدیک به 8سال است که در منطقه قیرو کارزین -شهر کارزین (از شهرستان های استان فارس)دریک کافی نت به عنوان مسئول کافی نت مشغو ل به کار هستم تقریبا 3-4سالی هست که بدیل نحوه خدمات دهی به مشتریان در زیمنه خدمات کامپیوتری و خدمات اینترنتی توانسته ایم که رضایت عموم شهروندان را به خود جلب کنیم - درهمین راستا از یک سال قبل مغاز ه را گترش دادیم تجهیزات و امکاناتی دیگری نیز به ان اظافه کرده ایم اما آنچه که مهم است بحث اینترنت پر سرعت شهرستان و بخصو شهر ما (کارزین )می باشد که مردم از دست آن گلایه و شکایتهای فراوانی دارند -این مسئله که به طور کلی یکی از مسائل مهم و حیاتی برای این شهر به شمار می رود بنده را براین داشته که جهت دریافت نمتیندگی از شرکت های ارائه دهنده اینترنت پر سرعت برای شهرستان یا شهر اقدام کنم - اما مسئله اینجاست که من نمی دانم از کجا و چگونه شروع کنم - لذا از کلیهه رفقا خواهشمندم که بنده را راهنمایی کنند که ((من برای راهاندازی وسرویس دهی اینترنت پر سرعت در منطقه خودم باید چیکار کنم و از کجا شروع کنم ))لازم به ذکر است که بگویم در اینجا فقط اسیا تک داره اینترنت ارائه می ده که اونم به شکل فجیع داره خدمات دهی می کنه که داد مردم رو در آورده
ضمنا بنده -دنبال اینم که اینترنت را از شاتل و یا صبانت برای شهرستان بیاورم --لطفا از صفر راهنماییم کنید
بروید اینجا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزنید اون قسمت پذیرش نمایندگی فعال ، توضیح داده است.
ضمن تشکر از پسخ شما
متاسفانه ظاهرا برای همه شهرستانهای استان فارس برنامعه توسعه دارند الا شهرستان قیرو کارزین - نمی دنم چاره چیست
راستی حالا بنا بر این می زارم که شرکت نمایندگی بده کسی می دونه چه کارایی باید کرد ؟
اینترنت 2020 شب باید حتما خاموش و روشن کنیم مودم رو؟؟؟
خیر،نیاز نیست خودش اتوماتیک محاسبه میکنه ولی اگر خاموش روشن کنید ، بهتر و مطمئن تر هست.
اگر خاموش و روشن کنم سرعتم 1/3 میشه
اگر خاموش نکنم خیلی عالیه اخه![]()
دوستان مواظب باشید بیست نت حجم ها رو به شکل موزیانه دستکاری میکنه
هر شب مصرفتون رو چک کنید
خاموش و روشن بکنیم یا نه؟
کسی امتحان نکرده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)