ممنون عزیز ، در مورد jab باید بگم کارت گرافیک بالاتری هم داره. ATI
حالا کسی هست که در مورد Dell اطلاعاتی به من بده؟
تو رینج قیمت 1.400 چه مدل دلی خوبه؟
من بابل زندگی میکنم ، سمت شمال چه گارانتی بهتره؟ آساک یا آریس کدوم بهتره؟
ممنون عزیز ، در مورد jab باید بگم کارت گرافیک بالاتری هم داره. ATI
حالا کسی هست که در مورد Dell اطلاعاتی به من بده؟
تو رینج قیمت 1.400 چه مدل دلی خوبه؟
من بابل زندگی میکنم ، سمت شمال چه گارانتی بهتره؟ آساک یا آریس کدوم بهتره؟
کسی در مورد این مدل نظری داره:
Sony SR 490 PDP
CPU 2.8
Cash 6 Mb
Ram 4 GB
HDD 320
13.3
1,780,000 رایان تضمین
در مقایسه با این مدل چه نظری دارید؟
Dell Studio 1340
CPU 2.66
Cash 6 Mb
Ram 4 GB
HDD 500
13.1
1,410,000 امرتات
سبکی و کانفیگ بالا برام مهم است.
جواب ما ورهم بدين
SR از نظر سبکی و کیفیت ساخت و کانفیگ بهتره. اگر گرافیکش 4570 است، DELL در برابرش هیچ حرفی برای گفتن نداره جز اینکه: "من ارزونترم"
در مورد سری nw باید بگم که در ایران کانفیگ هایی که و جود داره همه ارزون قیمت هستن از طرفی هم کیفیت و کاراییشون نسبت به نوت بوک های هم قیمت از دیگر برند ها مقداری کمتره.
برای نوت بوک های حدود 1 میلیون تومان شرکت هایی مثل lenovo و acer نوت بوک های خوب و با امکانات مناسبی ارائه می کنن.
در مورد نوت بوک های سری dv6 و dv7 هم در کل نوت بوک های خوبی هستن. سری dv7 به نظرم بزرگ و سنگین هست ولی اگر با وزنش مشکل نداری خوبه اما در این محدوده سری ar از سونی هم هست که 17 اینچ و هم وزن dv7 هست اما کیفیتی به مراتب بالاتری داره مخصوصا اینکه LCD بی نظیری داره.اگر وزن دستگاه برات اهمیت نداره سری ar از سونی که البته دیگه تولید نمی شه ولی در بازار هست بهترین انتخاب هست.
اگر هم وزن دستگاه برات مهمه همون lenovo که معرفی کردم انتخاب خوبیه
امید وارم هرچه زود تر ترک کنی !
کاربردت رو هم مشخص میکردی بد نبود و از طرفی نوت بوک پرتابل میخوای یا نه! یا اینکه برای بازی می خوای یا نه؟؟
حالا همین جوری یه پیشنهاد من میدم!
APPLE MACBOOKPRO MC118LL/A
CPU P8700 2.5 3MB
4GB DDR3
HDD 250GB
DISP 15.4 LED
NVIDIA G9400M
Mac OS X 10.5 Leopard
![]()
Last edited by biostar; 04-10-2009 at 23:05.
سلام بر شما دوست عزیز
اصولا مبتکر این رنج لپتاپها که الآن با پردازنده اتم به Netbook و در مواردی به subnotebook مشهور شده اند شرکت تایوانی ASUS است.
صرفنظر از قیمت رتبه بندی Netbook ها از نظر کارایی به این صورت است:
1- SONY P series
2- سونی سری W
3- ایسوس Eee
4- ایسر Aspre One
5- لنوو
6- HP
7- دل
8- MSI
برای قیمتهای متعارف ایسوس از هر نظر از بقیه سره. میتونی به Notebookcheck.net مراجه کنی و چند تا بررسی اط نت بوکها را بخونی. در کانفیگ برابر، ایسوسها در تستها از بقیه بیشتر امتیاز آوردن. همچنین ایسوس خنکتر و دارای عمر باطری بیشتر و نمایشگر خوب است.
از بین ایسوسها من این مدل را بهتون پیشنهاد میکنم:
ASUS Eee PC 1000HE
دارای پردازنده Atom N280 و هارد 160 گیگ و 1 گیگ رم و نمایشگر LED و عمر باطری 9 ساعت و ویندوز XP.
قیمت حدود 400 تومان
ميخوام يه لپ تاپ بگيرم زير 2 ميليون
وايو بگيرم يا دل ؟
اصولا در هر رنج قیمتی یک برند گزینه های بهتری داره:
برای زیر 600 تومان ایسر
600 تا 1 ملیون : ایسر، لنوو، ایسوس، دل...
...
اینکه دل در کشور ما پر فروشه و از هر آدم ناشی که میپرسی میگی دل بخر، دلیلش اینه که قبلا وارد کننده ها فقط دل و سونی و توشیبا وارد میکردند. و در بین اینها دل از نظر قیمت نسبت به کارایی از اون دو تا بهتر بود و برای درآمد خانواده های ایرانی گزینه های معقول تری داشت.اما برای 2 میلون، DELL اصلا برند خوبی نیست.
وقتی شما هیچ انتظاری از لپ تاپ نمیگی، اصولا شما لپ تاپ 2 ملیونی میخری چون:
1- پول زیادی داری و نمیدونی چطوری خرجش کنی
2- میخوای با بقیه از نظر کانفیگ کل بندازی
3- میخوای لپ تاپی که دستت هست، دست هیچ کس دیگه نباشه
یا انتظارت از لپ تاپ را بگو یا یکی از این 3 گزینه را انتخاب کن تا دوستان مورد مناسب را بهت پیشنهاد کنند.
بچه ها ببخشید اگه زیادی رو راستم.
Last edited by jahfer; 04-10-2009 at 23:22.
کدوم ادم اسکولی با لپ تاب کل میندازه اگه میشناسی معرفی کناگه بخواد کل بندازه یه دسکتاپ میخره با core i7 نه یه لپ تاب زپرتی
![]()
تائید میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)