من دقیقاً مرکز مخابراتی سعادتمند و ۴ روزه به دایال آپ وصلم اینترنتم همیشه وصله ولی بعضی ساعتا کلاً سند و رسیو نداره بعضی ساعتا هم ۲ ۳ کیلو بایته سرعتم!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
من دقیقاً مرکز مخابراتی سعادتمند و ۴ روزه به دایال آپ وصلم اینترنتم همیشه وصله ولی بعضی ساعتا کلاً سند و رسیو نداره بعضی ساعتا هم ۲ ۳ کیلو بایته سرعتم!
خب حالا باید چی کار کنیم
حدس میزنم میخواد همینجوری بمونه
چون اگه میخواستن درست کنن تا الان کرده بودن، به نظر من که عمدیه و احتمال اینکه برگرده نیست. چون اگه تمام کابلاشونم سوخته بود میتونستن تو 3،4 روز درست کنن...
![]()
واقعا به طرز عجیب و زیبایی محل سکونتشونو زیبا و قابل درک بیان کردن
دقیقا با ایشون موافقم...
من هم از سعادتمندم و دقیقآ 4 روزه حتی سایت به زور و سلام صلوات باز میکنه . مشکل من و امثال من اینه که یک ساله گرفتیم! و اگر این وضع باقی بمونه 10 ماه باید بسوزیم و بسازیم یا اینکه قید 200 تومن رو بزنیم
ینی داغونما له له تو دیوار ! قبل عید که 2 مگ 5 گیگ 1 ماهه داشتم سرعتش خوب بود ( بین 200 تا 250 ) راحت شبی 2 گیگ دانلود داشتم راضی بودممعلوم نیس دو هفته رفتم شمال برگشتم چی به سر این دو مگ اوردین که اینجوری شده که از 14 فروردین تا الان دارم زجر میکشم ! ارشیوُ خوندم دیدم خیلیا نامحدود و اینا گرفتن حدس میزنم شور نامحدود رو در اوردن دوسِــــتان ! که این بلا سر حجمی های بیچاره اومده ! 40 تومن این ماه دادیم هیچی به هیچی هوتوتو سابیدیم به الک دود شد رفت هوا !!! سرعت 2-3 کیلوبیت با idm خیلی خنده داره
عملا فقط میشه با این پینگ مزخرف به زور کانتر بازی کرد
))
حالا نظر عُلــــَما چیه ؟ با اسیاتک کات کنیم یا وایسیم از اخر خرداد و اینا شاید هوا خوب بشه ؟
Last edited by shayanrko; 04-05-2013 at 02:04.
به نظر من که تمام شرکت ها حتما سرعتشون همینجوریه یعنی اینجوری باید بکنن.سرویست که تموم شد رزرو کن بعد از انتخابات از دوستانت بپرس ببین
خوب شده یا نه.
اگه خوب شده بمون اگه نشده برو یه شرکت دیگه
به آسیاتک زنگ زدی؟
اگه بهت جواب ندادن برو ازشون شکایت کن به حسابشون میرسن
من یه مشککل مسخره دارم اونم اینک پریدن لینک زیاد شده که مجبورم مودم رو ریست کنم . ولی جدیداّ دیگه با ریست مودم هم درست نمیشه و با ریست کامپیوتر درست میشه
اقا یکی منو روشن کنه.فرق سرویس 2 مگ طلایی و 2 مگ برنزی فقط تو اون 68 گیگ هدیه سرعت بالائه؟یعنی بعد از اون 68 گیگ سرعت دانلود جفتشون میاد روی 120-140 ؟
ممنون
آره دادش سرویس 2 مگ طلایی که باید 250 باشه بهت 120 میده فقط سرویس های طلایی فرقشون اون هدیه سرعت بالاست.من که فکر نکنم فرق زیادی بین نقره ای و طلایی باشه.
طلای 120 نقره ای همین حدودا هست از 100 تا 115
سلام.
من میخوام سرویس عوض کنم. میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود برنزی بگیرم. خوبه؟ همین سرویسی که میگری بهت میدن یا سرعت کمتره؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)