روی دکمه Fix it Now کلیک کنیدسلام
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.
مرسی.
بعد هم روی پیغام مورد نظر کلیک کرده و گزینه Hide message رو انتخاب کنید
![]()
روی دکمه Fix it Now کلیک کنیدسلام
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید.
مرسی.
بعد هم روی پیغام مورد نظر کلیک کرده و گزینه Hide message رو انتخاب کنید
![]()
Last edited by G.D.ragon.Ir; 12-02-2012 at 19:48.
دوستان من رو کامپیوترم یه کاسپر اسکای اصل با 60 روز اعتبار باقی مانده دارم میخوام یه جدیدش رو هرچه زودتر بخرم اگه قبل این که این 60 روز تموم بشه کی جدید رو ثبت کنم روزهای باقی مانده کی قبلی می مونه یا میپره؟
سلام
از بین میره ، وقتی 60 روز مونده چرا کلید جدید ، ما کلید چند روزه میدیم رفیق![]()
میپره و از کلید جدید شروع به کم کردن روزها میکنه.![]()
سلام خدمت دوستان. خسته نباشید
یک سؤالی داشتم که: آیا گزینه زیر را از کانکشن میتونم غیرفعال کنم تا سرعت اینترنتم کم نشه
و کلاً چه فرقی میکنه که تیک داشته باشه یا نه:
خیلی ممنون از راهنماییتان.
ولی به نظرم اگه کلید قبلی رو پاک نکنیم اعتبار کلید قبلی میمونه....چون فکر کنم دو تا کی با هم کار بکنند....
اینطور که من یادم هست وقتی کلید جدید رو بهش میدین جایگزین قبلی میشه و در واقع کلید قبلی رو خودش پاک میکنه.
شما هم الان که مهلت کلیدتون باقی مونده ازش استفاده کنین و وقتی تموم شد کلید جدید بدین که با اطمینان از کل روزهای کلید استفاده شده باشه![]()
بلمه شما میتونید با غیر فعال کردن این گزینه باعث عدم کاهش سرعت نت و سیستم خودتون بید،اما حالا من یه سوال از شما دارم؟!
شما با نصب آنتی ویروس کسپرسکی چه هدفی داشتید؟
چون با غیر فعال کردن این گزینه امنیت شما به خطر میفته(شما به نوعی نرم افزار رو نصب میکنید و در قسمت ستینگ اون رو غیر فعال میکنید)خوب کار راحت تر اینه که کل نرم افزار رو پاک کنید !
بله حرف شما درسته،یعنی اینکه در صورت وارد کردن هردو کلید ،هردو کلید شروع به شمارش تا پایان روز انقضا میکنن
پس یعنی وقتی شما کلیدی دارید که رو به اتمامه و همزمان کلید جدیدی اضافه میکنید و کنتور یا شمارنده هر دو باهم شروع به کم شدن میکنن پس به نوعی کلید قبلی هیچ خاصیتی نداره و پاک شده حساب میشه
این توی ذهنتون باشه:
کلید جدید کلید قبلی رو میخوره
با سلام دوستان من آنتیویروس کسپرسکی 2011 دارم فایروال من نشون میده که داره از نت استفاده میکنه ولی نمیدونم کدوم قسمتش هست چون آپدیت غیرفعال هست عکس زیر رو ببینید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)