واقعا hs20 انقد که تعریف میکنید خوبه؟
اگه تنظیمات کاملش رو بزاریم کنار و روی کیفیت و دقت عکساش قضاوت کنیم واقعا به نظرتون خوبه؟
شاید من اشتباه میکنم اما واقعا با عکساش حال نمیکنم
مخصوصا وقتی عکسا تو اندازه واقعی میان
واقعا hs20 انقد که تعریف میکنید خوبه؟
اگه تنظیمات کاملش رو بزاریم کنار و روی کیفیت و دقت عکساش قضاوت کنیم واقعا به نظرتون خوبه؟
شاید من اشتباه میکنم اما واقعا با عکساش حال نمیکنم
مخصوصا وقتی عکسا تو اندازه واقعی میان
سلام
با حدود 1 میلیون میخوام دوربین و لنز بگیرم. لطفا نظر خود را (به خصوص در مورد لنز بیان کنید):
NIKON D3100: 710
lens: NIKKOR 55-200mm f/4-5.6G ED IF AF-S DX VR : 285
در مورد قیمت دوربین مطمئن هستم کمتر گیر نمیاد. لطفا در مورد کیفیت لنز و قیمتش بحث کنید و بگویید آیا برای انتخاب لنز گزینه بهتری تا حود 300 هست یا خیر.
ممنون
همچنان به دنبال جواب !
آقا من یه سوال برام پیش اومده
fz100 یا 45 یا 48 رینگ فوکوس نداره اما manuel focous داره
چجوریه؟
بعد یه چیز دیگه
با اینا میشه دیافراگم رو خودمون تعیین کنیم
یعنی av داره؟
درودآقا من یه سوال برام پیش اومده
fz100 یا 45 یا 48 رینگ فوکوس نداره اما manuel focous داره
چجوریه؟
بعد یه چیز دیگه
با اینا میشه دیافراگم رو خودمون تعیین کنیم
یعنی av داره؟
بسیاری از دوربین های سوپرزوم که رینگ زوم و متعاقبا رینگ فوکوس منوال ندارن با استفاده از دو کلید مثبت و منفی یا چپ و راست یا موارد مشابه عملکرد فوکوس منوال رو کنترل میکنن . که البته برای کسی که به رینگ عادت داره خیلی جذاب نیست ولی عملکردش رو من با چند دوربین مختلف تست کردم جواب میده و مشکلی نداره .
در مورد تعیین دیافراگم که حتما داره . . . اما اصولا چندان ارتباطی به وجود قابلیت Av نداره . مود Av تقدم دیاف هستش که یک امکان برای تعیین کردن F خاصی بسته به شرایط عکاسی و با بهترین سرعت شاتر پیشنهادی دوربین ارائه میکنه که برای بالاتر بردن سرعت عکاسی هستش . اما مود M هستش که دقیقا میشه روی همه چیز کنترل کامل داشت .
موفق باشید .
سلام
من میخوام یه دوربین دیجیتال بخرم بودجم حدود 300 تومنه فیلمبرداری full hd هم برام مهمه. مدل sony wx7 رو انتخاب کردم لطفا نظر بدین خوبه یا نه اگه مدل بهتری هست راهنمایی کنین ممنون.
ممنون از راهنماییتون
من تشکر رو زدم اما چون خیلی وقت بود این سوال برام بی جواب مونده بود، گفتم تشکرم رو با یه پست هم اعلام کنم
با سلام به دوستان عزیز
دوستان خوبم در سطح و کلاس نیکون D90 که مدلی از کنن رو پیشنهاد میدید؟
از راهنمایی شمابی نهایت سپاسگزارم
پاینده و کامیاب باشید
60d و 7d
من خودم امروز تازه 600d خریدم
فوق الادس
دیگه چه برسه به 7d و 60d
البته d7000 نیکون رو هم در نظر داشته باش
خیلی قدره
دوست عزیز اینجا دیگه کسی پیدا نمیشه درست جواب بده دل بخواهیه مگر دوربین گرون بخوای یه چیزی بهت بگن یه سر به این وبلاگ بزن بپرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)