تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1069 از 1174 اولاول ... 6956996910191059106510661067106810691070107110721073107911191169 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,681 به 10,690 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

برای اینکه همیشه تر میرنه به تیم!!!

هر وقت تو بازی بوده، مخصوصا بازی های مهم، یا پنالتی داده، یا اخراج شده، یا کلا دلیل مصلم گل بوده!

تو حمله افتضاحه!

سانتر کردن که بلد نیست!

سرعت که نداره، دریبل که نداره!

تو نبردهای هوایی همیشه چشم بسته میپره!!!
    آهان ! از اون لحاظ !!!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض افزایش تلاش رئال برای جذب ریبری

منابع خبری اسپانیا اطمنیان دارند که سران باشگاه مادریدی آخرین مراحل جذب ستاره فرانسوی باشگاه بایرن را پشت سر می گذارند.

سایت گل: سران باشگاه مادریدی روز گذشته اعلام کردند که از تلاش برای خریداری داوید ویا، ستاره اسپانیایی باشگاه والنسیا دست کشیده اندو این طور به نظر می رسد که نهایت تمرکزشان را برای به خدمت گرفتن فرانک ریبری متمرکز کرده اند.

به نقل از روزنامه AS مذاکرات میان سران باشگاه مادریدی و مسئولان بایرن مونیخ در روزهای اخیر وارد مراحل پایانی خود شده است ولی سران باشگاه مادریدی امیدوارند تا این مذاکرات همچنان در پشت دربهای بسته و به دور از چشمهای جامعه صورت گیرد ولی سران باشگاه باواریایی در انتظار آنند تا هر چه سریعتر و باامضای این قرارداد، این خبرهادر مطبوعات به انتشار برسد.

طبق خبری که در این روزنامه منتشر شده، آلن میگلیاچو، مدیر برنامه های ریبری که در این میان به سان واسطه ای میان سران دو باشگاه عمل می کند، سعی در آن دارد تاسران بایرن را متقاعد ساخته تا این ستاره را اندکی ارزان تر از 60 میلیون یورو به فروش برسانند. درادامه این گزارش می خوانیم که ریبری حتی محل اقامتش در مادرید را نیز تعیین کرده است. او می خواهد در محله کنده دی اوگاس اقامت داشته باشد، محله ای که در همسایگی اش زین الدین زیدان را می بیند.

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض میلیونها یورو برای آلونسو و آربلوا

به گزارش RmadridFC: سران باشگاه مادریدی به دنبال آن هستند تا زوج اسپانیایی لیورپول را به خدمت بگیرند.

سایت گل: تنها چند ساعت پس از انتشار خبر خریداری گلن جانسون توسط سران باشگاه لیورپول به قیمت 17 میلیون پوند، سران باشگاه رئال مادرید پیشنهادی 45 میلیون یورویی را برای به خدمت گرفتن ژابی آلونسو ارائه کرده اند. البته این طور به نظر می رسد که پیوستن گلن جانسون به ترکیب قرمز پوشان راه رابرای جدا شدن آلوارو آربلوا از ترکیب این تیم و پیوستنش به سانتیاگو برنابئو با قیمت 9.5 میلیون یورو آسان تر خواهد کرد.

سران باشگاه مادریدی از تلاش برای جذب آلونسو ناامید نشده اند و با وجودی که ماه گذشته پیشنهاد 23 میلیون یورویی آنها از سوی سران لیورپول رد شده بود، بار دیگر و با پیشنهادی بزرگتر وارد عمل شده اند. فلورنتینو پرس، رئیس جدید باشگاه مادریدی تحت فشار تعدادی از هواداران در صدد آن است تا بار دیگر تیم کهکشانی رئال را با خریداری ستاره های بزرگ احیا کند. از سوی دیگر سران چلسی نیز برای جذب آلونسو وارد عمل شده اند ولی رافا بنیتس ترجیح می دهد تا این ستاره را به یکی از حریفانش در لیگ برتر نفروشد.

این بازیکن باسکی که فوتبالش را در رئال سوسیداد آغاز کرد اعلام کرده که از حضور در تیم بنیتس راضی نیست و بازگشت او به لیگ اسپانیا بسیار محتمل به نظر می رسد. بنیتس برای حفظ یکی دیگر از بازیکنانش نیز تلاش بی شائبه ای را آغاز کرده، چرا که سران بارسلونا به شدت خواهان جذب خاویر ماسچرانو،ستاره آرژانتینی لیورپول هستند و بنیتس دوست ندارد این ستاره اش را از دست بدهد.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض پروفایل دروازبان مادریدی به عنوان رقیبی برای منچستر یونایتد

کاسیاس بر روی وب سایت منچستر یونایتد

رسانه های دیجیتالی به پروفایل ایکر کاسیاس بر روی وب سایت منچستر یونایتد اشاره کرده اند و این موضوع را به امضای قرارداد این باشگاه با کاسیاس مرتبط کرده اند.اما حقیقت این است که پروفایل کاسیاس به عنوان یکی از رقبای منچستر یونایتد بر روی وب سایت قرار گرفته است که بسیاری از آنها اکنون بازنشسته شده اند.
    روزنامه ی دیلی میل روز سه شنبه مقاله ای مبنی بر علاقمندی منچستر یونایتد به کاسیاس منتشر کرده است.این شایعه هنگامی بیشتر شد که رسانه های دیجیتالی به پروفایل این مادریدیستا بر روی وب سایت منچستر یونایتد اشاره کردند.همه ی کاربران می توانستند با تاپی کردن"ایکر کاسیاس در وب سایت منچستر یونایتد"به راحتی به آن دسترسی پیدا کنند.

اگر ایجاد پروفایل به معنای علاقمندی باشگاه به بازیکن باشد منچستر یونایتد باید برای امضای قرارداد با بازیکنانی چون:رائول،گوتی،میشل سالگادو،زی روبرتو،فرناندو مورینتس،روبرتو کارلوس،جرمی،الگرا،ایوان کمپو،سزار، و بازیکنان بازنشسته ای مانند:زیدان،فیگو،فرناندو هیرو،مک منمن،ساویو،ویتور بایا و رابرت پرسینکی که پروفایل آنان را منتشر کرده اقدام می کرد.

منچستر یونایتد اخیرا مقاله ای را منتشر کرده است که به شایعات بسیاری در مورد امضای قرارداد با آرین روبن،فرناندو تورس،ساموئل اتوئو،داوید سیلوا و سرخیو آگرو دامن زده است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض آماده برای حرکت با توپ

کریستیانو رونالدو:"من واقعا مشتاق شروع کار هستم."

کریستیانو رونالدو بی صبرانه منتظر بازگشت به کار است.این بازیکن پرتغالی این شانس را خواهد داشت تا بازی در کنار بازیکنانی هم چون کاکا،کاسیاس،رائول و گوتی را بچشد.

"مذاکره ها هنوز ادامه دارند اما من دوست دارم پیش فصل را هر چه زودتر آغاز کنم.ابتدا دوست دارم چند روزی برای استراحت اینجا بمانم تا در وضعیت مطلوبی قرار بگیرم.اما حقیقت این است که من شدیدا مشتاق شروع به کار هستم."

"هدف من بعد بر روی مبارزه است.همانطور که در منچستر این کار را می کردم.اما کمی برایم متفاوت خواهد بود چرا که همه چیز برایم جدید است.من میدانم که انتظارات بسیار بالا هستند اما من باید قلق کار را به دست بیاورم.من به خوبی می دانم که چه کسی هستم و چه کاری را می توانم انجام دهم.الان من به کمی آرامش با خانواده ام نیاز دارم تا بتوانم در هنگام ورودم به مادرید در بهترین وضعیت جسمس و روحی باشم."

"رئال مادرید باشگاهی است که من همیشه می خواستم برایش بازی کنم.و از بابت تلاشهایم بسیار خشنود هستم."

"بازی در کنار بازیکنی مانند کاکا که توپ طلا را کسب کرده و بهترین بازیکن دنیا بوده است عالی خواهد
    بود.هم چنین بازی در کنار بازیکنانی هم چون رائول،گوتی و کاسیاس فوق العاده خواهد بود."

"تنها هدف کسب جام هاست.مادرید باید مانند منچستر همیشه برنده باسد.من بسیار هیجان زده هستم و مطمئنم همه چیز خوب خواهد بود."

"ممکن است در ابتدا کمی پیچیده باشد چرا که من به مدت شش سال در منچستر بوده ام.فوتبال در انگلستان بسیار سریعتر و فیزیکی تر است.برای سازگار شدن با هر نوع فوتبالی کمی زمان احتیاج است و به میزان خوب بودن شما بستگی ندارد.من فقط امیدوارم به سرعت سازگار شوم"

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض اولین بازی کهکشانی‌های جدید مادرید در جام صلح

در 24 جولای رئال مادرید در جام صلح شرکت می‌یابد و کاکا در این تیم بازی خواهد کرد. اما آیا کریستیانو رونالدو و داوید ویا را هم خواهیم دید؟ گل دات کام مصاحبه‌هایی اختصاصی در این زمینه انجام داده است.

«رئال مادرید نوین» فلورنتینو پرس اولین بازی خود را در جولای در جام صلح انجام خواهد داد. این رقابت‌ها در اندلس برگزار می‌شود و بزرگ‌ترین ستاره‌های دنیا در آن حضور خواهند داشت. سایت گل هم این رویداد را گزارش خواهد کرد. یوونتوس در این رقابت‌ها دیه‌گو، خرید جدید خود را که به تازگی از وردربرمن با قیمت 24 میلیون یورو خریداری شده معرفی خواهد کرد.

سویا و مالاگا هم در این مسابقات حضور دارند. اما همه نگاه‌ها سمت مادرید است. کاکا در این رقابت‌ها حضور خواهد داشت و احتمالا بازیکنان جدید هم در ترکیب رئال به میدان خواهند رفت. انتقال قریب‌الوقوع کریستیانو رونالدو از منچستر یونایتد هم احتمالا پیش از شروع جام است و شاید داوید ویا هم تا آن مدت به رئال پیوسته باشد. این رقابت‌ها فرصتی عالی برای دیدن تیم مانوئل پلگرینی است و می‌توانید همه اخبار آن را از سایت گل دنبال کنید!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

میگم چقدر بازیکن می خوایم بخریم !!!! :دي

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

کاسیاس بر روی وب سایت منچستر یونایتد

رسانه های دیجیتالی به پروفایل ایکر کاسیاس بر روی وب سایت منچستر یونایتد اشاره کرده اند و این موضوع را به امضای قرارداد این باشگاه با کاسیاس مرتبط کرده اند.اما حقیقت این است که پروفایل کاسیاس به عنوان یکی از رقبای منچستر یونایتد بر روی وب سایت قرار گرفته است که بسیاری از آنها اکنون بازنشسته شده اند.
    روزنامه ی دیلی میل روز سه شنبه مقاله ای مبنی بر علاقمندی منچستر یونایتد به کاسیاس منتشر کرده است.این شایعه هنگامی بیشتر شد که رسانه های دیجیتالی به پروفایل این مادریدیستا بر روی وب سایت منچستر یونایتد اشاره کردند.همه ی کاربران می توانستند با تاپی کردن"ایکر کاسیاس در وب سایت منچستر یونایتد"به راحتی به آن دسترسی پیدا کنند.

اگر ایجاد پروفایل به معنای علاقمندی باشگاه به بازیکن باشد منچستر یونایتد باید برای امضای قرارداد با بازیکنانی چون:رائول،گوتی،میشل سالگادو،زی روبرتو،فرناندو مورینتس،روبرتو کارلوس،جرمی،الگرا،ایوان کمپو،سزار، و بازیکنان بازنشسته ای مانند:زیدان،فیگو،فرناندو هیرو،مک منمن،ساویو،ویتور بایا و رابرت پرسینکی که پروفایل آنان را منتشر کرده اقدام می کرد.

منچستر یونایتد اخیرا مقاله ای را منتشر کرده است که به شایعات بسیاری در مورد امضای قرارداد با آرین روبن،فرناندو تورس،ساموئل اتوئو،داوید سیلوا و سرخیو آگرو دامن زده است.
    کاسیاسدلشون خوشه!!

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میگم من که میبینم اینا از خرید کاسیاس حرف میزنن، کفرم در میاد، ببینین حالا اونا چقدر عصبی هستن که ما کریس رو ازشون گرفتیم: دی

اگه نباشه جاش خالی می مونه ♠ ♥ ♦ ♣'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    U.S.I

پيش فرض

میگم من که میبینم اینا از خرید کاسیاس حرف میزنن، کفرم در میاد، ببینین حالا اونا چقدر عصبی هستن که ما کریس رو ازشون گرفتیم: دی
    از یه ناحیه ای دارن میسوزن!! : دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •