جباري:اگر اشتباه نكنيم،قهرمان ميشويم
مجتبي جباري با درخشش برابر ذوب آهن نشان داد كه به روزهاي اوجش برگشته است و قلعه نويي ميتواند حساب ويژهاي روي اين بازيكن تكنيكي خود باز كند.
وي نتيجههاي چند وقت اخير استقلال را نشانهاي ميداند براي قهرماني اين تيم در ليگ برتر و معتقد است اگر اين تيم در ادامه ليگ با گرفتار اشتباهات بازيكنان خودي نشود، هيچ تيمي نميتواند مانعي براي قهرمان شدن آن شود.
اين بازيكن روز شنبه در گفت و گويي به سووالات ايرنا جواب داد.
* باز هم گل زديد، مثل اينكه روزهاي اوج شما در حال تكرار شدن است.
- به هر حال هر فوتباليستي براي اينكه بتواند تاثيرگذاري مثبتي در تيمش داشته باشد، بايد هميشه خود را آماده نگه دارد تا بتواند به عنوان يكي از مهرههاي مطرح مربيان معرفي شود، خوشحالم كه استقلاليها از عملكرد من رضايت دارند و اميدارم اين روند در هفتههاي بعدي ليگ برتر هم تكرار شود.
* آمار گل هايتان نشان ميدهد كه گلزن تر از قبل شده ايد.
- در برنامههايي كه براي شكست حريفان اتخاذ ميشود، وظيفه گلزني به من محول نشده است و تمركز اصلي ام به موقعيتسازي براي مهاجمين است، با اين وجود هر زمان كه بتوانم خودم را در موقعيت گلزني قرار ميدهم و از فرصت هاي به دست آمده هم به بهترين نحو ممكن استفاده خواهم كرد.
* شرايط فعلي تان نشان از آمادهترين جباري فصل دارد، چه اتفاقي باعث اين پيشرفت ناگهاني شده است؟
- من از همان هفته اول هم آماده بودم، اما به دليل ناهماهنگ بودن با ساير بازيكنان، نميتوانستم آنطور كه بايد در خدمت كار گروهي تيم باشم، اما در شرايط فعلي نه تنها من، بلكه همه بازيكنان هم در اوج آمادگي هستند و هم اينكه به هماهنگي لازم رسيده اند.
* از اين بحث خارج شويم، بازي با ذوب آهن را چطور ديديد؟
- شاگردان ابراهيم زاده از همان هفته اول ليگ برتر در رتبههاي اول و دوم جاي گرفته بودند و الان هم با وجود باخت مقابل ما جايگاه دومي خود را حفظ كرده اند، اين نشان ميدهد كه آنها يكي از بهترينهاي ليگ برتر هستند و هيچ تيمي نميتواند قبل از بازي خودش را برابر ذوب آهن از پيش برنده بداند.
* اما استقلال به پيروزي قاطعي برابر ذوب آهن رسيد.
- ما در ۴۵دقيقه اول نتوانستيم بازي خوبي را به نمايش بگذاريم، اما در نيمه دوم با وارد كردن فشار زياد بالاخره به گل رسيديم تا در يك بازي ۶ امتيازي، پيروزي ارزشمندي را به دست آوريم.
* پيروزي خوب البته با گلهايي در دقايق پاياني.
- مهم نيست كه در كدام دقيقه گل بزنيم، چيزي كه اهميت دارد اين است كه در پايان ۹۰دقيقه سه امتياز را از آن خود كرديم تا فاصله كمي با تيمهاي اول و دوم جدول داشته باشيم.
* و از پرسپوليس به لحاظ امتيازي هم جلو بيفتيد.
- باور كنيد براي من اهميت چنداني ندارد كه پرسپوليس در كجاي جدول است، تمام فكر ما معطوف به اين است كه بتوانيم براي دومين بار استقلال را به مقام قهرماني ليگ برتر برسانيم.
* در يك قدمي صدر جدول قرار گرفته ايد، چه زماني ميتوانيد بالاخره صدرنشين شويد؟
- روزهاي خوب ما در حالي شروع شده است كه تيمهاي پيكان و ذوب آهن هم در نتيجهگيري موفق عمل ميكنند، اميدواريم آنها در هفتههاي باقي مانده تا پايان نيم فصل، امتياز از دست بدهند تا بتوانيم براي اولين بار در هشتمين دوره ليگ برتر صدرنشين جدول رده بندي شويم.