خب خدارو شکر که دکلی که شما بهش متصل شدی یوزر های کمتری داره اما امان از اون روزی که 10-20 نفر به اون اکسس پوینت شما متصل شن اونوقت معنی افت کیفیت رو متوجه خواهی شد اما در کل من هم راضی هستم اما به درد سیستم گیم نمیخوره مخصوصا در ساعات پرترافیک
خب خدارو شکر که دکلی که شما بهش متصل شدی یوزر های کمتری داره اما امان از اون روزی که 10-20 نفر به اون اکسس پوینت شما متصل شن اونوقت معنی افت کیفیت رو متوجه خواهی شد اما در کل من هم راضی هستم اما به درد سیستم گیم نمیخوره مخصوصا در ساعات پرترافیک
یه معما میگم جوابشو بگید ، چرا سرعت دانلود سرویس 8مگابیت وقتی میخریم 1 مگابایته ، ولی وقتی 16 مگابیت (که 2 برابر سرعت داره) 1.7 مگابایت سرعت دانلودشه![]()
الان دو هفته هست پینگم رفته بالای ۱۹۰!
قبلا ۱۰۰ بود
تماس میگیرم میگن رو پروفایل گیم هست
و تا ۴۵۰ هم مشکلی نداره[emoji16]
۵۰۰بار هم دیسی کردم بلکه فرجی بشه ولی ...
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
5 الی 6 انتن شاتل وجود داره که روی همشون از 20 تا 35 نفر بهش متصل هستن و همشون مثل هم و بدون مشکل هستن...
مشکل CCQ رو من برای خودم حل کردم.. پهنای باند بسیار باز بود و در بعضی مواقع حتی مشکل قعطی داشتم،اول شاتل پهنای باند و فرکانس رو تغییر داد و سپس من هم TX RATE رو در آنتن UBNT از 15 به 12 تغییر دادم..از اون زمان تا به الان CCQ از 70 به 95 الی 98 تغییر کرده و کیفیت با ثباتی پیدا کردم..
دوستان من ابان ماه 96 که طرحای جدید اینترنت اومد شاتل این امکانو داد که با حدود 80 هزارتومن یک سال تمدید کنم با طرح و مشخصات قبلی یعنی فقط مبلغ شبانه رو گرفت حالا میخوام ببینم این طرح تموم شه باید از طرحای جدید استفاده کنم یا میتونم همین رو تمدید کنم؟
در سرویس ADSL فاصله مودم تا مرکز مخابراتی باعث افت سرعت میشه. در سرویس 8 مک سرعت رو روی 9 مگ میبندن تا افت سرعت جبران بشه ولی در سرویس 16 مگ سرعت روی همون 16 مگ بسته میشه (بخاطر محدودیت کشش خط) و شما شاهد افت سرعت خواهید بود.
والا 8 مگابیت که من رفتم تو مودم دیدم دقیق روی 8192 بستن ولی همون 1 مگابایته سرعتش و نکته جالب ترش اینه خب اگه واقعا روی 16 مگابیت میبندن چرا سرعت 1.7 میده ؟ خطم هم تا 24 مگ جواب میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این عکس نشون میده رو 16 مگ بستن درسته ؟ ولی چرا 1.7 مگ دانلود میده ؟![]()
Last edited by Bensonw3x; 22-08-2018 at 11:10.
تو سرعتهای بالا افت سرعت بیشتره.
هر چه فاصله تا مرکز مخابراتی بیشتر و پهنای باند بالاتر باشه افت سرعت مشهودتره و معمولا در سرویس adsl شما از 85 درصد پهنای باندتون میتونید استفاده کنید.بنابراین برای سرویس 16 مگ خط باید روی حداقل 19 مگ بسته بشه تا شما سرعت کامل رو بگیرید.
مثلا اگر خط روی 2048 بسته بشه سرعت دانلود میشه 1.7 مگابیت و باید روی 2400 ست بشه.
Last edited by ahwazp30; 22-08-2018 at 12:34.
مطمن باش اگر 20-30 نفر همزمان متصل بودن شما دچار مشکل میشدی چون پهنای باند خروجی هر اکسس پوینت کاملا محدوده و با اون چیزی که من میدونم از میکروتیک QRT 5 استفاده میکنند جداکثر خروجی اون هم 300 مگابیت در ایده آل ترین شرایط ه که باز هم تا اونجایی که من اطلاع دارم چون این دستگاه میکروتیک قابلیت تبدیل به دو اکسس پوینت روی یک دستگاه داره و شاتل اون رو به دو اکسس پوینت تبدیل میکنه پس حداکثر خروجی اون 150 مگابیت در بهترین و ایده ال ترین شرایط ه ! اگر بخوان به هر نفر فقط 16 مگابیت با کیفیت بدن حداکثر یوزر روی اون اکسس پوینت باید 7-8 نفر باشه !
عمری رو گذروندیم در راه ارتباط های وایرلسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)