تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1068 از 1321 اولاول ... 6856896810181058106410651066106710681069107010711072107811181168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,671 به 10,680 از 13209

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مرسی از جوابتون،بیشتر مهم این بود که اس ام اس هایی که می فرستم بدستش میرسه بخونه یا خیر
    بله اگر شما پیامک بزنید از هم اپراتوها میرسه
    منتها طرف بلاک کرده باشه رد تماس بده وحت متوجه نشه کی زنگ زده ..شما هم پیامک نزنی خودکار از دو تا اپراتور ایرانسل و رایتل براش میره که تماس ناموفق بوده
    و اما رایتل ی خصوصیات دیگه هم داره که اگر طرف به هر دلیل جواب نداد چه از عمد چه غیر عمد و حتی در دسترش و شبکه نباشه به محض اینکه تو دسترس قرار بگیره برای شما پیامک میاد که مشترکی که تاکنون با ان نتوانسته بودید تماس بگیرید همکنون در دسترس هست

2. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

برعکسش .. همراه اول هیچی نداره جز خوردن پولت. گرون بودن سیمکارتش .ایپی های مسخره ازامارات کند شدن سرعتش به تازگی ها که 600تا بیشتر نمیشه
    تبلیغات بی خود مثل ولیبال از سرشماره 3690 که اصلا قطع بشو در کارش نیست جز شکایت کردن
    خودم هم2تا سیمکارتشو دارم هم دائمی هم اعتباری
    وقی سرعتو از 80مگابیت بیاره رو 600کیلو

4. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

برعکسش .. همراه اول هیچی نداره جز خوردن پولت. گرون بودن سیمکارتش .ایپی های مسخره ازامارات کند شدن سرعتش به تازگی ها که 600تا بیشتر نمیشه
    تبلیغات بی خود مثل ولیبال از سرشماره 3690 که اصلا قطع بشو در کارش نیست جز شکایت کردن
    خودم هم2تا سیمکارتشو دارم هم دائمی هم اعتباری
    وقی سرعتو از 80مگابیت بیاره رو 600کیلو
    ای پیش مشکل داره خود به خود هر چند لحظه عوض میشه یعنی اوتو داینامیک خیلی افتضاحه این سبب بروز خیلی از مشکلات میشه سبب توقف دیتا چند ثانیه بگیر تا مشکلات متفرقه در انواع دستگاهها

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

خدایش شمال مازندران اصلا اینترنت نداره همراه اول از ساری رفتیم تا تنکابون لامصب خیلی کم جاهاش فورجی و تریجی داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وقتی شبکه رو 4g هست تماس تلفنی بگیر، اگه 4g موند و نرفت 3g فعاله
    سلام
    من کیو 6 دارم. اسمس فعال سازی برام اومد. با اپراتور هم صحبت کردم گفت مشکلی نیست و VOLTE فعاله. اما توی منوهای گوشی چنین گزینه ای ندارم. چطوری میتونم تست کنم که VOLTE nhv دارم یا نه؟
    ممنونم
    Sent from my LG-V500 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان آیفون 6s مدل A1688 از اینترنت 4.5 پشتیبانی میکنه یا خیر؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان این طرح اینترنت رایگان شبانه همراه اول هنوز برقرار هست؟ من سرچ کردم ولی اون صفحه از سایت همراه اول برام باز نشد
    مرسی از جوابتون،بیشتر مهم این بود که اس ام اس هایی که می فرستم بدستش میرسه بخونه یا خیر
    اگه منظورتون اینه که ایشون (حدس میزنم پای یه دختر وسطه ) شماره شما رو بلاک کرده و هر وقت باهاش تماس میگیرین خودکار رد تماس میزنه، اس ام اس هاتون هم براش نمایش داده نمیشه و میرن تو پوشه اسپم برنامه Messaging گوشی و تا 30 روز نگهداری میشه. تا زمانی که خودش اون پوشه رو باز نکنه، محتوای اون پوشه براش نمایش داده نمیشه. حتی باخبر نمیشه که شما براش اس ام اس زدین.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان این طرح اینترنت رایگان شبانه همراه اول هنوز برقرار هست؟ من سرچ کردم ولی اون صفحه از سایت همراه اول برام باز نشد

اگه منظورتون اینه که ایشون (حدس میزنم پای یه دختر وسطه ) شماره شما رو بلاک کرده و هر وقت باهاش تماس میگیرین خودکار رد تماس میزنه، اس ام اس هاتون هم براش نمایش داده نمیشه و میرن تو پوشه اسپم برنامه Messaging گوشی و تا 30 روز نگهداری میشه. تا زمانی که خودش اون پوشه رو باز نکنه، محتوای اون پوشه براش نمایش داده نمیشه. حتی باخبر نمیشه که شما براش اس ام اس زدین.
    برای من هنوز باز میشه و دیشب هم دانلود کردم اتفاقا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از ho3in2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان مشکل قطعی نت و پایین اومدن سرعت ندارین توی همراه اول؟ از 2 روز پیش نت اولش روی 4g عه بعد یهو میزنه no service ( یا گاهی ام نمیزنه ) و میره روی H+ بعد میره دوباره روی H و مدام بین h,h+ میچرخه و عملا" نت تعطیله وقتی این حالت پیش میاد ( سرعت میاد در حد 10 20 کیلوبایت )

حتی از طریق تنظیمات گوشی ام کاری کردم فقط روی 4g بمونه ولی وقتی اینکارو کردم بعد از چند دقیقه کلا" میره رو حالت emergency calls only....

شهر همدان اگه کسی دیگه این مشکلو داره بگید ممنون

درود

دقیقاً منم مشکل شما رو تو شمالغرب کشور دارم.

من از طریق مودم شیائومی به نت وصل میشم. قبلاً آنتن پُر بود. الان به زور دو تا خطش پُر میشه.

بعضی موقع ها اصلاً عشقی کار میکنه. یهو میبینی آنتن کلاً رفت بعد از چند ثانیه میاد . تازه نت 3G هم نمیشه چه برسه به 4G. کلاً قاطی داره

واسه آنتن دهی روی 5-6 تا گوشی هم تست کردم ( از ساده بگیر تا پرچمدارهای اندرویدی ) روی همشون همین مشکل رو داره.

البته اینو هم اضافه کنم مشکل من از 4-3 روز پیش بوجود اومده که همراه اول اختلال داشت و سرویس دهیش درست کار نمیکرد

تو این بین سرعت اینترنت هم به شدت پایین اومده ( قبلاً با دانلود منیجر که تست گرفته بودم تا 10 مگابایت هم میرفت اما الان نهایت 400-500 کیلو بایت میشه )

سیم کارت دائمی همراه اول هم همین مشکل رو داره. اما اپراتورهای دیگه مثه قبل کار میکنن و هیچ مشکلی ندارن.

باید دوباره با پشتیبانی همراه اول (9990) تماس بگیرم ببینم مشکلمو حل میکنن یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من یه سیمکارت 4g گرفتم دو ماه پیش ولی هنوز فعالش نکردم. میخوام بدونم الان باطل شده سیمکارت و باید یه سیمکارت دیگه بخرم یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •