دوستان اگه زمان سرویس تموم شه چند روزه تخلیه میکنن؟(اصلا مهلت شارژ میدن؟)![]()
دوستان اگه زمان سرویس تموم شه چند روزه تخلیه میکنن؟(اصلا مهلت شارژ میدن؟)![]()
10 روز مهلت تمدید دارید.
قربونت یک نگاهی هم به سوال های ما بنداز
ممنون
[QUOTE=amin1374;8622490]خب امروز دوستان این خط دیگم از های وب وصل شد فقط مشکلی که وجود داره امروز هر سه تا خطم که اینترنت روش دارم یکی درمیون قطع میشهیعنی اینجوری مخابرات قطع میشه بعدش به فاصله یک دقیقه های وب قطع میشه بعدش با همین فاصله یکم کمتر شاتل باز به همین ترتیب وصل میشن
حالا یک چند تا سوال داشتم من چون ماهیانه میگییرم فشفشه 30 روزه بخام فعال کنم باید چیکار کنم ؟ بعدش این فشفه ها تو تایم شبانه که بخام دانلود کنم که چیزی ازشون کم نمیشه ؟
برای تایم شبانه مودم باید خاموش روشن بشه یا نیازی نیست ؟
من الان مثلا اول ماه سرویسم هست و یک فشفشه 30 روزه فعال کردم اون وقت سوالی که میمونه اینه که حجم اصلی سرویسم ممکن هست استفاده نشه اون میسوزه یا تمدید کنم میاد رو اون یکی ؟
این سرویس نیترو چیه؟
میشه نیترو رو با فشفشه فعال کرد؟خطمم مشکل نداره تا 20 مگ میکشه
بعدش احیانا حجم دزدی که نداره های وب ؟
الان خطممو رو 2 مگ بستن یعنی داون استریم 2044 هست تو شب چقدر میگیرم حدودا؟
درود دوست عزیز چقدر سوال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما اگه بخوایی فشفشه 30 روزه بگیری مدت زمان سرویست باید بیشتر از 30 روز باشه و الا نمی تونی فعالش کنی فشفشتو .اگه سرویستون تایم رایگان داره سره تایم رایگان مودمت رو خاموش کن بعد از دو دقیقه روشن کن که خیالت از بابت ترافیک فشفشت راحت شه .
اگه 72 ساعت قبل از اتمام سرویست تمدید کنی ترافیکات منتقل میشه .
وقتی فشفشه بخری نمی تونی نیترو بخری ولی وقتی نیترو داری می تونی فشفشه بگیری .
هیچ شرکت خصوصی ترافیک دزدی نداره اگه می بینید گاهی به نظرتون زیاد مصرف میشه به خاطر سرعتتون و تنظیمات شرکتاست چون زیر ساختشون با مخابرات فرق داره .
در رابطه با سرعت ، پلکان به حالت n به توان 2 میره بالا یعنی به ترتیب:128/256/512/1024/2048/4096/8192 می رود و سرعتی برابر با 2044 وجود ندارد
نرخ ارسال اطلاعات در شبکه در تمام دنیا بر اساس بیت بر ثانیه است ، یعنی سرویس 128 کیلو بیت بر ثانیه یا 4مگا بیت بر ثانیه است ، اما زمانی که دانلود انجام می دهیم سرعت را که دریافت نمی کنیم ، حجم رو داریم میگیریم ، حجم بر اساس بایت هستش ، حالا باید بیت رو به بایت تبدیل کنیم که هر 8 تا بیت میشه بایت ، یعنی سرویس 1 مگابیت یعنی 1024 تقسیم بر 8 که برابر با 128 کیلو بایت بر ثانیه یا سرویس دو مگابیت که همون 2048 بیت بر ثانیه هستش باید سرعتی در حدود 256 کیلو بایت بر ثاینه داشته باشد ، حالا بر اساس قوانین اشتراک گذاری سرویس ای دی اس ال در تمام دنیا که با توجه به ترجمش می شه سرویس اینترنت اشتراکی نا متقارن که ترجمه کلمه خودش هست ، حال این سرعت به دست اومده بر اساس بایت رو باید بسته به شرکت از 4 تا 12 نفر شیر یا اشتراک گذاشت.
خلاصه ببپرس[emoji1]
-در مورد فشفشه ۴۰ گیگ فقط زمانی میتونی ازش استفاده کنی که بیشتر از ۳۰روز قرارداد داشته باشی.
در مورد بسته های نیترو اگه فعالشون کنی دیگه تا پایان زمان بسته نیترو تایم رایگان نخواهی داشت.
تایم رایگان احتیاجی به ریست کردن مودم نیستش.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم هیچ وقت گذرت به مبین نت ( لعنت الله علیه ) نخورههیچ شرکت خصوصی ترافیک دزدی نداره .
یا شایدم مبین نت شرکت خصوصی نیستش !!!!
Last edited by Living DEATH; 12-05-2015 at 20:03.
[QUOTE=maryam-2612;8622675]مرسی از پاسخت ولی خب اینجا ایرانه همه چیز ممکنه بعدش ممنون از توضیحاتت بابت بیت و بایت خودم میدونم چیززی که خیلی برام جالب بود تو مودم داون استریمم رو 2044 هست نتیجه اخلاقی که گرفتم بیت و بایت زیاد معنا نداره تو سرویس های حجمی تا جایی که جا داشته باشه برات بالاتر میبندن تا حجم زودتر تموم شه
Downstream Line Rate (Kbps): 2044 Upstream Line Rate (Kbps): 508
خب این ترفندتو نگفتی قربون دستت بگو ترفندو ما هم اجراییش کنیم ثواب داره
+این های هلپ جریانش چیه ؟ کد فشفه ای رو که میگیری از این های هلپ باید فوری بزنیشون وگرنه باطل میشه ؟
کد ها فشفشه هدیه ای که رو سرویسم بهم داده رو میتونم نگه دارم یا حتما باید زودی مصرفشون کرد ؟
Last edited by amin1374; 12-05-2015 at 21:57.
کدون ترفند[emoji23] [emoji23] [emoji23] ؟
ترفندی وجود نداره یا لااقل من بلد نیستم.
من که حقمو از های وب گرفتم
گفتم که محدود می کنن
همین حالا تایم رایگان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)