تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1068 از 1805 اولاول ... 68568968101810581064106510661067106810691070107110721078111811681568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,671 به 10,680 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

نه بابا جدا؟
    رفیق منظور کلی من اینه که مخابرات فقط واسه اینکه حجم ملت زودتر تموم بشه این کارا رو میکنه و سرعتهای فضایی میده توی روز . وگرنه قبلا همین مدیرعامل مخابرات اومد اینجا و دلیل پایین بودن سرعت توی ساعات شبانه رو کمبود پهنای باند اعلام کرد .
    در حالی که با این سرعتها فکر نمیکنم مشکل کمبود پهنای باند باشه . بلکه دلیلش محدود کردنه . اگه باز بزارن که تا جایی که میکشه سرعت بره مطمئن باش از 256 بالاتر میره . نه اینکه دقیقا سر ساعت 1 شب سرعت یه دفعه بشه 256 .
    اگه بخوایم بگیم ترافیک زیاده باید سرعت من از ساعت 1 تا تقریبا 1:10 دقیقه به صورت پیوسته کم کم بیاد پایین و حتی ممکنه به دلیل ترافیک از 256 هم کمتر بشه . اما اینطوری نیست . و دقیقا سر ساعت 1 سرعتم میشه 256 و تا صبح ثابت میمونه . اینا پهنای باند دارن اما نمیدن .

نه دیگه الان چند وقتی هست که ثابت همین مقداره البته بعضی موقعها افت داره که فکر کنم اون هم به خاطر سرور دانلود باشه .
    شبانه هم که فقط باید چند لینک با هم بزارم تا همون 256 رو بگیره و اون هم ثابته .
    مرکز مخابراتی فدائیانم . فاصله اش هم تقریبا بین 4 تا 5 کیلومتر .

همین طرح طلایی پاییزه رو گرفتی ؟
    بله طرح طلایی پاییزه.
    برا من از ساعت 11:30 سرعت میره رو 100 کیلو بایت!!!
    من تک لینک سرعت بالا میخوام!!!چون معمولا یا رام برای گوشی یا تبلت دانلود میکنم,یا ویندوز و بازی!!!که تا صبح لازم دارم.
    یه ویندوز آپدیت شده رو بعد از 10 روز دانلود کرد!!!
    Last edited by fight12; 26-02-2014 at 12:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    ایــــــــــــران

پيش فرض

[QUOTE=Gregar;8126780]نه بابا جدا؟
    رفیق منظور کلی من اینه که مخابرات فقط واسه اینکه حجم ملت زودتر تموم بشه این کارا رو میکنه و سرعتهای فضایی میده توی روز . وگرنه قبلا همین مدیرعامل مخابرات اومد اینجا و دلیل پایین بودن سرعت توی ساعات شبانه رو کمبود پهنای باند اعلام کرد .
    در حالی که با این سرعتها فکر نمیکنم مشکل کمبود پهنای باند باشه . بلکه دلیلش محدود کردنه . اگه باز بزارن که تا جایی که میکشه سرعت بره مطمئن باش از 256 بالاتر میره . نه اینکه دقیقا سر ساعت 1 شب سرعت یه دفعه بشه 256 .
    اگه بخوایم بگیم ترافیک زیاده باید سرعت من از ساعت 1 تا تقریبا 1:10 دقیقه به صورت پیوسته کم کم بیاد پایین و حتی ممکنه به دلیل ترافیک از 256 هم کمتر بشه . اما اینطوری نیست . و دقیقا سر ساعت 1 سرعتم میشه 256 و تا صبح ثابت میمونه . اینا پهنای باند دارن اما نمیدن .

اگر همینجوری میدن پس چرا به بقیه ندادن ؟
    عزیز اگر اشنا داری من یک چیزی به شما هم میدم همینجوری که میگید برای منم اوکی کنه من مشکلی ندارم بزار حجمم زود تموم بشه فقط واقعا این سرعت رو بده مشکلی نداره

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

دوست عزیزم.برای من هم سرعت دانلود شبانه فقط یک لینک مهم بود تا ببینم واقعا 256 هست یا نه.چون اگر قرار باشه با چند تا لینک دانلود سرعتش به 256 برسه همین سرویس دهنده ای که باهاش کار میکنم همینطوری.ولی میخواهم مثل مبین نت سرعت دانلود شبانه فقط یک لینکش 256 باشه.که ظاهرا این طرح مخابرات سرعت شبانش در یک لینک به گفته جناب fight12 زیر 100 کیلوبایت است که بازم میشه همون آش و همون کاسه.
    اره دیگه . تازه همون یک لینک هم 16 کانکشن به فرض داشته باشه تازه میرسه به 100 کیلوبایت . وگرنه با تک کانکشن سرعتش افتضاحه . مثلا با یه نرم افزار مثل اریجین عمرا بشه شب دانلود کرد .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان
    سرعت دانلود در ترافیک شبانه رایگان حجمی مخابرات
    سرویس 1 مگابیت یا 2 مگابیت چند کیلوبایت است؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان
    سرعت دانلود در ترافیک شبانه رایگان حجمی مخابرات
    سرویس 1 مگابیت یا 2 مگابیت چند کیلوبایت است؟
    یک مگ که ندارم.٢ مگ زیر ١٠٠ کیلوبایت

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

[QUOTE=mahdiooo;8126934]
    نه بابا جدا؟

اگر همینجوری میدن پس چرا به بقیه ندادن ؟
    عزیز اگر اشنا داری من یک چیزی به شما هم میدم همینجوری که میگید برای منم اوکی کنه من مشکلی ندارم بزار حجمم زود تموم بشه فقط واقعا این سرعت رو بده مشکلی نداره
    طرح طلایی پاییزه بخرید سرعتش همینه.

8. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

یک مگ که ندارم.٢ مگ زیر ١٠٠ کیلوبایت

مگه میشه!
    از سرورهای داخل ایران چطور؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مگه میشه!
    از سرورهای داخل ایران چطور؟
    همون سرور داخل ایران سرعت ١٠٠ کیلو بایته.
    سرور خارج از کشور ٣٠ نهایتا ۴٠ کیلو بایت.
    امشب تست سرعت میگیرم خودتون مقایسه کنید.

11. 2 کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان قبلا سایت گلدنت یه بخش برای بازی کانتر داشت الان نیست نمیدونید لینکش چیه.
    Last edited by fight12; 26-02-2014 at 19:15.

13. این کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض تست سرعت طرح طلایی پاییزه شبانه و روزانه+همه نکات درباره دانلود شبانه

این حرفا دیگه به جایی نمیرسه.
    هر روز از بدتر شدن سرعت شبانمون بگیم...
    ٧ اسفند سرعت دانلود شبانه ۶٠ کیلوبایت
    ٨ اسفند ٢٠ کیلوبایت
    ٩ اسفند ١٠ کیلوبایت

10 اسفند سرعت 100 کیلو بایت
    نمیدونم مخابرات هم محدود میکنه یا سرعت برای همه افت کرده.
    از وقتی شبانه رایگان رو از بیشتر طرح ها حذف کردن و دیگه تمدید نمیشن سرعت شبانه بهتر شده.
    فعلا فقط ٢ تا طرح شبانه رایگان دارن.
    دانلود تو بازه رایگان نسبت به بقیه شرکتا در حد قابل قبوله,اما اینجور که پیداست احتمالا به ترافیک و شلوغیه مرکز مخابرات منطقتون بستگی داره سرعت دانلود شبانه.

بعضیا بالای ۵ گیگ میتونن دانلود کنن تو بازه رایگان بعضیا زیر ۵٠٠ مگ!!!

اصن موندم چیکار کنم، الان زنگ زدم 2020 خودشون گفتن سرعت شبانه رو تضمین نمیکنیم و احتمالا اگه طلایی بگیرم سرعت شبانه حداکثر میشه 60

٧ و ٨ و 9 اسفند افتضاح بود سرعت دانلود شبانه !!!

همونطور که دوستمون پرسیدن سرعت شبانه رو تضمین نمیکنن دیگه!!!

سلام دوستان من تا دیروز طرح نقرهای قدیمی داشتم و سرعت شبانم روی یک مگ ثابت بود (دانلود 120) دیشب طرحم نموم شد و با اینکه شدیدا قصد داشتم از مخابرات برم ولی ریسک کردم و طرح طلایی گرفتم سرعت دانلودم دیشب روی 200 به بالا بود اگه همیشه اینجوری باشه حداقل کمی از گرونی و دزدی مخابرات رو جبران میکنه
    خوش به حالتون...ما که خیری ندیدیم از مخابرات.
    دیگه دیشب بعد از مدت ها سرعت رو 100 بود با طرح طلایی پاییزه

---------
    خب امشب از سر شب سرعت اومد پایین.
    تست سرعت روزانه طرح طلایی پاییزه از 7 صبح تا ساعت 6 بعد از ظهر:

از ساعت 6 بعد از ظهر تا 7 صبح
    تست سرعت شبانه طرح طلایی پاییزه سرور داخلی:

تست سرعت شبانه طرح طلایی پاییزه سرور خارجی-ترکیه:

تست سرعت شبانه طرح طلایی پاییزه سرور خارجی-آلمان:

-__________________________________________________ _______________-
    دوست عزیز به نظرم یکم بی انصافی میکنید.
    من الان 45 روزه که خونه هستم و هر شب هم دانلود شبانه تقریبا به غیر پنج شب همیشه هم دو لینک 24 کانکشنه به غیر یک شب که خراب بود شبی زیر 5 گیگ دانلود نداشتم و این 45 روز بیش از 200 گیگ دانلود کردم.
    در مجموع یک روز قطعی داشتم وهمیشع پینگم خوب بوده.
    جلو مک ادرس هم این عبارتی که شما گفتی نیست.
    به نظر من که هیچ شرکتی نیس که ماهی 150 گیگ شبانه داشته باشی با 30 تومن به جز شرکت های محلی 2 یا 3 استان
    والا ایا اینترنت چیزی نیس ولی تو این اوضاع اینترنت همینم غنیمته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم عکس کارکرد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما جزو کاربرای بدشانسی قبلا بهتون گفته بودم چند صفحه قبل
    این میزان ترافیک مصرفی رایگان شبانه سرویس به مدت یک ماه(نقره ای یکساله)!!
    (95% شب ها به حدی سرعت پایین هست که کلا سیستم رو خاموش می کنم)

والا من تو تمام پستام آخرش گفتم با همه این حرفا باز هم از مخابرات راضیم
    قطعیه مخابرات نسبت به قبل در حد صفره,سرعتو پینگ هم که کاملا مشخصه بهتر شده.
    حالا این همه تست سرعت و انتقاد داشتم باز هم میگم که:
    تو مشهد بهتر از مخابرات نیست بقیه شرکتا وضعشون از تعداد پستای بالای کاربراشون معلومه.

به پشتیبانی هم زنگ زدید؟
    تو تاپیکای بقیه شرکتا حداقل دلیل پایین بودن مشخصه حالا یا دانلود زیاد و محدود شدن سرعت یا شلوغی منطقه و ...
    یه جواب قانع کننده تو این تاپیک نیست که چرا بعضیا سرعتشون بالاست بعضیا پایین!!!
    احتمالا شلوغی مرکز مخابراتی منطقه شما علته سرعت پایینه دیگه !
    به پشتیبانی که جدیدا خیر
    ولی اون اوایل که سرعت های شبانه اومده بود پایین زنگ زدم،حرف هایی که از قبل آماده کرده بودن و بهشون گفتن که بگید رو میگفتن!...شبا سرعت شیر میشه،شاید نویز داره خطتون...
    آخه جالبه که دقیقا هر ماه اون شبی که سرویس تازه شارژ میشه سرعت میاد روی 125 K و تا خود صبح اون سرعت ثابت میمونه،اما شبای دیگه افتضاح میشه سرعت!(سرعت پایین با نوسان زیاد)
    دیشبم مثه دو سه ماهه گذشته سرعت 30-35 بود که اصن راضی کننده نیست. یعنی شب تا صبح فقط 600-650 مگ دانلود میکنه که نمیارزه اصن کامپیوترو روشن بزاری. فقط واسه سریالایی که خیلی دانلودشون مهمه از شبانه استفاده میکنم. یادش بخیر طرح بعثت سرعت شبانه 130-140 بود میترسم طلایی بگیرم 80 تومانم بپره ، آخه روزانه واسم مهم نیس ، اون 2 گیگ اصن خوراکه یه روزه تموم میشه سریع.
    منم پشیمونم!!!
    ٨٠ تومان واسه سه ماهه دادم اما اصلا شبانه بدرد نمیخوره!!
    آسیاتک ۶ ماهه با سرعت ١٠ مگ ۶٧ تومان بود .حداقل تو شبانه میشد از سافت ٩٨ با سرعت بالا دانلود کنی...
    بازم اشتباه کردم از مخابرات گرفتم.
    البته آسیاتک هم مشکلاتی داره ببینید:
      محتوای مخفی: اینترنت آسیاتک 
    آموزش زير توسط كاربر محترم akhoond آماده شده است
    از اين دوستمون بابت آموزشش تشكر مي كنيم

محسن

سلام دوستان .
    تصمیم گرفتم که موارد مربوط به آسیاتک ، که به درد بخود هستن رو جمع کنم ، تا یوزر های تازه وارد ، گیج نشند .
    سعی کردم که با نام نویستده کوت کنم ، اگه کسی می بینه که جایی اشتباه کردم ، بگه .
    1 مشکلات مودم های شرکت
    2 رانژه و هزینه راه اندازی
    حواستون باشه اگه خط تون از رانژه در بیاد و دوباره تقاضا بدید ، دوباره یوزر جدید هستید .
    3 مسایل مربوط به سرویس حجمی
    لازم به یاد آوریه که دوستانی که نامحدود دارن ، سرعتشون معمولا همون اسمی هست ، مثلا برای 128 ، همون 15 _ 16 رو دارن معمولا ، اما برای حجمی ها ، سرعت معمولا حول و حوش 400 تا 500 می چرخه ، یعنی دان بین 50 تا 60 می چرخه ، از این لحاظ خوبه ، اما حواستون به کمبود ترافیک باشه .
    ضمنا ، سرویس های 128 و 512 تقریبا هیچ تفاوتی با هم ندارند ، هم از نظر سرعت ، هم نظر ترافیک و قیمت ، هر دو سرویس ، سرعتشون بین 400 تا 500 هست .
    حواستون هم باشه که همین ترافیک کم ، و التبه عدم دان رایگان شبانه ( مثل صبا ) چند تایی از دوستان رو از آسیاتک کوچانیده
    این 2 * 2 تا 4 تای مهدی جان رو ببینید :
    سرویس های حجمی این مشکلات رو هم داره :
    حالا مواردی که باید بهش توجه بشه :
    البته من به شخصه این برنامه استفاده می کنم ( و مزیتی در استفاده از برنامه پرو نت لیمیتر ) :
    4 برای سرعت بیشتر از 128
    این مورد رو هم من اضافه کنم که دانشجو بودن ، یا عضو هییت علمی بودن ، یه راه هست ، یه راه هم شرکت هست ، هر شرکت برای ثبت شدن در کشور ، باید در روزنامه رسمی اعلامیه ای چاپ کنه که به همون روزنامه رسمی شرکت معروف است ، برای گرفتن سرویس بالای 128 از طریق شرکت ، باید روزنامه رسمی ارایه بشه ، و فقط و فقط همین روزنامه کفایت می کنه ، هیچ چیزی چک نخواهد شد ، شرکت ها دنبال پولشون هستن .
    اگه هم شرکت توی آشناها ندارید ، توی سایت روزنامه رسمی ، روزنامه زیاده ....
    ( این مورد آخر رو فقط وفقط برای آگاهی گفتم ، من هیچ مسئولیتی رو به عهده نمی گیرم )
    5 وی پی ان
    اول یه نقل قول از خودم بکنم :
    فکر کنم اون موقع که این پست رو می زدم ، وی پی ان من مشکل داشته ، چون بعدش یکی دو بار تونستم کانکت شم ، ولی باز هم بعدش دیگه نتونستم تا همین امروز ، هم میشه گفت که اون یکی دو بار مشکل وی پی ان من حل شده بوده ، هم می شه گفت که آسیاتک اون یکی دو بار رو بی خیال شده ، خودم هم نمی دونم
    این پست آقا سیاوش رو هم نمی دونم پای کدوم یکی از موارد بالا بذارم
    دیگه هم پستی ندیدم که مطمئن بشم
    6 حفاظت از یوزر و پس
    به این نکته خیلی توجه کنید که یک وقت ...
    7 مشکلات پشتیبانی
    این نظر کلییو عزیز هست ، البته من به شخصه بعضی موارد رو قبول دارم ، اما به نظرم میاد کلییو یه کم غلو کرده :
    این هم نظر یکی دیگه از دوستان :
    به شخصه اشغالی زیاد رو قبول دارم ، هم پشتیبانی ، هم فروش ، خدا نکنه کارت لنگشون بمونه ، باید یه ورق آرام بخش میل کنید
    8 خروج از آسیاتک
    دوستان ، دیگه در این مورد ، پستی رو با اجازتون کوت نمی کنم ، چون که خیلی موضوعی نداشت ، فقط حواستون باشه که برای خروج از آسیاتک ، خیلی از دوستان ، از جمله کلییو و آقا مهدی ، خیلی اذیت شدن ، نمی دونم اسمشو کار شکنی بذارم یا محبت زیاد آسیاتک به یوزرهاش که نمی تونه ازشون دل بکنه ، جمع آوری این دوستان ، خیلی طول کشید ، 10 _ 12 روز بود که کلییو سر کار بود
    حواستون باشه که در این مورد خوب پیگیری کنید تا نه وقتتون تلف بشه ، نه هزینه تون ، هم این که کمتر بی اینترنتی بکشین ..
    تا قبل از پایان قرارداد هم از رانژه خارج نمی کنن ، حتی اگه شما قبل از تاریخ پایان قرارداد در خواست جمع آوری بدید ، باید تا پایان قرارد اد صبر کنید
    این نکته هم خیلی خیلی مهمه ، حواستون باشه :
    9 اهمیت پیگیری
    این اتفاق هم برای من افتاد ، دقت کنید ، از این فرصت ها استفاده کنید
    در آخر ، اگه دوستان می بینن که نکته ای رو جا انداختم ، بفرمایند .
    امیدورام به دردتون بخوره ، اگه به درد تون خورد ، یه خدا پدرشو بیامرزه هم برام کافیه .
    مرسی
    یا حق

سلام
    من از آسیاتک Adsl گرفتم
    راضی هم هستم
    حالا می خوام کسایی که فقط از همین ها گرفتن بیان و یه کم با هم صحبت کنیم
    می دونم که اون تاپیک ه برای این کار هست
    ولی می خوام همه از همین Isp باشیم

ممنون
    Last edited by fight12; 01-03-2014 at 08:48.

15. 4 کاربر از fight12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •