چند دقیقه پیش یه خانوم از 195 تماس گرفت و پرسید شما که مشکل اینترنت داشتین مشکلتون حل شده یه نه، منم گفتم هنوز که نه، اونم تشکر کرد و قطع کرد. نمیدونم چه برنامه ای دارن.
چند دقیقه پیش یه خانوم از 195 تماس گرفت و پرسید شما که مشکل اینترنت داشتین مشکلتون حل شده یه نه، منم گفتم هنوز که نه، اونم تشکر کرد و قطع کرد. نمیدونم چه برنامه ای دارن.
این دفعه 2020 اقرار کرد که سرعتای شبانه رو روی 128 بستن. پس دیگه باید با مخابرات خداحافظی کرد چون تنها مزیتش که دانلود شبانه بود رو از دست داد.
دوستان به نظر شما کدوم شرکت مناسبه؟؟؟
دوستان اسیا تک وضع دانلود شبانه اش چطوره؟؟
مثلا سرویس چلچله 60 گیگ در 6 ماه (2 تا 8 صبح رايگان) 150.000 تومن که می شه ماهی 25.000 تومن
Last edited by mehdi_08; 08-03-2016 at 13:26.
این چندروز نبودم،مثل اینکه خوب نشده!!پس دیگه نت مخابرات ارزش نداره،البته از اولشم ارزش نداشت!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میخای آسیاتک بگیری همون 10 مگو بگیر،4 تا 10 صبح رایگان!!بیشتر دوستان گرفتن،گفتن عالیه،فقط هزینه بالاست!!قبلا 15 تومن بود که الان شد 28 تومن!!
اینترنت مخابرات مرکز ازادی اوضاعش چه طوریه؟
الان یه خط پارس انلاین دارم پینگ و سرعتش عالیه...
ولی خونه رو عوض می کنیم ...این خط جدید روی مخابرات رانژه شده .... اگه مخابرات اوضاعش بده که جمع اوری کنم خطمو
- - - Updated - - -
ولی خونه رو عوض می کنیم ...این خط جدید روی مخابرات رانژه شده .... اگه مخابرات اوضاعش بده که جمع اوری کنم خطمو
- - - Updated - - -
من بیشتر حجم روزانه برام مهمه
مصرف روزانم بالاس
الان از اول بهمن تا الان 35 گیگ مصرف شده !!!!!![]()
بهتره از طرح هایی که شرکتا واسه مشترکای جدید ارائه میدن استفاده کنی، مثلا آسیاتک 45 گیگ رو میده 54 تومن یا بالعکس (دقیقا یادم نیست).اگه تو منطقه شما ایرانسل 4g داره، میتونی طرح 100 گیگ یکسالشو بخری (ارزون ترین طرح واسه کاربرای پرمصرف مثل خودم تو کل ایرانه، حیف که منطقه ما ایرانسل 3g هم نداره چه برسه به 4g)،
Last edited by AliMirzaie; 08-03-2016 at 23:58.
دوستان از شرکت های دیگه خبر ندارین؟
این حسابگر هنوزم ..... ؟؟؟
شرکت های جدید چی ؟
![]()
یه گیگ ترافیک گرفتم،الان نگاه میکنم میبینم 80 مگش هست!!سرجمع هم 600 تا 700 مصرف کردم!!!!پس باقیش کو؟!!!
![]()
سلام از توی پنلت رو هم چک کن
وسیله دیگه ای نداشتی ؟ موبایل؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)