مخابرات یه فکری برای منطفه فیض بکنه !
مخابرات یه فکری برای منطفه فیض بکنه !
سلام
من مشکل قطعی موقع دانلود دارم یعنی دانلود رو استارد بکنم حدودا هر 5 دقیقه یبار قطع میشه
اولش فکر کردم چون مودمم لینکسیس هست مشکل از اونه امروز با مودم تی پی لینک هم تست کردم وضعیت بدتر شد که بهتر نشد
به نظر دوستان مشکل از چی میتونه باشه؟
دوست من (همسایه هم هستیم) همین مشکل رو داشت تازه بدتر من بود مواقع عادی هم هر 20 دقیقه یه بار قطع میشد خوب که پیگیر شد ادم فرستادن دم خونه تست هم کردن و مشکل رو مشاهده کردن امروز ازش پرسیدم چی شد گفت بهم اعلام کردن پورتت رو عوض کردیم اما میگفت الان وضعیتم بدتر شده!!!!
میترسم منم پیگیر بشم از اینی که هست بدتر بشه موندم چیکار کنم حداقل الان تو حالا عادی و وبگردی مشکلی ندارم!!!
اینم عکس از گزارش اتصالاتم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونجایی که شناسه سخت افزاری عوض شده مودم تی پی لینک بوده
کسی چیزی به ذهنش میرسه؟
شانس اوردم 200 پول مودم ندادم قصد کرده بودم مودم ایسوس بخرم تازه امروز فهمیدم مشکل مودم نیست!!!
با تشکر
منم مشکل قطعی دارم دارم یکی دو هفته ایی است اینطوری شده اواخر بیشتر هم شده زنگ هم زدم گفتند پیگری میکنیم مودم را عوض کردم فرقی نکرد
بالاخره مخابرات اومد سراغ dlc ها. من چند سال بود خطم رو رو 2 مگ بسته بودن امروز دیدم رو 10 بستن.سرعت دانلودمم با اینکه کمپین 2 مگ دارم ولی بین 600 تا 700. فقط نمیدونم چرا سرعت اپلود رو زیاد نمیکنن.
دوستان مشکل سرعت پایین از سایت های اپلود مشکل شما ها هم هست یا فقط مشکل منه؟
امروز پورت من را از ۵مگ به ۲مگ کاهش دادند(dlc) صبج تا حالا به صورت وحشتناکی اینترنت هر ۲۰دقیقه قطع میشه معلوم نیست دارند چه کار میکنند چون پورت یک سری ها از مشترکین اپارتمان را امروز به ۱۰ مگ افزایش دادند!!! امیدی ندارم که از دوباره برگرده روی ۵مگ واقعا چرا کاهش دادند هیج قانون و دلیل قانع کننده ایی وجود نداره بی ثباتی در مخابرات داد میزنه...
سلام به همگی
چند وقته سرعتم روی 10 مگابیته که واقعا عالیه.
میخواستم بدونم با پیش شماره 362 چرا امکان ثبت نام توی طرح بی نهایت وجود نداره؟؟؟
درضمن خطم DLC هست.
مخابرات یک حکت خوبی را شروع کرده است و تجهیزات DSLAM موجود در DLC که قدیمی و ناکارآمد بود را تعویض می کند ، در این روند همانطور که بعضی کاربران سرعتشان افزایش می یابد بعضی از کاربران هم دچار کاهش سرعت خواهند بود ، با قبول تمامی ناهماهنگیها در بخش پشتیبانی کاربران ADSL اگر مشکل سرعت هر کدام از کاربران تا آخر هفته حل نشد از ابتدای هفته آینده بصورت حضوری به مراکز پاسخگویی ADSL مراجعه کنید اگر این مراکز هم پاسخگو نبودند با شماره 5000 تماس بگیرید
کز
مورد طرح بینهایت برای کاربران DLC در دست اقدامات فنی است که در صورت فراهم شدن امکانات فنی بلافاصله این امکان برقرار می گردد
این تعویض برا همه جا شروع شده یا فقط خود اصفهان هست؟
برا بقیه جاها هم درست میکنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)