تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1068 از 2403 اولاول ... 685689681018105810641065106610671068106910701071107210781118116815682068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,671 به 10,680 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

(خدا میدونه چطوری سیم کارتهای نسل 3 یا همون 3G با اون سرعت و امکانات و غیره آذرماه قراره افتتاح بشه در ایران از سال 86 تا الان که هیچی نشده !)
    جالبه توکشورای دیگه همه به فکر 4G هستن ما هنوز 3G نداریم!!

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این پرداخت آنلاین اندیشه کی درسته میشه ؟! ... حضوری که نمیشه رفت شارژ کرد ! ...

پ.ن: چطور میتونم به اندیشه در مورد نمایندش تو شهر ما انتقاد کنم ؟! ... ( البته اگر خود رشت هم اینطور نباشه ! )
    بهش میگم چرا قطعی داریم انقدر ؟! .. میگه زنگ بزن رشت .. میگم قطع هست .. میگه به من چه .. میگم الان یعنی چی ؟ .. میگه ناراحتی بیا جمع کنم ... ! میگه ... D:
    Last edited by Haniiii; 06-09-2011 at 20:47.

3. 2 کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه soosmar_asl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

7

پينگ 3 روز خيلي بد شده! 4.2.2.4 رو 350 است! ديشبم 12 تا 1:30 قطع بود تماس گرفتم گفتن مشكل مخابراتي و مربوط به شمال ايران ميشه!!!!!

شاتل سرويس 2 مگ خط 5.

5. 3 کاربر از soosmar_asl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پ.ن: چطور میتونم به اندیشه در مورد نمایندش تو شهر ما انتقاد کنم ؟! ... ( البته اگر خود رشت هم اینطور نباشه ! )
    بهش میگم چرا قطعی داریم انقدر ؟! .. میگه زنگ بزن رشت .. میگم قطع هست .. میگه به من چه .. میگم الان یعنی چی ؟ .. میگه ناراحتی بیا جمع کنم ... ! میگه ... D:
    اینجا هم تقریبا" به همین شکله فقط فرقش اینه که اول میگن مشکل از مخابراته و اگه زیاد سوال کنی این طوری برخورد میکنن :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

7. 2 کاربر از wolfman_741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

باز هم قطعی های پیاپی!
    معلوم نیست دارن چه جونی میکنن؟
    راستی جریان لغو محدویت دانلود رو شنیدین؟ اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره و اگه قراره خبری تو این زمینه تو رشت بشه، ممنون میشم توضیح بده!

9. 2 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Haniiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینجا هم تقریبا" به همین شکله فقط فرقش اینه که اول میگن مشکل از مخابراته و اگه زیاد سوال کنی این طوری برخورد میکنن :

کد:
    کد:
    خب مشکل اینجاست که اینجا کلا 3 تا ISP داریم که خدمات ADSL میدن ... 2 تای دیگه خودشون از اندیشه میگیرن !!! ... اگر شاتلی ، چیز دیگه ای موجود بود همون لحظه بهش میگفتم جمعش کن !

11. این کاربر از Haniiii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

quick task کار میکنه , پریروز شارژ کردم.

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

جالبه توکشورای دیگه همه به فکر 4G هستن ما هنوز 3G نداریم!!
    همه که نه.تو بخش هایی از اروپا تازه میخوان راه اندازی کنن.(نقل قول)

---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:07 AM ----------

باز هم قطعی های پیاپی!
    معلوم نیست دارن چه جونی میکنن؟
    راستی جریان لغو محدویت دانلود رو شنیدین؟ اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره و اگه قراره خبری تو این زمینه تو رشت بشه، ممنون میشم توضیح بده!
    تا اونجایی که من متوجه شدم از خبرا اینه که میخوان محدودیت حجم رو وردارن.یعنی مثلا فقط سرویس هایی با سرعت های مختلف باشه.مثلا 128 و 256 و 512 و 1024.و درواقع همون دانلود نامحدود!!!
    خوب فک نکنم توضیح بخواد .پیامدی که واسه ما داره واضحه:
    اینکه به دلیل نامحدود بودن ، شرکتا مجبورن همون سرعتی رو که فروختند ارئه بدن. یعنی 128 اندیشه میشه 16 کیلوبایت!!!! و اینکه اگه شرکتی سرعت تشویقی بده ضرر مالی میکنه. و یا اینکه شاید تشویقی بدن ولی واسه پیج باز کردن نه دانلود!
    بعدشم اینکه واسه سرعتای بالا (2 مگ) شاید یه مشکلی پیش بیاد: و اونم هزینه فوق العاده بالای اشتراک اونه!!!

(من اطلاعات ندادم که اشتباه باشه ، نظرمو گفتم)

---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------

من سرعت 800 کیلو بایت می خوام
    چیز دیگیی احیانا نمیخوای بگم بچه ها بیارن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

همه که نه.تو بخش هایی از اروپا تازه میخوان راه اندازی کنن.(نقل قول)

---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:07 AM ----------

تا اونجایی که من متوجه شدم از خبرا اینه که میخوان محدودیت حجم رو وردارن.یعنی مثلا فقط سرویس هایی با سرعت های مختلف باشه.مثلا 128 و 256 و 512 و 1024.و درواقع همون دانلود نامحدود!!!
    خوب فک نکنم توضیح بخواد .پیامدی که واسه ما داره واضحه:
    اینکه به دلیل نامحدود بودن ، شرکتا مجبورن همون سرعتی رو که فروختند ارئه بدن. یعنی 128 اندیشه میشه 16 کیلوبایت!!!! و اینکه اگه شرکتی سرعت تشویقی بده ضرر مالی میکنه. و یا اینکه شاید تشویقی بدن ولی واسه پیج باز کردن نه دانلود!
    بعدشم اینکه واسه سرعتای بالا (2 مگ) شاید یه مشکلی پیش بیاد: و اونم هزینه فوق العاده بالای اشتراک اونه!!!

(من اطلاعات ندادم که اشتباه باشه ، نظرمو گفتم)

---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------

چیز دیگیی احیانا نمیخوای بگم بچه ها بیارن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست من ببین، آره اینش خوبه اما اگر شرکتا بگن حالا که فشار آوردن که استاندارد بدیم می تونیم از 1.6 تا 16 نوسان کنه سرعتمون چی؟؟؟؟ اونوقت بیچاره می شییییییییییم

15. این کاربر از Xsis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

کسی نظری درباره این تصویر داشت بگه.واسه اینترنت خودمه.عجیب نیست اینهمه روتر بین راه باشه!!!!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •