جالبه توکشورای دیگه همه به فکر 4G هستن ما هنوز 3G نداریم!!(خدا میدونه چطوری سیم کارتهای نسل 3 یا همون 3G با اون سرعت و امکانات و غیره آذرماه قراره افتتاح بشه در ایران از سال 86 تا الان که هیچی نشده !)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
جالبه توکشورای دیگه همه به فکر 4G هستن ما هنوز 3G نداریم!!(خدا میدونه چطوری سیم کارتهای نسل 3 یا همون 3G با اون سرعت و امکانات و غیره آذرماه قراره افتتاح بشه در ایران از سال 86 تا الان که هیچی نشده !)
این پرداخت آنلاین اندیشه کی درسته میشه ؟! ... حضوری که نمیشه رفت شارژ کرد ! ...
پ.ن: چطور میتونم به اندیشه در مورد نمایندش تو شهر ما انتقاد کنم ؟! ... ( البته اگر خود رشت هم اینطور نباشه ! )
بهش میگم چرا قطعی داریم انقدر ؟! .. میگه زنگ بزن رشت .. میگم قطع هست .. میگه به من چه .. میگم الان یعنی چی ؟ .. میگه ناراحتی بیا جمع کنم ... ! میگه ... D:
Last edited by Haniiii; 06-09-2011 at 20:47.
پينگ 3 روز خيلي بد شده! 4.2.2.4 رو 350 است! ديشبم 12 تا 1:30 قطع بود تماس گرفتم گفتن مشكل مخابراتي و مربوط به شمال ايران ميشه!!!!!
شاتل سرويس 2 مگ خط 5.
اینجا هم تقریبا" به همین شکله فقط فرقش اینه که اول میگن مشکل از مخابراته و اگه زیاد سوال کنی این طوری برخورد میکنن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز هم قطعی های پیاپی!
معلوم نیست دارن چه جونی میکنن؟
راستی جریان لغو محدویت دانلود رو شنیدین؟ اگه کسی اطلاعاتی تو این زمینه داره و اگه قراره خبری تو این زمینه تو رشت بشه، ممنون میشم توضیح بده!![]()
خب مشکل اینجاست که اینجا کلا 3 تا ISP داریم که خدمات ADSL میدن ... 2 تای دیگه خودشون از اندیشه میگیرن !!! ... اگر شاتلی ، چیز دیگه ای موجود بود همون لحظه بهش میگفتم جمعش کن !
quick task کار میکنه , پریروز شارژ کردم.
همه که نه.تو بخش هایی از اروپا تازه میخوان راه اندازی کنن.(نقل قول)
---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:07 AM ----------
تا اونجایی که من متوجه شدم از خبرا اینه که میخوان محدودیت حجم رو وردارن.یعنی مثلا فقط سرویس هایی با سرعت های مختلف باشه.مثلا 128 و 256 و 512 و 1024.و درواقع همون دانلود نامحدود!!!
خوب فک نکنم توضیح بخواد .پیامدی که واسه ما داره واضحه:
اینکه به دلیل نامحدود بودن ، شرکتا مجبورن همون سرعتی رو که فروختند ارئه بدن. یعنی 128 اندیشه میشه 16 کیلوبایت!!!! و اینکه اگه شرکتی سرعت تشویقی بده ضرر مالی میکنه. و یا اینکه شاید تشویقی بدن ولی واسه پیج باز کردن نه دانلود!
بعدشم اینکه واسه سرعتای بالا (2 مگ) شاید یه مشکلی پیش بیاد: و اونم هزینه فوق العاده بالای اشتراک اونه!!!
(من اطلاعات ندادم که اشتباه باشه ، نظرمو گفتم)
---------- Post added at 08:09 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
چیز دیگیی احیانا نمیخوای بگم بچه ها بیارن؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
دوست من ببین، آره اینش خوبه اما اگر شرکتا بگن حالا که فشار آوردن که استاندارد بدیم می تونیم از 1.6 تا 16 نوسان کنه سرعتمون چی؟؟؟؟ اونوقت بیچاره می شییییییییییم
کسی نظری درباره این تصویر داشت بگه.واسه اینترنت خودمه.عجیب نیست اینهمه روتر بین راه باشه!!!!!!!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)