هیچ وقت بادم نمیره اون بازیو!!!
رفت گل زد ...به طرز فجیعی خوشحالی کرد!!2 دقیقه هم نشد اومد به خودمون گل زد....دلم واسش سوخت انقد
![]()
هیچ وقت بادم نمیره اون بازیو!!!
رفت گل زد ...به طرز فجیعی خوشحالی کرد!!2 دقیقه هم نشد اومد به خودمون گل زد....دلم واسش سوخت انقد
![]()
كدوم بازي رو ميگي؟
من يادم نمياد
و 1001 عیب دیگه![]()
هووم یادم نمیاد با کجا بودیم!فک کنم اخر 3-2 بردیم!!
چي شده امضا تورو هضف نميكنن؟ دي:
مهاجم سوئدي اينتر ميلان گقت:احساس ميكنم مورينيو براي فصل اينده به من نياز دارد.
زلاتان ابراهيموويچ عنوان كرد:ماسيمو موراتي يكي از موفق ترين مديران فوتبالي در سراسر جهان است اما اين روزها تحت تاثير فشار هاي پرز از يك سو وپيشنهادات عجيب لاپورتا از سويي ديگر حرف هاي دور از انتظار به زبان مي اورد.
اين بازيكن اظهار داشت:از لحاظ احساسي پس از اظهارات و تصميمات اخيرا موراتي نبايد به اينتر ميلان فكر كنم اما انقدر به اين مجموعه احترام ميگذارم كه حاضرم در در صورت تمايل كادر فني و تماشاگران بار ديگر پيراهن اين تيم را بپوشم.خوزه مورينيو در مصاحبه اش تاكيد كرده كه فصل اينده به من نياز دارد.اين سخنان باعث دلگرمي من است.اينتر ميلان هنوز هم اولويت من براي فصل بعد به حساب مي ايد.وي افزود:اين روزها تا حدودي از اوضاع پيش امدهشگفت زده و ناراحت شده ام.من به اينتر ميلان عشق مي ورزمو همه جايگاه هاي فوتبالي ام را با اين تيم به دست اورده ام.در سال هاي حضورم در اين تيم فراموش نشدني پيشنهاد هاي نجومي بسياري را از تيم هاي بزرگ اروپايي رد كردم اما پس از شنيدن ماجراي معاوضه من و اتوئو جا خوردم.ابراهيموويچ تاكيد كرد:ارزش بازيكنان به عنوان مهره هاي اصلي فوتبال تا اين حد پايين اورده شده كه با انها نوعي مبادله كالا با كالا انجام ميدهند.بارسلونا تيم بسيار خوبي است هر چند در كنار بارسا پيشنهاد هايي از رئال و منچستر يونايتد هم دارم اما فعلا قصد دارم تصميمي نگيرم تا اين اوضاع نابسامان تقل و انتقالات به نتيجه اي مشخص برسد.
آره منم یادمه!
چقدر خندیدیم!!!
تازه یادمه بازی قبلش هم تر زده بود، اومد مثلا جبران کنه!
اووووه آره منم یادم اومد
ته خنده بود
بابا این زلاتان هم عجب تریپ میاد .. به نظرم استیلش هم اصلا با رئال نمیخوره یعنی رئال سر تره![]()
یه بار ایشی زاکی برعکس این حرکت رو زد !! :ديكدوم بازي رو ميگي؟
من يادم نمياد
فک کنم حفظ می کنن !! :ديچي شده امضا تورو هضف نميكنن؟ دي:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)