تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1067 از 1320 اولاول ... 6756796710171057106310641065106610671068106910701071107711171167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,661 به 10,670 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستانی که از مودم جیبی وای فای دار استفاده میکنند و سرعت شون پایین هست حتما نرم افزار network cell info رو از گوگل پلی دانلود کنند و روی گوشی نصب کنند ، و بهترین نقطه از نظر آنتن دهی رو پیدا کنن و مودم رو در همون نقطه بذارن ، قدرت سیگنال در فضای بسته هم میتونه بالا باشه ، اما بدون این نرم افزار نمیشه جاش رو پیدا کرد...خودم قبل از اینکه از این نرم افزار استفاده کنم سرعتم در بهترین حالت و سر صبح با 3جی 400 کیلوبایت بود ، اما با این نرم افزار بهترین مکان با سیگنال قوی رو پیدا کردم ( فضای بسته ) و الان سر صبح سرعتم بالای 1.300 هست و در طول روز بالای 500 کیلوبایت ( بین جایی که هستم و دکلی که بهش وصلم چند ساختمان وجود داره و دید مستقیم ندارم ) .....مودم رو دقیقا در جایی که سیگنال قوی تر هست بذارید ، 2 سانت جابجایی هم روی سرعت تاثیر داره.... امیدوارم برای شما هم مفید باشه

2. این کاربر از mortezaahmadi70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان ی سوال غیر اینترنتی

وقتی یه نفر خط یکی دگه رو ،رد تماس یا اشغال میزاره متوجه میشه که زنگ زده طرف؟؟؟ اس ام اس چی؟؟

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اقا اين همراه اول واقعا افتضاحه ، در فاصله ١٠٠ متري دكلش كه فيبرنوري هست تست گرفتم اول صبح كه بار شبكه كمه سرعت بين ١١ تا ٢٠ مگابيته و از ظهر تا شب سرعتش بين ١ تا ٣ مگابيته تازه چون اينجا ايرانسل تركونده همه دارن از ايرانسل استفاده ميكنن قاعدتا بايد همراه اول خلوت تر باشه و با توجه به اينكه فيبره حداقل ٥٠ مگ بده ولي سرعت دي اس ال من از اين خيلي بالاتره ، نميدونم دوستان اين تست هاي فضايي رو از كجا ميارن.

5. این کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

اون سرعت ها لازم سرمایه گذاری های دیگه هم هست صرفا یک روتر ساده ۲۰۰ تومانی و فاقد ای پی پر سرعت سبب همونی که میبینی میشه اینو بدون هر چی با هم فرق داره.
    ولی من همراه اولی نیستم و سرعتش آخرین باری که تو خونمون دیدم از از سه مگا بایت تجاوز نمی کرد من هم گفتم به درک و انداختمش کنار مشخص بود که محدود کردند. همون ایرانسل موندم که تا ۸ مگابایت میگیرم که بهترین دنیاست و قدرش رو میدونم و خوب بش پول میدم.
    Last edited by italodance; 13-07-2018 at 06:26.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

اقا اين همراه اول واقعا افتضاحه ، در فاصله ١٠٠ متري دكلش كه فيبرنوري هست تست گرفتم اول صبح كه بار شبكه كمه سرعت بين ١١ تا ٢٠ مگابيته و از ظهر تا شب سرعتش بين ١ تا ٣ مگابيته تازه چون اينجا ايرانسل تركونده همه دارن از ايرانسل استفاده ميكنن قاعدتا بايد همراه اول خلوت تر باشه و با توجه به اينكه فيبره حداقل ٥٠ مگ بده ولي سرعت دي اس ال من از اين خيلي بالاتره ، نميدونم دوستان اين تست هاي فضايي رو از كجا ميارن.
    فیبر ۵۰ تا مثلا ، به کل دکل نمیده؟ فکر کنم اینطوری باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان ی سوال غیر اینترنتی

وقتی یه نفر خط یکی دگه رو ،رد تماس یا اشغال میزاره متوجه میشه که زنگ زده طرف؟؟؟ اس ام اس چی؟؟
    بله متوجه میشه و در دو اپراتور رایتل و ایرانسل پیامک براش میره اما همراه اول خیر پیامکی درکارنیست

9. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله متوجه میشه و در دو اپراتور رایتل و ایرانسل پیامک براش میره اما همراه اول خیر پیامکی درکارنیست
    مرسی از جوابتون،بیشتر مهم این بود که اس ام اس هایی که می فرستم بدستش میرسه بخونه یا خیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

.............
    Last edited by mahtoo; 13-07-2018 at 14:20.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام
    من کیو 6 دارم. اسمس فعال سازی برام اومد. با اپراتور هم صحبت کردم گفت مشکلی نیست و VOLTE فعاله. اما توی منوهای گوشی چنین گزینه ای ندارم. چطوری میتونم تست کنم که VOLTE nhv دارم یا نه؟
    ممنونم

13. این کاربر از mahtoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام
    گوشی من این گزینه رو نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •