والا من با دوستانم در ستاد فرماندهی استان فارس صحبت کردم کلا هیچ کس از این قانون جدید خبری نداشت و میگفتند به ما چیزی ابلاغ نشده
والا من با دوستانم در ستاد فرماندهی استان فارس صحبت کردم کلا هیچ کس از این قانون جدید خبری نداشت و میگفتند به ما چیزی ابلاغ نشده
سلام.. گفتن واکس فوری دوست من... اونم نیازی نیست قبلا که یادمه یه گونی واکس خودشون میدادن.
ای بابا دارم کور میشم
واکس فوری هم لازم نیست مگه داری میری عروسیحالا خوب شد!!
Sent from my ST25i using Tapatalk 2
سلام
دوستانی منبع دقیقی از کاهش مرخصی به 1 روز را دارند ؟
تو سایت نظام وظیفه همچین ابلاغیه ای تا صبح امروز(دوشنبه 24/7) نیومده بود.
آیا شایعست؟
چرتی بیش نیست.
همین الان با 21 ماه شدن سربازی ، پذیرش تیرماه پادگان های اموزشی 70 درصد کاهش نیرو داشته.
منم که سال 90 پست کردم که به این قانون نخوره اگه میدونستم 21 ماه هست نمیرفتم.
امروز یکی از بچه ها که تازه رفته آموزشی زنگ زد گفت که بهشون گفتن سربازی شده همون ۱۸ ماه!!
میخواستم بدونم درسته؟
البته محل خدمتش بندرعباس هستش.ممکنه به این دلیل کمتر باشه خدمتش؟
Last edited by dav00d; 16-10-2012 at 00:04.
بله بسته به شرایط محل خدمت تا 19 ماه قابل کاهش هست
tapa talked
سلامحالا فردا میرم دانشگاه کارشناسیم ببینم معرفی نامه به نظام وظیفه رو میدن بدون: گواهی کاردانی ، ریز نمرات و تائیدئه ، خبرش رو دوباره همینجا می نویسم شاید یه زمانی یکی دیگه هم این مورد براش پیش بیاد
دوستان با راهنمایی شما من امروز رفتم دانشگاه کارشناسیم و گفتم می خوام دفترچه سربازی پست کنم یه نامه معرفی به نظام وظیفه می خوام ،
یه نامه دادن با عنوان " برگه درخواست معافیت تحصیلی" با عکس و مهر و کلی تشکیلات و گل و بلبلگفت اینو ببر نظام وظیفه ، اونجا یه نامه میدن دوباره بهت ، اون نامه ای که نظام وظیفه میده رو بیار دانشگاه تا مهر و تاریخ فارغ شدن و... رو بزنیم روش بعد ببر با دفترچه پست کن
سوال: این نامه رو باید ببرم نظام وظیفه یا پلیس +10 هم ببرم انجام میدن؟
کاش زودتر سوالم رو اینجا پرسیده بودم الان کارم انجام شده بود :(
اگه نامه زده برای نظام وظیفه باید بری همونجا
tapa talked
برگ درخواست معافیت تحصیلی
معاونت وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی ...
سلام علیکم
با احترام...
این نامه رو فک کنم خودشون باید قبلا میفرستادن نظام وظیفه!!!! نفرستادن الان دادن خودم ببرم
Last edited by mehran_pqqp; 16-10-2012 at 10:21.
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)