تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1067 از 1124 اولاول ... 675679671017105710631064106510661067106810691070107110771117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,661 به 10,670 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    ببین والا این نظریه دو برابر حجم خریداری شده فکر نکنم صحت داشته باشه
    1 بهمن 15 گیگ سه ماهه خریدم +20 گیگ حجم اضافه
    یعنی 70 گیگ کلا باید بتونم شبا دانلود داشته باشم
    ولی دریغ از 5 گیگ !!!
    اون دو برابر حجم واسه سرویسای جشنواره بود ولی الآن با این وضع محدود کردن سرعت با هیچ نوع سرویسی نمیشه در ماه بیشتر از 10 گیگ دانلود کرد. (یعنی شبی 300 مگ یا بهتر بگیم هیچی)
    Last edited by AliMirzaie; 06-03-2016 at 21:47.

2. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوستان قطعی های شما برطرف شده؟

- - - Updated - - -

دوستان قطعی های شما برطرف شده؟

4. 2 کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیر، واسه من که هنوز همون وضعیت رو داره. ولی با توجه به این که خبری از دوستان نیست انگار که مشکلشون رفع شده.

6. 3 کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه viking_vp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا!!!

پيش فرض

خیر.من هم هنوز اون مشکل رو دارم. به تعداد زیاد روز و شب پورت ارور دارم

8. 2 کاربر از viking_vp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من امروز زنگ زدم به مرکز دیتا و به ان ها گفتم که من دور کاری انجام می دهم و از ساعت 1 به بعد سرعت به قدری افت پیدا می کند که هیچ صفحه ای باز نمی شود.
    فردی که با او صحبت می کردم ضمن اعتراف به این مشکل بزرگ گفت که این تصمیمی است که از بالا گرفته شده و سرعت شبانه را روی 128k بستند و اگر فردی نیاز به پهنای باند بیشتر دارد به مخابرات واقع در خیابان مصوری مراجعه کند.

من ضمن انتقاد از نحوه اطلاع رسانی مخابرات گفتم که به اصطلاح کارشناسان 2020 در جزیان این اقدام شما نیستند. وی گفت که هماهنگی های لازم در این زمینه به عمل امده و مشکل اطلاع رسانی نادرست به خود انها برمی گردد.

دوستان عزیز مخلص کلام اینکه دیگر امیدی به بازگشت به وضعیت سابق وجود ندارد و این معضل لاینحل به نظر می رسد. مهاجرت به شرکت های دیگر هم فقط چند ماهی این مشکل را به تعویق می اندازد و به زودی همه شرکت ها سرویس های رایگان و شبانه خود را محدود خواهند کرد.

10. 4 کاربر از 246800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

حالا به تایم رایگان کار نداریم چرا تو تایم های دیگه قطعی زیاد داره والا دیگه نمیدونم چیکار کنم از رو که نمیرن

12. این کاربر از cenam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان من نتم خوب بود یه هفتس سایتای ایرانی رو خوب باز میکنه بقیه سایتا یه ساعت لود میشه جالب اینجاس من مودم عوض کردم زنگ زدم گفتم برام ریست کنین جرو بحثم شد ریست کرد 3 گیگ حجمم پرید مثلا یکو نیم گیگ تو 10 دقیقه بعد میگه دانلود کردی میگم تو این زمان یکو نیم گیگ میگیره ؟؟ اینقد سرعتتون خوب شده نمیدونستم ؟؟؟؟ زیر بار 3 گیگ نمیرن چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
    تو ریز مصرف هستش که تو ده دقیقه پریده . هر چی حجم میخریدم سریع میپرید سه تا 1 گیگ خریدم تو ده ثانیه میپرید
    سرعت شبانمم شده 10 کیلو بایت

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مشکل منم پا برجاس
    دوستان یه قراری بزاریم همه با هم بریم اعتراض

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من امروز زنگ زدم به مرکز دیتا و به ان ها گفتم که من دور کاری انجام می دهم و از ساعت 1 به بعد سرعت به قدری افت پیدا می کند که هیچ صفحه ای باز نمی شود.
    فردی که با او صحبت می کردم ضمن اعتراف به این مشکل بزرگ گفت که این تصمیمی است که از بالا گرفته شده و سرعت شبانه را روی 128k بستند و اگر فردی نیاز به پهنای باند بیشتر دارد به مخابرات واقع در خیابان مصوری مراجعه کند.

من ضمن انتقاد از نحوه اطلاع رسانی مخابرات گفتم که به اصطلاح کارشناسان 2020 در جزیان این اقدام شما نیستند. وی گفت که هماهنگی های لازم در این زمینه به عمل امده و مشکل اطلاع رسانی نادرست به خود انها برمی گردد.

دوستان عزیز مخلص کلام اینکه دیگر امیدی به بازگشت به وضعیت سابق وجود ندارد و این معضل لاینحل به نظر می رسد. مهاجرت به شرکت های دیگر هم فقط چند ماهی این مشکل را به تعویق می اندازد و به زودی همه شرکت ها سرویس های رایگان و شبانه خود را محدود خواهند کرد.
    آسیاتک سرویس جدیدی به مناسبت بهار ارائه میده به نام صبحانه آسیاتکی با 1395 گیگ دانلود شبانه رایگان و مدت اعتبار 12 ماه در حالی که مخابرات از چند ماه پیش سرعت های شبانه رو محدود کرده بود ولی چون این وضعیت پورت ارور وجود نداشت محدودیت سرعت فقط رو کسایی اعمال میشد که بین اون ساعات به اینترنت وصل میشدن یا اتصالشون رو قطع و وصل میکردن، پس مشخصه که این تصمیم مربوط میشه به خود مخابرات و ربطی به شرکتای دیگه نداره. بنابراین اگه قصد محدود کردن سرعتا رو داشتن باید از قبل اطلاع رسانی میکردن و در ضمن حق نداشتن سرعت کسانی که در حال حاظر قرارداد دارن رو محدود کنند پس از این نظر هم کارشون غیرقانونیه و به علاوه حق ندارن به هیچ بهانه ای سرعت رو به کمتر از 1/8 سرعت اسمی سرویس محدود کنند.

در ضمن من واقعا این احمق ها رو درک نمیکنم. خوب اگه میخواید سرعت رو محدود کنید، یه طوری محدود کنید که پهنای باندتون خالی نمونه. با این شدتی که اینا محدود کردن حداقل نصف پهنای باندشون بیخود خالی میمونه. (چون من دیدم که تو اون ساعات از لحظه ای که سرعتا محدود میشن حتی با تک کانکشن هم سرعت 128kb هست و در واقع مشخصه که پهنای باند شبکه کاملا خالیه) این پهنای باند رزرو واسه چه کاریه؟!!!! لابد واسه پشتیبانی 2020 که بشینن اونجا پ-و-ر-ن full hd یا 4k نگاه کنن و به ریش ما بخندن تا خوابشون نبره. (جدیدا تو اون ساعات که تماس میگیرم زیاد خواب آلود نیستن ظاهرا بهشون خوش میگذره.)
    Last edited by AliMirzaie; 08-03-2016 at 10:05.

16. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من نتم خوب بود یه هفتس سایتای ایرانی رو خوب باز میکنه بقیه سایتا یه ساعت لود میشه جالب اینجاس من مودم عوض کردم زنگ زدم گفتم برام ریست کنین جرو بحثم شد ریست کرد 3 گیگ حجمم پرید مثلا یکو نیم گیگ تو 10 دقیقه بعد میگه دانلود کردی میگم تو این زمان یکو نیم گیگ میگیره ؟؟ اینقد سرعتتون خوب شده نمیدونستم ؟؟؟؟ زیر بار 3 گیگ نمیرن چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
    تو ریز مصرف هستش که تو ده دقیقه پریده . هر چی حجم میخریدم سریع میپرید سه تا 1 گیگ خریدم تو ده ثانیه میپرید
    سرعت شبانمم شده 10 کیلو بایت
    تو سامانه 195 شکایت کن، یه تصویر از لیست اتصالاتت رو هم به عنوان مدرک بزار.

18. این کاربر از AliMirzaie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •