اون دو برابر حجم واسه سرویسای جشنواره بود ولی الآن با این وضع محدود کردن سرعت با هیچ نوع سرویسی نمیشه در ماه بیشتر از 10 گیگ دانلود کرد. (یعنی شبی 300 مگ یا بهتر بگیم هیچی)
اون دو برابر حجم واسه سرویسای جشنواره بود ولی الآن با این وضع محدود کردن سرعت با هیچ نوع سرویسی نمیشه در ماه بیشتر از 10 گیگ دانلود کرد. (یعنی شبی 300 مگ یا بهتر بگیم هیچی)
Last edited by AliMirzaie; 06-03-2016 at 21:47.
دوستان قطعی های شما برطرف شده؟
- - - Updated - - -
دوستان قطعی های شما برطرف شده؟
خیر، واسه من که هنوز همون وضعیت رو داره. ولی با توجه به این که خبری از دوستان نیست انگار که مشکلشون رفع شده.
خیر.من هم هنوز اون مشکل رو دارم. به تعداد زیاد روز و شب پورت ارور دارم
دوستان من امروز زنگ زدم به مرکز دیتا و به ان ها گفتم که من دور کاری انجام می دهم و از ساعت 1 به بعد سرعت به قدری افت پیدا می کند که هیچ صفحه ای باز نمی شود.
فردی که با او صحبت می کردم ضمن اعتراف به این مشکل بزرگ گفت که این تصمیمی است که از بالا گرفته شده و سرعت شبانه را روی 128k بستند و اگر فردی نیاز به پهنای باند بیشتر دارد به مخابرات واقع در خیابان مصوری مراجعه کند.
من ضمن انتقاد از نحوه اطلاع رسانی مخابرات گفتم که به اصطلاح کارشناسان 2020 در جزیان این اقدام شما نیستند. وی گفت که هماهنگی های لازم در این زمینه به عمل امده و مشکل اطلاع رسانی نادرست به خود انها برمی گردد.
دوستان عزیز مخلص کلام اینکه دیگر امیدی به بازگشت به وضعیت سابق وجود ندارد و این معضل لاینحل به نظر می رسد. مهاجرت به شرکت های دیگر هم فقط چند ماهی این مشکل را به تعویق می اندازد و به زودی همه شرکت ها سرویس های رایگان و شبانه خود را محدود خواهند کرد.![]()
حالا به تایم رایگان کار نداریم چرا تو تایم های دیگه قطعی زیاد داره والا دیگه نمیدونم چیکار کنم از رو که نمیرن
دوستان من نتم خوب بود یه هفتس سایتای ایرانی رو خوب باز میکنه بقیه سایتا یه ساعت لود میشه جالب اینجاس من مودم عوض کردم زنگ زدم گفتم برام ریست کنین جرو بحثم شد ریست کرد 3 گیگ حجمم پرید مثلا یکو نیم گیگ تو 10 دقیقه بعد میگه دانلود کردی میگم تو این زمان یکو نیم گیگ میگیره ؟؟ اینقد سرعتتون خوب شده نمیدونستم ؟؟؟؟ زیر بار 3 گیگ نمیرن چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟
تو ریز مصرف هستش که تو ده دقیقه پریده . هر چی حجم میخریدم سریع میپرید سه تا 1 گیگ خریدم تو ده ثانیه میپرید
سرعت شبانمم شده 10 کیلو بایت
مشکل منم پا برجاس
دوستان یه قراری بزاریم همه با هم بریم اعتراض![]()
آسیاتک سرویس جدیدی به مناسبت بهار ارائه میده به نام صبحانه آسیاتکی با 1395 گیگ دانلود شبانه رایگان و مدت اعتبار 12 ماه در حالی که مخابرات از چند ماه پیش سرعت های شبانه رو محدود کرده بود ولی چون این وضعیت پورت ارور وجود نداشت محدودیت سرعت فقط رو کسایی اعمال میشد که بین اون ساعات به اینترنت وصل میشدن یا اتصالشون رو قطع و وصل میکردن، پس مشخصه که این تصمیم مربوط میشه به خود مخابرات و ربطی به شرکتای دیگه نداره. بنابراین اگه قصد محدود کردن سرعتا رو داشتن باید از قبل اطلاع رسانی میکردن و در ضمن حق نداشتن سرعت کسانی که در حال حاظر قرارداد دارن رو محدود کنند پس از این نظر هم کارشون غیرقانونیه و به علاوه حق ندارن به هیچ بهانه ای سرعت رو به کمتر از 1/8 سرعت اسمی سرویس محدود کنند.
در ضمن من واقعا این احمق ها رو درک نمیکنم. خوب اگه میخواید سرعت رو محدود کنید، یه طوری محدود کنید که پهنای باندتون خالی نمونه. با این شدتی که اینا محدود کردن حداقل نصف پهنای باندشون بیخود خالی میمونه. (چون من دیدم که تو اون ساعات از لحظه ای که سرعتا محدود میشن حتی با تک کانکشن هم سرعت 128kb هست و در واقع مشخصه که پهنای باند شبکه کاملا خالیه) این پهنای باند رزرو واسه چه کاریه؟!!!! لابد واسه پشتیبانی 2020 که بشینن اونجا پ-و-ر-ن full hd یا 4k نگاه کنن و به ریش ما بخندن تا خوابشون نبره. (جدیدا تو اون ساعات که تماس میگیرم زیاد خواب آلود نیستن ظاهرا بهشون خوش میگذره.)
Last edited by AliMirzaie; 08-03-2016 at 10:05.
تو سامانه 195 شکایت کن، یه تصویر از لیست اتصالاتت رو هم به عنوان مدرک بزار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)